Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani zawezme sie

dieta mż od dzisiaj 29.10.2012

Polecane posty

Gość wiecznieOdchudzajaca22
hej, dziewczyny ja zaczynam od jutra. bezapelacyjnie. cale dni spedzam dosc aktywnie , 8 godzin chodze ciagle mam taka prace . ale podjadam slodycze i to mnie gubi, robi mi sie opoka na brzuchu jak nic. od 1 koniec tego.

zaczernialam sie. od jutra 1200 kcal !!! Mam na imie Iza, 22 lata, z centralnej Polski, obecnie mieszkajaca w Londynie. Jeszcze nie żona, moj dzien wyglada zazwyczaj tak : sniadanie od 9 do 18 praca , jakies jedzenie w pracy,, nic wartosciowego, i mega wielka kolacja po powrocie, wieczorem, o około 21 sen i tak od poniedziałku do piątku :((

Gość 2wsedrfghjklp;plkoijhugyt
jejku jak ty to robisz 3 godziny na wszystko??? powrot pranie sprzatanie gotowanie filmów ogladanie o siebie dbanie itd..... moze rano przed praca bo ja to nie wyrabiam.. wstaje o 4.30 na 6.00 do pracy bo autobus jedzie 40 min.wracam o 16.30 i nie mam siły na nic chodze spac o 23 .00bo w domu pracy pełno młodzsza córa spac idzie o 21. 00 potem czas dla siebie a tak to obiad na jutro posprzatac z starsza lekcje odrobic itd...

Gość wrednamałpaa2777
ja na tej diecie jestem od prawie miesiąca i schudłam raptem 2 kg

a co to za diete masz? ja jestem na 1000kcal iekawe jak pojdzie.u mnie jest ten problem ze w pwenym momencie waga staje i nie ruszy juz w dól nawet jak bede cwiczyła

Gość wrednamałpaa2777
ogólnie mało jem dwie kanapki razowego pieczywa rano na obiad zupkę chińską i na kolację dwie kanapki chleba razowego

Gość wrednamałpaa2777
tak wiem, ale mam do zrzucenia z 15 kg może się uda, ale wiesz jem tak od miesiąca i nie czuję się głodna

a nie lepiej byu ci bylo zjesc na obida zupe np pomidorowa z ryzem? uwierz pojesz sobie a na pewno masz mniej kalorii 200ml zupy z ryzem to ok 150kcal a zupka chinska ok 300

a nie lepiej by Ci było zjesc na obiad np pomidorowa z ryzem? ma ok 150kcal a zupka chinskaok300 kcal a pomidorowa tez sobie pojesz

Gość kredkkaa
zjadlam na diecie 5 dag wiejskiej kiełbasy z kromka razowca i c\o to juz nie dieta/

Gość kredkkaa
i po to jadłam a co wy jecie na mz ? zdarza sie wam tez cos takiego zjesc ?

ja staram sie nie jesc nic tlustego ani słodkiego wiem ze jak raz juz to zrobie to potem co chwile bedzie mnie kusiło.ja zapisuje swoje posiłki zeby wiedziec ile dziennie zjadłam karolii

Gość gyrkasa
kupilam wczoraj te ciastka co tak reklamuja bel vita na sniadanie i kupiłam duze opakowanie zeby bylo na 6 dni i co? dzisiaj go koncze tak wciga ze sie nie da zjesc mało i jestem po nich głodna badziewie juz tego nie kupie ] od jutra musze cos ze soba zrobic pom,ysle dzis nad dieta jaks moze nad mz ale bez ciastek nawet tych

Gość gyrkasa
mozna sie dolaczyc ?

Gość gyrkasa
a niby stopniowo uwalniaja weglowodany hehe u mnie to bylo na odwrot

Gość gyrkasa
wlasnie nie wiem , mż ale bede liczyc chyba kalorie tak do 1000 co myslicie czy mniej???? dzieki za przyjecie do klubu

Dzien dobry- w kwietniu byłam na kopenhaskiej schudłam ale teraz tak 2 kilo mi wrócilo, i postanowiłam wsziasc sie za siebie i zaczac od jutra diete mz mam nadzieje ze do grudni do swiat mi to zejdzie zamierazam jesc zdrowiej niz ostatnio i tak w granicach 1000 kcal + - 200 kcal zalezy od dnia wiadomo, w weekendy bedzie pewnie + 200 a w pozostale dni ok 1000 kcal z checia sie do was dolacze, widze ze fotum sie trzyma - pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim na diecie -i jutro start ,

a ja własnie na obiadek zjadłam jednego gołabka i wypiłam pól szklanki zupy pomidorowej ale sobie pojadłam :) :)

Gość 101919822763738
a co jadłas dzzis na snaidanie

Gość 101919822763738
a ja chciałam dzis zaczac ale zjadłam czekolade rano i mi niedobrze