migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 jakis wredny patafian skasowal moj topik - jesli to czytasz to mam do ciebie prosbe - idz sie walic. i nie wracaj. ostatnio mowa byla o religii/swiatopogladzie... mozecie kontynuowac dyskusje tutaj, zaczynalo juz byc ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samuel_36 0 Napisano Październik 28, 2012 migotka :-D Nie za pózno na takie tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 samuel- na niektorych to juz pewnie za pozno.. zab - ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 wkleiłam emotkę, nie wiem czemu zżarło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 bo bylo glodne? sie naczytalo rozmyslan zabetty i... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 to o czym będziemy smęcić? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 zab - z toba to nie ma jak bo sie w wiekszosci rzeczy zgadzamy... oprocz poligamii oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 no to dupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 a z poligamią to było humorystyczne przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 przeciez wiem... czemu piszesz ze nie jestes ladna? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 migotka - czy ktoś piszący na kafe tyle co ja może być ładny? nie :D przeczytałam wreszcie McDusię - najnowszą książkę Musierowicz. szkoda, że taka krótka :( książki jeżycjady zresztą zawsze czyta się jednym tchem. a chciałoby się kolejną :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 czesto myslalam ze twoj styl zahacza o musierowiczyzne.... z ktora bohaterka sie najbardziej utozsamiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
refforma_... 0 Napisano Październik 28, 2012 Kafe negatywnie wpływa na urodę:(. Mam okropną zmarszczkę na czole od siedzenia po nocach i dziwienia się głupim ludziom i postom. To taka zmarszczka mimiczna. Też Wam się takie zrobią jak nie pójdziecie spać:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 refforma - mroz, zero slonca, olej z migdalow = gladka idealna cera... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 mój styl jest chamski i brutalny, chyba nie ma nic wspólnego z tymi wzruszającymi książkami :P ja oczywiście z Tygryskiem :) aczkolwiek dla mnie te książki są mocno odrealnione, tam nastoletnie miłości trwają przez resztę życia :P no, może poza Gabą i Pyziakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
refforma_... 0 Napisano Październik 28, 2012 Cała jeżycjada, to było coś! Ale to było przed zmarszczką, babie ze zmarszczką nie wypada czytać literatury dla dzieci. Może botox, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 do pyziaka zawsze mialam sentyment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 Pyziak się zrobił stary, gruby i brzydki :P a Grzegorz w sumie był tym dobrym po badboyu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 ale nadal ma to cos.. a jak ma to cos to ma wszystko zgodzisz sie ze mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 spróbuję policzyć szczęśliwe małżeństwa, które poznały się w wieku szkolnym. chronologicznie lecąc: 1. Cesia i Hajduk 2. Danka i Pawełek 3. Kreska i Maciek 4. Bebe i Dambo 5. Elka i Tomek 6. Pulpa i Baltona 7. Aurelia i Konrad 8. Róża i Fryderyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 "ale nadal ma to cos.. a jak ma to cos to ma wszystko" jakoś nie zauważyłam :P no i coś mi się wydaje że jeszcze Bella i Czarek, ale chyba o ślubie nie było informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 hm.. ja to juz nie pamietam, dawno temu to czytalam..... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 ja miałam taką fazę wracania do tych książek i dużo pamiętam :) strasznie jestem ciekawa, co stało się z Żabą Shoppe, ale o niej ostatnio ani słowa. ja z facetów to chyba najbardziej lubię Robrojka. i cieszę się, że trafiła mu się taka fajna żona jak Natalia. wiem, wiem, to tylko książka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 28, 2012 to piekne ze tak przezywasz literature... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 28, 2012 bo ja jestem wrażliwa, ale nikt tego nie widzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 ja to dostrzeglam w tobie zab-x, dostrzeglam te niepewna nute wewnetrznych pokladow delikatnosci i ciepla ktore ubralas w chlod i obojetnosc... te przeswity ciepla niczym promyczki slonca przedzieraly sie niepewnie przez zimna membrane ktora przyodzialas aby ukryc prawdziwa szlachetnosc duszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 cos mi wena szwankuje ostatnio, nic nie moge pisac, czuje sie poetycko bezplodna... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 29, 2012 a coś tworzysz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 tak.. i jeszcze mi za to placa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 29, 2012 ... ale tylko swoim uznaniem, niestety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach