Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka tylek jak szczotka

intelektualnie moralnie duchowo -reaktywacja

Polecane posty

migotka - czy ktoś piszący na kafe tyle co ja może być ładny? nie :D ­ przeczytałam wreszcie McDusię - najnowszą książkę Musierowicz. szkoda, że taka krótka :( ­ książki jeżycjady zresztą zawsze czyta się jednym tchem. a chciałoby się kolejną :P

Kafe negatywnie wpływa na urodę:(. Mam okropną zmarszczkę na czole od siedzenia po nocach i dziwienia się głupim ludziom i postom. To taka zmarszczka mimiczna. Też Wam się takie zrobią jak nie pójdziecie spać:(

mój styl jest chamski i brutalny, chyba nie ma nic wspólnego z tymi wzruszającymi książkami :P ­ ja oczywiście z Tygryskiem :) ­ aczkolwiek dla mnie te książki są mocno odrealnione, tam nastoletnie miłości trwają przez resztę życia :P no, może poza Gabą i Pyziakiem.

Cała jeżycjada, to było coś! Ale to było przed zmarszczką, babie ze zmarszczką nie wypada czytać literatury dla dzieci. Może botox, co?

Pyziak się zrobił stary, gruby i brzydki :P ­ a Grzegorz w sumie był tym dobrym po badboyu :D

spróbuję policzyć szczęśliwe małżeństwa, które poznały się w wieku szkolnym. chronologicznie lecąc: ­ 1. Cesia i Hajduk 2. Danka i Pawełek 3. Kreska i Maciek 4. Bebe i Dambo 5. Elka i Tomek 6. Pulpa i Baltona 7. Aurelia i Konrad 8. Róża i Fryderyk

"ale nadal ma to cos.. a jak ma to cos to ma wszystko" ­ jakoś nie zauważyłam :P ­ no i coś mi się wydaje że jeszcze Bella i Czarek, ale chyba o ślubie nie było informacji. ­

ja miałam taką fazę wracania do tych książek i dużo pamiętam :) ­ strasznie jestem ciekawa, co stało się z Żabą Shoppe, ale o niej ostatnio ani słowa. ­ ja z facetów to chyba najbardziej lubię Robrojka. i cieszę się, że trafiła mu się taka fajna żona jak Natalia. wiem, wiem, to tylko książka :classic_cool:

:classic_cool: ja to dostrzeglam w tobie zab-x, dostrzeglam te niepewna nute wewnetrznych pokladow delikatnosci i ciepla ktore ubralas w chlod i obojetnosc... te przeswity ciepla niczym promyczki slonca przedzieraly sie niepewnie przez zimna membrane ktora przyodzialas aby ukryc prawdziwa szlachetnosc duszy :classic_cool: