Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia malej coreczki

Czy samotna mama ma szanse na normalny zwiazek??

Polecane posty

ale juz co niektorzy nie maja tyle szczescia, ze rodzice potrafili w zgodzie i harmonii wychowac swoje dziecko, czy dzieci . Czy sa gorsi ? Czy sa tymi obrazanymi bekartami ? Jaki oni mieli wplyw na decyzje rodzicow ? Ludzie wyluzujcie , bo straci zycie sens, a o to chyba nam wszystkim nie chodzi:-D Milego dnia wszystkim tu piszacym i wiecej milosci w sercach .

Gość zxcmnbv
i na pewno nie z Kalibanem co można wywnioskować po jego wpisie co powinien mężczyzna... swoją drogą to na jakim etapie jesteś Kaliban? :P

Ja tam bym nie pokochał kobiety nawet gdyby była piękna i ma dziecko i o dziwo chciałaby być z takim czymś jak ja.

@ orzeszek.. ­ Przejmować się kobietą sukcesu? Phi. Jest tylu nieszczęsliwych ludzi, co mam się szczęsliwymi przejmowąć? Dziwne tylko, że ktoś kto przybral pozę tak ekwilibrystyczną (znaczy zadziera nosa tak wysoko, że się potylica z dupą styka) i siedzi tak wysoko, w ogóle się przejmuje moją skromna osobą. ­ Gwoli mojej bytności tutaj: 1) leczę manię welkości urynoterapią i widzę wiele obiektów terapii eksperymentalnych. 2) to forum zawsze przypomina mi, żebym uważał na swoje plecy. Bo tylko anonimowo kobiety prawdę piszą i pokazuja jakimi gnidami są naprawdę. A przynajmniej znakomita ich większość. ­ Nie marnuj sobie już czasu na mnie proszę, bo odwzajemnić się nie zmaierzam. ­ I tak kolejna pokazuje jaki to by raj wolnego faceta by znią czekał. Brrr.... ­

Gość orzeszek..
powiem Ci tylko jedno na skinienie palcem mialabym ilu tylko chce problem w tym ze nie chce byle kogo " SKORO DOBRZE SSIESZ to może masz i na pęczki widać po Twoich wypowiedziach do jakiego celu Twoim zdaniem ma być kobieta :) powodzenia na pewno będziesz miał właśnie taką :)

Gość orzeszek..
Kaliban :D dzięki ,ulecz mnie na nic innego nie czekam w życiu hahahahhah :) Rozbawiłeś mnie do łez :) ...szczerze pozdrwiam :)

Gość Misiabbeella
Ułożyłam sobie po rozwodzie życie.Wziełam ponownie slub,było dobrze do czasu.Dzieci zawsze są barierą,ja oczekiwałam wsparcia,a mojego obecnego męza nie interesuje życie rodzinne.Szala goryczy się przelała,jak ojciec dzieci przestał płacić alimenty.Poszłam do funduszu ,i nic nie dostałam bo wliczyli dochód obecnego męża,zmuszona byłam na radykalne posunięcie.Niestety mój obecny mąż ma drogie hobby,rybki,piłka na moje dzieci kasy nie starczało,nie ma ochoty angazować się w wychowanie.Ja mam inne zdanie skoro ożenił się z kobietą z dziećmi to wiedział z czym to sie wiaze.Slubu dziewczyno nie bierz po raz drugi,nie warto.

Gość orzeszek..
Eleene dzięki :) staram sie nie dać zwariować w tym świecie :P

to swieta prawdaaaaaaaaaa.Nie dac sie zwariowac w dzisiejszych czasach i miec jeszcze emaptie dla innych ,to prawdziwe wyzwanie dla nas. 🖐️

Gość Ja jestem macochą
Ja jestem "przyszywaną" matką dziecka mojego faceta ktory byl samotnbym ojcem Dziecko mialo 4 lata kiedy zaczelam ją wychowywac

@ zxcmnbv ­ Regres to facet. A ja jestem na etapie: 1) Podejścia do związków bez złudzeń. Czyli dbania najpierw o zad własny, później przyjaciół później dopiero całej reszty. Facet jednak się szybko uczy że na baby nie ma co liczyć, a ci co się nie uczą wiodą bardzo smutne i ciężkie życie; 2) Zmiany profesji na bardziej pokrywającą się z zainteresowaniami i ograniczającej do minimum kontakt z motłochem zarówno wewnątrz-, jaki zewnątrzfirmowym; 3) i pełzającego szykowania się do emigracji na drugą półkulę; 4) odstąpienia od traktowania się mega serio. W centrumukladu słonecznego jest Słońce. Świat kręci się dookoła mnie tylko po kilku głębszych. ­ Jak widzisz wszystko idzie ku lepszemu. :) ­

