Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttuu

Po co kupujecie tablety? Do czego to sie przydaje?

Polecane posty

Może i jestem nie na czasie, ale używam tabletu do rysowania od dawna i możecie sobie myśleć co chcecie, ale nie zamierzam rezygnować w imię jakiejś tam waszej mody :p

ja to w ogóle nie rozumiem tego podniecenia, gadżetami, ale w końcu korporacje potrzebują idiotów, żeby na nich zarabiać. ­ kiedyś człowiek jak jechał pociągiem czy leciał samolotem to rozmawiał z ludźmi. a teraz każdy słuchawki w uszy i wlepia gały w jakiś gadżet. a potem marudzą, jak to oni nie mają przyjaciół, znajomych i w ogóle.

"ja to w ogóle nie rozumiem tego podniecenia, gadżetami, ale w końcu korporacje potrzebują idiotów, żeby na nich zarabiać." xxx Hmmm... Mam tablet Acera, laptop acera. Czy korporacja na mnie zarobi? A co mnie to obchodzi? Wolałam tablet niż czytnik ebooków (np. Kindle). Spieracie się z zasady czy z pobudek osobistych?

Gość a ja mam tablet, netbooka
i komputer. wszystko jest dla ludzi.

Gość ttttuu
teraz jestem juz pewna, ze jestescie otumanieni przez reklame tylko sprawy sobie z tego nie zdajecie. Cel zostal osiągniety, konsument mysli ze dokonal dobrego trafnego zakupu; produktu ktory ''zmieni'' i ulatwi mu zycie i do niczego nie zostal namowiony :D Kolejne miliardy zarobione na szaraczkach BLU i offerma mają racje dawniej tablety sluzyly profesjonalistą do pracy przy projektach a teraz znaleziono dla nich nowe zastosowanie jako zabawka dla znudzonych zyciem ludzi

Gość a wnętrze czaszki też masz?
bo jest dla ludzi przecież zarezerwowane tylko dla tych, co chce im się jeszcze myśleć a nie tylko przyciskać klawisze, touchpady, myszki i ekrany dotykowe

"BLU i offerma mają racje dawniej tablety sluzyly profesjonalistą" xxx KOMU? K O M U ? ? ? Tobie by się ani tablet, ani laptop, ani notebook, netbook, czytnik ebooków, komputer czy inne zdobycze techniki do niczego nie przydały. Tobie nawet książka pożytku nie przyniesie, skoro pisać poprawnie nie umiesz :-o Pisze się PROFESJONALIST-OM!

Gość ah hahahhahahah
Jakbys jej nie wypomniała bledu to pewnie by go nawet nie zauwazyla :D na kafe sporo ludzi pisze np DZIWIE SIE KOBIETĄ ZE SA ZE ZDRADZACZAMI

Gość ah hahahhahahah
Kiedyś jechałam przez jakąs wies i stała tam budka na żetony :D ale rozwalona bez słuchawki :D

w ogóle nie wiem, jak można oglądać filmy albo czytać książki na tych malutkich ekranikach ­ wolę zainwestować w rzutnik, dobre głośniki i oglądać filmy w cywilizowanych warunkach. a w podróż to sobie biorę gazetę, pogadam ze współpasażerami, popatrzę przez okno na krajobrazy (jak jadę pociągiem. ­ podróż sama w sobie jest fajna i nie trzeba specjalnie zbijać czasu, można się tym cieszyć.

Gość no al e e s
Niektórym by sie przydał porządny gwałt w pociągu przez grupe agresywnych ex-wiezniów , wtedy by odechcialo im sie tabletow i laptopow

Gość równo pokrojona świnka
wy się jaracie tabletami a ja mieszkam w Walii i tutaj po pierwsze- pociągi są luksusowe w porownaniu z tym co jest w Polsce, masz z przodu monitor przed sobą i cyfrowy wykaz mapy dokąd jedziesz i gdzie się obecnie znajdujez i to zaden luksus to norma. Tak samo jak ipady iphone , tablety i inne zabawki. Zaden to zajebisty standard zycia. Mam telefon ktory uzywam rzadko, 2 laptopy ktore chodza wrecz 24 na dobe, i wiele innych zabawek ktore w UK są tanie i są to pierdoły. Tak jak tablet. Wiec pytanie po co sie to kupuje i do czego sie to przydaje, przez kogos kto tego na oczy nie widzial i wkreku nie mial i nawet go nie stac.. no to po prostu nie z mojego swiata.

