Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani zawezme sie

dieta mż od dzisiaj 29.10.2012

Polecane posty

ja tez mam aerobic na konsole to tez bede cwiczyc jak czas pozwoli co do jedzenia wieczorem to ja czasem o 21 juz padam wiec 18 to takie optymalne wyjscie;) moja zmora sa slodycze moge nic nie jesc a batonika chetnie :(

Gość xhana_31
Dołączam do Was jeśli mogę ... Chcę schudnąć 10 kg.

Vivii no to jesli nie masz czasu na cwiczenia to w necie sa 8 minotowki na rozne partie ciala ja bede stosowala te na nogi juz je kiedys robilam dzialalo. A cwiczenia na brzuch tez polecam kiedys moja kolezanka zapytala mnie jak zrzucic brzuch powiedzialam jej rob 6v wiem ze to nie jest proste ale ona zaczela wiecie ze po kilku dniach przyszla i powiedziala ze bardzo mi za pomysl dziekuje bo widzi roznice i nawet przemiana materii jej sie poprawila poniewaz miala problemy z wyproznieniem

kalorie liczę , ale bardzo niedokładnie, na wyczucie, po prostu jeść mniej i zdrowiej, duże śniadania, malutkie podwieczorki i kolacje

ja po pierwszej ciazy bylam na diecie kopenhaskiej i schudlam w 2 tygodnie 10 kg i wage utrzymywalam bardzo dlugo ....:) pozniej jak przestalam pracowac troszke przytylam ...

ja juz kiedys się odchudzałam. Strasznie szybko schudłam bo mało jadłam ale tak samo szybko później przybrałam na wadze :( Podczas tamtego odchudzania to byly moje zasady: 0 słodyczy 0 napojów słodzonych/ gazowanych 0 ziemniaków, chleba, makaronu, ryżu... alkohol maksymalnie 1 raz / tydzien 4 posiłki dziennie (bez podjadania pomiędzy nimi, ostatni posiłek godz. 18 - jeśli np. była już 18:15 nie jadłam kolacji - kwestia trzymania sie ustalonych zasad) mięso gotowane lub oblane wrzątkiem z sosów WODA, Herbata czerwona warzywa, owoce, serki wiejskie, jogurty naturalne, jajka, mleko (max 1,5%), słonecznik łuskany, siemie lniane, otrębt. + RUCH (to bylo lato więc strasznie duzo jeździłam na rolkach i co jakis czas robilam sobie areobic w domu).

też chciałam zacząć kopenhadzka ale jakoś nie moge sie zorganizować :( a ryby takiej pieczonej nie zjem. jesli uda mi sie schudnac troche na mż to może keidyś ja zastosuje. Ja stosowałam dukana działalo ale niestety ja uwielbiam roznorodnosc jedzenia. Wiem ze na dukanie mozna troche kombinowac ale to tez pochlania duzo czasu. Kiedys tez bylam na dosc drastycznej diecie i duzo schudlam ale tez bardzo duzo cwiczylam i waga nie wrocila dosc szybko

ja stosowałam dukana , kopenhaska, srodziemnomorska i 1200 kcal na kazdych chudłam potem sie objadałam i znowu cos przytyłam teraz mz bo nie mam duzo do stracenia kg dzis na sniadanie zjadłam kanapki z 3 was plus jajko na twardo, z cebulka i pomidorkiem , szczypiorkiem i kawa rozpuszczalna zaraz ide na zakupy , no pozniej znowu na spacer z pieskiem i zjem jakis owoc znowu pada snieg bleee zimno brrrr

a ja od rana: 2 kromki ciemnego chleba, jajko na twardo (ok.250 kcal) mały kotlet + kaspustka zasmażana (ok. 350 kcal) no i ... piwo (300kcal) (kumpela do mnie przyszla i przyniosla po piwie; glupio bylo odmówić ;/). Czyli juz teraz dość sporo pochłonęłam :( może kolo 15 zjem jabłko, a przed 18 cos bardzo lekkiego.

czesc kobietki. tez odchudzam sie dietą MZ. ale trzeba miec duzo samozaparcia, zeby nie zjesc wiecej. ja wczesneij byłam na diecie dąbrowskiej ,a le zmodyfikowałam ja pod siebie.

zjadłam jeszcze pomarancze makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem i , zaczełam podjadac krem czekoladowy i praie caly mały słoiczek zjadłam , mam teraz doła i po co to mi było? płakac mi sie chce

Gość przyłacza sie taka jedna ko
hej ja tez dzis znów zaczynam,ostatnio schudłam, a potem przytyłam,bo nie miałam czasu jesc w dzien i najadałam sie na noc.ale nie głodze sie,tylko jem wszystko ale mniej,pije wode i starm sie nie jesc po 18,no i bez słodyczy. dzis kanapka z pomidorkiem, kawałek marchewki ,jabłko i zupa szczawiowa i na razie tyle

jestem nadal na zdrowym odchudzaniu. rano jogurt z otrebami na drugie owoc, na obiad zawsze warzywa w kazdej postaci, czy na ciepło czy zimno plus kasza gryczana, kuskus albo ryz i ryba.kolacja znow jogurt albo serek wiejski. jem bardzo duzo jabłek, gruszek. warzuwa wszytskie.nie smaze potraw, nie jem chleba, makaronu.na razie waga stoi, bo przestałam cwiczyc, ale od przyszłego poniedziałku wracam do cwiczen...

ja słodycze zastapiłam owocami. troszke winogron, pomarańcze, jabłka, gruszki. do jogurtu wrzucam troszke rodzynek, czasem wkrajam troszeczke banana.

Gość kocham szpilki!
cześć dziewczyny! Chciałabym się do was dołączyć, mam jednak ułatwione zadanie, bo MUSZĘ być na diecie, bo jestem po wycięciu wyrostka. W szpitalu schudłam 4 kg, chciałabym jeszcze ze 4, 5 kg. Ważę 58,8 kg mierzę 169 cm. Moje dania to: chudy rosołek, krupniczek, chleb z miodem/dżemem/polędwicą, herbata.

witajcie ! fajnie ze dołazcacie , Aalinka tez sprobuje zamienic te słodycze na to co ty słodyczy juz nie tkne poki nie schudne a moze ie odzwyczaje od nich

kupiłam na jutro ciastka bEl vita a\le jak dzis pojadłam kremu czekoladowego to jednak ich nie zjem bo to slodkie znowu co poradzicie?

Gość kocham szpilki!
ja przed operacją nosiłam ze sobą kanapki z razowego pieczywa z szynką i papryką, jabłko, jednego batonika(wtedy jeszcze nie przestrzegałam aż tak;)) i do tego jakiś jogurt, jadłam często i male porcje, nie musiałam wydawać po 20 zł na obiady, czasem tylko zupkę jakąś na stołówce, i nie czułam glodu:) same plusy :)

ja juz nic nie jem po moim ostatnim posiłku - kremie czekoladowym dalej mi nie dobrze jutro juz jem 5 posilkow zdrowych a co u was