Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia malej coreczki

Czy samotna mama ma szanse na normalny zwiazek??

Polecane posty

Gość mamusia malej coreczki

Mam 22 lata, corcia pol roku. Bierzemy z mezem rozwod-niestety okazal sie tyranem calkowicie zniszczyl mnie psychicznie. Czy sa tutaj jakies mamy ktore ulozyly sobie zycie? Boje sie samotnosci ale tez boje sie na nowo zaufac facetowi. Juz raz sie sparzylam i boje sie powtorki.

Gość zxcvmnbv
są szanse pod warunkiem że "nie weźmiesz" pierwszego lepszego faceta który się nawinie i zawsze obserwuj jego relacje z dzieckiem - powodzenia :)

Gość rigillla
rodziny patchworkowe - w disiejszych czasach to powszechne sa -szacun dla samotnych rodziców -i powodzenia

Czy samotna mama ma szanse na normalny zwiazek?? Skup ty sie lepiej na dziecku :D

Gość traffka24
ja mam 24 i tez niedlugo bede rozwódka , nie chciałam tego ale nie jestesmy w stanie sie dogadac i myślę , że jestem juz spalona i nigdy zaden mnie nie bedzie chciał , nie dziwie się bo sama tez bym nie chciała przechodzonego faceta .... ŻYCIE

widze że mnóstwo polek wychodzi z założenia że lepiej być rozwódką niż starą panna i za wszelką cenę wychodzą za mąż za tzw "byle gówno" :P

ale przynajmniej przeszła sie po kosciele w białej sukni oraz fotki slubne wrzuciła na fbaby sie pochwalic

mamusia, Czy sa tutaj jakies mamy ktore ulozyly sobie zycie? Boje sie samotnosci ale tez boje sie na nowo zaufac facetowi. Juz raz sie sparzylam i boje sie powtorki. I Odpowiadam na zadane pytanie: Są tu takie.Tylko musiały przejść szkołę życia żeby osiągnąć to o czym zawsze marzyły i pragnęły: -miłość -szacunek -bezpieczeństwo -ciepło domowego ogniska Tak więc niełatwa droga przed tobą.Powodzenia życzę🌻

autorka wyszła za bad boya z mtslą ze po slubie sie zmieni:D ale ze sie nie udało to sie rozwodzi niestety takie sa kobiety :O

autorka wyszła za bad boya z mtslą ze po slubie sie zmieni" mnóstwo jest takich naiwnych :D a zarazem durnych kobiet

Gość zxcvmnbv
czarne potwory po co dołujecie dziewczynę? latami przesiadujecie na kafeterii i niestety posiadacie jedynie wirtualne doświadczenia a wymądrzacie się na wszystkie tematy! Ułóż sobie dziewczyno życie na nowo nie patrząc na innych którzy z własnej natury będa Tobie źle życzyć - dokonaj jak najlepszego wyboru! :)

Gość piterus82
heja masz szanse i to bardzo duze. ja mam 30 lat, jestem singlem i bardzo chetnie bym poznal kobiete, ktora ma juz dziecko. z takimi umawiam sie na randki i prosze by na randke brala swoja pocieche. swietnie sie dogaduje z dziecmi. juz na 1 spotkaniu dzieciaki biora mnie za reke i siedza u mnie na kolanach. mama z dzieckiem to nie jest takie zlo, facet przychodzi na gotowe, nie musi starac sie z nia miesiacami o dziecko, nie musi patrzec jak ona tyje, nie musi patrzec jak sie rodzi, czesto gesto mamy 2-3 latkow juz wrocily do poprzedniej figury. ja osobiscie lubie mlode mamy z dziecmi :)

Na pewno sama będziesz miała lepiej niż z tyranem jesteś młoda i wszystko co dobre jest przed tobą i na pewno nie będziesz całe życie sama. To wcale nie jest tak straszne jak się wydaję.

tak zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia.Znecacie sie nad dziewczyna. Moze szanse mniejsze , niz wolna dziewczyna , ale czy znaczy bez szans? A kto to moze wiedziec, jak sie jej potoczy zycie dalej . Jak wyciagnie wnioski z tej bolesnej lekcji, to bedzie madrzejsza przy drugim wyborze. Macie czarna kule , ze tak kraczecie , jak stado wron.

nie mamy czarnej kuli ale rozwódka lat 22 i to z dzieckiem niewiele dobrego wróży ;)

Gość milenciak
Alez oczywiscie ! :) mam kolezanki , ktore maja na prawde wspanialych facetow a maja dzieci.

Gość milenciak
z innym facetem oczywiscie ;p

nawet samotnym , wolnym dziewczynom w dzisiejszych czasach slabo wrozy utrzymanie kazdego zwiazku. Normalne , ze dziecko w konsekwencji tych zwiazkow sie pojawia . Mysle, ze z kims te dziewczyny dzieci maja . Wiec tatusiow od ex zon jest tez w brod . Trafi swoj na swego , o ile wykarze duza dawke cierpliwosci i samozaparcia. No i madrosci wielkiej , by nie wpasc znow z deszczu pod rynne.

Gość gerber sok jabłkowy
ja pitole,jeszcze sie z jednym ciulem nie rozwiodłaś,a już zastanawiasz sie,czy z kulą u nogi(dzieckiem) znajdziesz następnego bolca masakra,szkoda tylko twojego dziecka,Sąd powinien odebrac ci prawa rodzicielskie i dziecko przekazac ojcu !!!

a na jakiej podstawie sad ma jej odebrac dziecko ? Ze stawia pytanie na Kafeterii ? Ludzie czyscie powariowali ? Co tam dziecko zabrac.Kamieniami ja zatluczcie, ze wybrala psychopate , ktory ja niszczy.Niech cierpi do konca zycia, zamknac ja w piwnicy o chlebie i wodzie . A co tam . I Polska to kraj Katolikow ? O kurffffffa.

Gość kbr21
witam Zapraszam na konsultacje do mnie. Pomogę Wam jak tylko będę mógl. Bedę Waszym najlepszym przyjacielem i słuchaczem. Doradzę w każdej sytuacji, pomogę wybrać najlepsze rozwiązanie oraz wyjście z sytuacji. Pomagam z dziedziny psychologii, pomagam rozwiązać problemy życiowe , seksuologii, życia erotycznego, doradztwa małżeńskiego oraz na poziomie partnerstwa , pomoc oraz wsparcie duchowe. Gwarantuje 100% dyskrecji zapraszam serdecznie mój email: smartes1@o2.pl

ale nie rozumiem cię To ona wybrała sobie psychopatę świadomie i dobrowolnie nikt jej nie zmuszał do poślubienia takiego człowieka Tylko nie pisz że ludzie zmieniają sie po slubie bo cię wyśmieje każdy