Gość 76hdjjhd
"Zaden to zaj**isty standard zycia." 123 A skąd w ogóle wpadłaś na pomysł, że elektroniczne, z każdym rokiem taniejące badziewia to jest jakiś "zajebisty standard życia"? Bo dla mnie to raczej nędzny los ludzi bez życia, którzy zamiast wyjechać w podróż, iść do teatru, kina czy na strzelnicę siedzą w domu i maja "2 laptopy wlaczone przez 24 h"

Gość GretaBarbo
równo pokrojona świnka tylko się nie posraj co to w tej Walii jeszcze nie mają. Pojechała na zmywak, a że w funtach zarabia to się jej wydaje, że światową damą się zrobiła bo jej w pociągu pokażą gdzie się aktualnie znajduje :D Przeczytaj sama co za durnotę wypisałaś I to, że coś jest w danym kraju tanie, wcale nie czynie tego przydatnym/niezbędnym czy jak tam sobie to nazwiesz. Fakt, że kupisz sobie 15 komputerów nie sprawi, że faktycznie ich będziesz tyle potrzebowała, tylko że dałaś się omamić reklamie i PRowi, który wmówił Ci, ze jest to Twój wybór i ich potrzebujesz

Gość internetowy chuligan-napinacz
ale za to tablet latwiej wyniesc ze sklepu za pazucha niz notebooka

"Bo dla mnie to raczej nędzny los ludzi bez życia, którzy zamiast wyjechać w podróż, iść do teatru, kina czy na strzelnicę siedzą w domu i maja "2 laptopy wlaczone przez 24 h" xxx Nie masz innych problemów? Zajmij się swoim życiem, tak doskonałym i obfitującym w podróże, teatry i kina :)

Gość MonikaDddd26
mam i tablet i laptopa i obydwa się przydają, tablet jest super do przeglądania internetu np. w podróży, bo jest leciutki, zajmuje mało miejsca, nie nagrzewa się, a ma super rozdzielczość ekranu, o wiele lepszą niż laptopy. Jest świetny do gier typu angry birds, za dolara można sobie super grę ściągnąć z appstore i masz rozrywkę na dłuższy czas :).

Gość równo pokrojona świnka
naprawdę śmieszni jesteście. Niektorych zazdrość zżera. Nie pracuje na zmywaku żadnym ale jeśli To wam poprawi samopoczucie wielu moich "biednych" znajomych tak i stac ich na auto, 3 tablety, 2 laptopy i jedzenie dla dzieck ai nie rozmyślanie o tym ile rachunkow maja do zaplaty. Zawracacie sobie glowe takimi duperelami jak tablety dlatego że dla Was to nie są duperele jak dla innych ludzi. Mozna miec w UK gowniana prace! mozna! a itak lepiej bedzie się zylo niz w tej idnej Polsce. Ale najwazniejsze to mi ec rowno pod sufitem nikomu niczego nie zazdroscic i cieszyc sie wlasnym szczesciem. A tu gadanie " nie posraj sie" " 2 laptopy" tu tu sru tu. Puknijcie sie w glowe, zacznijcie zarabiac to Wam sie standard zycia poprawi na tyle ze nie bedziecie sobie zadawac glupich pytan dotyczacych " kupic tablet czy nie... ??? " tylko bedziecie czerpac przyjemnosci z zycia.

Gość 76hdjjhd
"Nie masz innych problemów?" 123 Skoro ty tu siedzisz non stop (widze po ilosci postow) to i ja sobie czasem mogę coś napisać. To forum publiczne, jak ci się coś nie podoba, to nie czytaj. Proste, co? 123 równo pokrojona świnka - siedź i tłumacz się dalej, na pewno uwierzymy w twoje bogactwo i wspaniałość. Zamiast tabletu może sobie kup jakieś tabletki, na uspokojenie. Bo widać temat bardzo cię porusza.

"Skoro ty tu siedzisz non stop (widze po ilosci postow)" xxx Non stop? Biedactwo... Podkręć sobie okularki :) Non stop to ja żelki wcinam a nie na Kaffe przesiaduję :) xxx "to i ja sobie czasem mogę coś napisać" xxx Kurczę, w tym sęk, że nie mozesz ale i tak to zrobisz, co nie? xxx "Jak ci się coś nie podoba, to nie czytaj. Proste, co?" xxx Jak coś mi się nie podoba, to z tym kończę :) Proste, co? :)

Gość bfg9000
Do przeglądania netu chyba. Dla mnie tablet jest zupełnie zbędny. Po prostu nic do niego nie podłączę, programy na nim nie działają itd.