Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogobojna

jestem w ciaży z ksiedzem aborcja?

Polecane posty

Gość O ja pier...
Czy wy jesteście jakieś ułomnie? Jedna pisze, że wierzy że w życiu jest tak jak w powieści Szekspira albo w Sadze Zmierzch :D i sama, żeby przeżyć taką "miłość" wpakowała się w gówno. Druga masochistka specjalnie zrobiła z syna ministranta, żeby był bliżej tatusia, bo może go ruszy serduszko :D i taką postawą wchodzi mu w tyłek na siłę... Normalnie Nibylandia :D

Gość zbladzilam i zaluje
Donateliusz rowniez spedzal ze mna cbwile czytajac mi psalmy i rowazajac duchowe dylematy. Nikt nikomu nie zdzieral gaci!

Gość mnie zostawil ks.Amadeusz
jeju... nie chce tak nawet myslec. mam tylko 18 lat, synek ma miesiac. mamie powiedzialam ze jestem nimfomanka i to dziecko bezdomnego. kazala mi usunac ciaze i isc do seksuologa, ale nie potrafilam sie zgodzic. mieszkam teraz ze starsza siostra i jej mezem... bratem ks. Amadeusza. to jest chora sytuacja, ja naprawde nie wiem, co robic w zyciu :( nie mam pieniedzy, nie chce z nimi mieszkac do konca... a co jak moja siostra i szwagier sie domysla, czyje to dziecko? poki co tez wierza w historie z bezdomnym i nimfomania....

Gość niewierzaca
inne kobiety po prostu tego nie rozumieja...

Gość bogobojna
mnie bartymeusz nawracal na katolicyzm bo calkowicie stracil wiare w Boga i musze wam powiedziec ze udalo mu sie to

Gość niewierzaca
ja tez przed cala rodzina to ukrywam. najgorsze chwile przezywam jak proboszcz przychodzi do nas po koledzie...

Gość bogobojna
o faktycznie juz niedlugo koleda mam nadzieje z wysla proboszcza

Gość zbladzilam i zaluje
Ja Donateliuszowi dziekuje za pokazanie mi wiary,jakiej nie doswiadczylam nigdy wczesniej.

Gość piobnjgfopnj
A wystarczyło użyć kondoma i sytuacje wasze potoczyły by się inaczej :D Chyba że myślicie, że wasz Bóg nie dopuści do ciąży w księdzem, bo to jego namiestnik :D:D a on takich broni !

Gość czosnekkkkkkk
Haha z tymi gaciami zabawne :) fajnie wymyslilas pisarko;)

Gość niewierzaca
wie ktos gdzie w lublinie sa calodobowe monopolwe? z teg wszystkiego musze sie az napic. dziecko spi wiec chcialabym jak najblizej ulicy zana, zebym szybko wrocila... a nie pilam juz trzy miesiace...

Gość bogobojna
pisalam juz ze bartymeusz byl przeciwko antykoncepcji

Gość zbladzilam i zaluje
U mnie co roku jest Donateliusz..czesto klamalam, kiedy pytal o meza,ze maz na kontrakcie. W kopercie dostawal ode mnie zawsze obrazek i czesc naszego ulubionego psalmu.

Gość bogobojna
niewierzaca chyba skorzystalas z mojego pomyslu ale alkoholizm w tej sytuacji to zly pomysl moze pojdz na jakies grupy spracia anonimowych alkoholikow

co z Wami kobiety... jak mozecie nas krytykowac? nie wiecie, co to zycie, nie przeszlyscie tego. ja zawsze fascynowalam sie wampirami i chcialam zeby bylo, jak w tych historiach, gdzie dziewczyna zakochuje sie w wampirze i on ja przemienia. i wtedy pojawil sie Amadeusz w czarnej jak smola sutannie. chcialam zeby przemienil mnie w czlonkinie zakonu i zawsze bylibysmy juz razem, jak ksiezniczka Leia i Han Solo... tylko nie moge teraz wstapic do zakonu, no bo co? zostawie synusia? czy moze powinnam go oddac do adopcji i zyc blizej mojego synonimu wampira? w sumie w zakonie moglibysmy bezustannie wspolnie pielegnowac swoja wiare i milosc

Gość bogobojna
nie mozemy sie zalamywac jestesmy silnymi kobietami pamietajcie

jakie kondomy? zwariowalyscie, to niezgodne z doktryna katolicka :(

Gość kook0999
albo jesteście niedorozwinięte albo naiwne że szok :o no baby ksiądz wam wciska kit o bogu żeby was wyruchać a co do antykoncepcji pewnie gumek nie lubi wy piszecie że was nawrócił ale na co przecież razem grzeszyliście

Gość zbladzilam i zaluje
Ciesze sie z kazdej niedzii,kiedy to moge patrzec na niego z lawy,podczas kiedy on tak pieknie prawi kazania o wiernosci i wierze.

Gość niewierzaca
ja zawsze marzyłam o wstapieniu do zakonu. bylabym blizej mojego marka.... bo wiadomo, ze siostry zajmuja sie zawsze sprzataniem i gotowaniem w zakonie. no ale jakos tak sie zlozylo, ze nie moglo sie spelnic moje marzenie

Gość bogobojna
nie pisz tak bartymeusz to bardzo dobry czlowiek zebys ty widzial jaki dobry jest dla parafian organizuje zbiorki pieniedzy dla biednych i potrzebujacych co zawsze w nim podziwialam

Gość zbladzilam i zaluje
Wiem,ze to,co nas polaczylo bylo czyste. Wiem,ze moje dziecko ma najlepszego ojca,poslannika.

antykoncepcja to grzech... on mnie nie namawial, to byla milosc, sama jestes naiwna :( :( a nasze rozmowy o wierze byly prawdziwe. spiewalismy razem piosenki modlitewne, raz nawet przez 4 godziny bez przerwy. :) to byly piekne chwile

Gość piobnjgfopnj
niewierzaca inne kobiety po prostu tego nie rozumieja... TO WY nie rozumiecie w co się wpakowałyście, tylko jakoś staracie się usprawiedliwić waszą głupotę. Normalna DOJRZAŁA kobieta ( nie mylić z dojrzałością płciową ) potrafi przewidzieć konsekwencje swoich działań, zanim jeszcze wpakuje się w gówno.

Gość niewierzaca
ja tez. gdyby tylko rzucila jakis grosz z ofiary... bo widze, ze ludzie bardzo szczodrzy sa

Gość zbladzilam i zaluje
Zawsze udzielam sie i uczestnicze w roratach,by moj syn byl lizej,by mogli sie poznac,bez poznawania.

Gość niewierzaca
piobnjgfopnj co to za krytyka??? jestem w takiej sytuacji jak bogobojna i inne a widze ze tylko ja jestem krytykowana!!!!

Gość kook0999
"antykoncepcja to grzech" a ruchanie księdza to niby nie grzech? :O co ty pitolisz :D

Gość zbladzilam i zaluje
Ja rowniez pamietam oazy i spiewniki,on gral na gitarze mlodziezy parafialnej takze. Albo wspolne pielgrzymki.

Gość niewierzaca
to, ze ojciec mojego dziecka jest najwyzej w hierarchii kosciola to nie znaczy, ze jestem najgorsza