"mam wlasna firme i nie za pieniadze miojego bylego bo on to jest wlasnie taka lajza zyciowa" ­ moje pytanie jest krótkie: skoro jesteś tak WSPANIAŁĄ kobietą, to jakim cudem zechciała cię jedynie życiowa łajza? ­ no, słucham :classic_cool:

Gość zxcmnbv
Kaliban dobrze wiedzieć z kim ma się do czynienia - intrygująca filozofia życiowa egoisty, ale to twoja droga

Gość orzeszek..
moje pytanie jest krótkie: skoro jesteś tak WSPANIAŁĄ kobietą, to jakim cudem zechciała cię jedynie życiowa łajza? no, słucham Chyba odwrotnie :P a tak na serio to jest coś czego faceci nigdy nie pojmą kobieta pokocha szczerze bez względu na to czy facet jest taki czy inny ,czy ma dziecko czy tez nie ,miłość kobiety różni się bardzo od miłości faceta.Miłość kobiety jest ślepa faceta egoistyczna ...takie życie :) spędziłam 8 cudownych lat z Tą właśnie łajzą ,niczego nie żałuje wręcz dziękuje Bogu za wspaniała córkę .To że związek się nie udał nie świadczy wcale ze to byŁa pomyłka :) jeśli założysz moje buty i przebiegniesz w nich moje życie wtedy dopiero pozwolę Ci osądzać a tym czasem przemyśl to co napisałam ..:)

Gość orzeszek..
SamotnikXI Bo pewnie był wysokim przystojniakiem. Faceci i ich płytkie myślenie ...brak słów ...:/

"miłość kobiety różni się bardzo od miłości faceta.Miłość kobiety jest ślepa faceta egoistyczna ...takie życie" ­ LOL ­ ty już lepiej nic nie pisz, bo z każdym słowem coraz bardziej się kompromitujesz i obnażasz swoją głupotę.

Gość orzeszek..
Chyba niesprawiedliwie oceniacie, bo nikt nie wspomina o facetach którzy mają dzieci i "nowe" partnerki i te też muszą znosić matkę dziecka, ciągłe jej telefony, bo coś tam i płacone alimenty.. co wy na to panowie?

Gość orzeszek..
ty już lepiej nic nie pisz, bo z każdym słowem coraz bardziej się kompromitujesz i obnażasz swoją głupotę. piszesz sam do siebie ? Bo jakoś bardziej mi to do CIEBIE pasuje ...:)

Gość orzeszek..
SamotnikXI nigdy nie wiadomo :)

Gość orzeszek..
e tam.... :)

Gość chuujek
To zależy z kim. Normalny w miarę przystojny, w miarę zaradny facet na pewno cię nie zechce. Taki facet to towar pożądany i ma szeroki wybór, raczej nieprawdopodobne by chciał się związać z kobietą z dzieckiem, jeśli ma do wyboru inne normalne kobiety. Ale masz szansę na związek ze zdesperowanym prawiczkiem, brzydalem, nieudacznikiem czy tym podobnymi odpadami społeczeństwa, na których normalne dziewczyny nawet się nie wysrrają :classic_cool: Ewentualnie możesz też związać się z pedofilem, dla którego twoje dziecko to istotny atut :D Natomiast jeśli chodzi tylko o ruchanie, to o ile jesteś ładna, to nie powinno być problemów. Zresztą samotne matki słyną z tego że dobrze się je rucha i łatwo wyrwać :D🖐️

Gość orzeszek..
chuujek tak jak w nazwie nic dodać nic ująć ...

"piszesz sam do siebie ?" ­ jestem kobietą. to tak na wypadek gdybyś się nie zorientowała, inteligentko od siedmiu boleści.

Gość Ja jestem macochą
Ja o tym pisze ze rowniez jest sporo facetow samotnie wychowujących dzieci i takze pragną związac sie z jakąs kobietą na powaznie a nie tak tylko do bzykania I nie bede ukrywac, odstraszylo nie to ze jets samotnym ojcem, bo wiadomo balam sie zazdrosci malej po ojca a gdy podrosnie teksty "nie jestes moją matką",no ale postawilam wszystko na jedną karte i juz 6 lat jestem z nim ,dobrze nam sie zyje