Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani zawezme sie

dieta mż od dzisiaj 29.10.2012

Polecane posty

hej to ja tez sie przyłacze moj cel to 6 kg:) mam 153 a waze 61 .ja stosuje diete 1000 kcal pisze tez dziennik zeby wiedziec kiedy i co jadłam.mam nadzieje ze uda mi sie .trzymam kciuki tez za was

czesc dziewczyny :) Podjdłam wczoraj wieczorem 10 chipsów porżka :( Ale dzisiaj juz jestem po kawie i zaraz bede sprzatal dom zawsze jakas forma cwiczen :D Na obiadek robie klfiora i piers z kurczaka pieczona. A wy jaki jadlospis n dzisiaj ?

hej a ja wczoraj nie wytrzymałam zjadłam 2 kromki chleba zwyklego z masłem i serem bialym:( a dzis na sniadanko był serek wiejski a co na obiad jeszcze sama nie wiem moze noga z kurczaka gotowana?

ja zaraz wychodze do szkoly spakowałam kanapki z ciemnego chleba z mozarella light i pomidorki i jabłko wzięlam rano zjadłam owsianke wczwartek jedziemy an groby i wrocimy w niedziele jak zawsze wiec pokąze sie w poniedziałek ,

ja dziś w pracy 2 kanapki ( chleb pro body z serem) na obiad postaram się jakieś warzywko z jajkiem (np. brokuł) na kolacje kasza manna z jabłkiem

No ja jak jestem w domu to podjadam :( a akurat w tym tygodniu bede w domu.Ale bede sie starala. Njgorszejest to ze jalubie gotowac i lubie dobre jedzenie. Zzdroszcze tkim comoga jesc tylko salate i zyjaja jestem miesozerca i makaronozerca. Straszne to ... Fajnie ze odpisalyscie nasze pomysly mog wykorzystywac tez inni np brokuly i jajko mnie sie osobiscie spodobaly.

ja tez wzoraj miseczka kalafiorka gotowanego z jajkiem i pomidorkiem. do tego serek wiejski, dobrze zapycha i nie ma kalorii za duzo.a kiedys nie wyobrazałam sobie dnia bez schabowego...dziwne nie?

juju a gdzie kupujesz ten chlebek pro body?ja zupełnie przestałam jesc cheb.nie potrafiłam ograniczyc nawet pelnoziarnistego.na snaidanie potrafiłam zjesc nawet z 5 kromek i na kolacje to samo. takze zupełnie chleb wyrzuciałam z jadłospisu.

w piotrze i pawle, kosztuje 6 zł, można dostać też w piekarni pod strzechą ja z chleba nie zrezygnuje bo nie dam rady do końca życia go nie jeść, zabieram kanapki do pracy , poźniej już nie jem pieczywa

ja to chyba juz do chleba nie wroce. chyba ze do pełnoziarnistego.wiesz, ze juz sie odzwyczaiłam.nie cicagnie mnie. nawet jak narzeczonemu robie kanapki z buleczką czy białym chlebkiem.wczoraj na kolacje przygotowywałam mu zapiekanki i tez jakos nie miaąłm ochoty.znam bardzo duzo osob ktore nie jedzą chleba.

mnie może jakoś super też nie ciągnie, ale jak zjem na śniadanie serek wiejski czy jajko to jestem głodna za pół godziny, niestety tak mam jem tylko ciemny chleb i tylko na śniadanie, wiec jakoś mi to nie szkodzi za bardzo ;-)

ja sie zapycham jogurtami z otrebami, siemieniem, rodzynkami, słonecznikiem i gruszką. wszytskiego po trcohu. super działa;)najpierw zapycha a potem udrożnia rury;)) własnie patrze w necie ze w moim miescie jest piotr i paweł ale troszke daleko ode mnie. a tenj piekarni pod strzechą to nie ma.no nic to. moze ktoregos dnia podjadę tam.

Gość ikusia895
Czesc dziewczyny.Moge sie przylaczyc??Bardo potrzebuje wsparcia i postanowilam sie odchudzac.Ma 23 lata 168 cm wzrostu i okolo 75 kg.Chciala bym zrzucic do 60 bo po urodzeniu dziecka najzwyczajniej w swiecie zapuscilam sie na maxa.Przyznam sie,ze malo sie ruszam tylko spacery z mala,ale musz to zmienic.Wywalilam juz wszystkie slodycze z domu i rano zjadlam pomidorka ze szczypiorkiem i kromke pelnoziarnistego chleba.Obiad bedzie fasolka szparagowa i piers z kurczaka.

ja zmieniam nick, pisałam wcześniej jako kochamszpilki:) ja dziś tylko krupniczek i biszkoptów parę.. macie jakąs generalnie motywacje? np. szykujecie "miejsce" na swieta?:D czy moze jakas sylwystrowa kiecka czeka?:) jest ktoś z Warszawy:)?

Gość dziewuszka z lasuszka
Witam Ja nie jem słodyczy od sierpnia. zero. Myślałam, że to pomoże mi schudnąć chociaż 2-3 kg. Byłabym bardzo szczęśliwa. A tu niespodzianka waga wzrosła 2 kg. Buuuuuuuuuuuuuuuuu. Dlaczego, jem tyle samo , tyle samo się ruszam..... A miałam taka piękna wizję ja na wigilii szczupła, w pięknej koronkowej sukience takiej do kolan , włos błyszczący rozwiany. Oj losie!

Gość dziewuszka z lasuszka
A skąd fasst fodow nigdy nie jadłam, nie lubię. A reszta to tak jak zawsze. Rano jogurt z łyżką otrębów, w pracy dwie kanapki potem obiad. i tyle. A waga wzrosla...Czy brak magnezu może powodować przyrost wagi?

Gość zbadaj sobie tarczyce
a szczególnie tsh tarczycy, bo może masz niedoczynnośc tarczycy to wtedy się tyje

Gość retrta
pomózcie , plissss od dzis zaczęlam mż i chodzi mi o obiad czy jak zjadłam 1 ziemniaczka, 2 łyzki burakow startych ( domowych) i łyzka sosou z pieczarek i sredni pulpecik ( domowej roboty) to mozna to okreslic ze to jest obiad na mz? czy za duzo ? pulpet byl bez bulki

Gość retrta
paulla malo? dzieki ale to obiad bo wczesniej tez jadłam snaidanie ale obiad mało to dobrze

Gość mieta z miodem
ja dzis zajadam placuszki ;)) od jutra m.ż.

a mi jak narazie idzie całkiem niezle udaje mi sie oprzec pokusom dzis moja babcia przywiozła mi ciasto ale nawet nie spróbowała :)