Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia malej coreczki

Czy samotna mama ma szanse na normalny zwiazek??

Polecane posty

Gość mvncxmb
Nie chodzi mi o nazywanie tchórzami ojców dzieci, tylko facetów, którzy uciekają na wieść o tym, że kobieta ma dziecko.

"a to ciekawe czym sie Ty kierujesz w zyciu :/ " ­ prostymi zasadami moralnymi i rozumem. ­ a teraz sobie przypomnijcie, ile to "miłości" miałyście przed ojcem dziecka i ile po. może sobie uświadomicie, że oferowana przez was "miłość" jest już towarem mocno zużytym i nie ma na niego popytu. ­ bye 🖐️

Gość orzeszek..
"miałyście po prostu chcicę w dni płodne i poszłyście do łóżka z pierwszym lepszym, wstydząc się nawet napomknąć kolesiowi o zabezpieczeniu. no to teraz macie owoce tych "wielkich miłości" wnioskuje z Toich milych wypowiedzi ze jakas samotna matka Ci faceta odbiła :D bo takim jadem to tylko urazona kobieta moze tryskać :) jesli nazywasz owocem wielkiej milości moja corke to masz racje ale nie pozwole mowic ze chodze do łózka z pierwszym lepszym facetem ,nie powole sie obrazac nikomu !

Gość byla samotna matka
,,już nie pierdzielcie o związkach i miłości, bo w związkach dziecko się albo wspólnie planuje, albo się go wspólnie unika.'' NO TAK JAKOS GO WSPOLNIE UNIKALISMY I NIC Z TEGO NIE WYSZLO.... JAKOS TAK SIE SKLADA ZE NIE WSZYSTKIE DZIECI SA PLANOWANE...,WIESZ;) ,,miałyście po prostu chcicę w dni płodne i poszłyście do łóżka z pierwszym lepszym, wstydząc się nawet napomknąć kolesiowi o zabezpieczeniu. no to teraz macie owoce tych "wielkich miłości'' NO FAKT,CHCICE TO I MOZE MIALAM...,NIE PRZYPOMINAM SOBIE ANI RAZU TAKIEJ SYTUACKI,KIEDY MUSIALAM NAMAWIAC FACETA NA SEX ALBO CIAGNAC GO NA SILE DO LOZKA:D zABESPIECZENIE TO NORMA,WIEC PRZYPOMINAC O NICZYM NIE TRZENBA BYLO.... aLE WIESZ CO? W JEDNYM MASZ RACJE-TO BYL PIERWSZY LEPSZY W MOIM MIESZKANIU FACET,PONIEWAZ JUZ KTORYS ROK Z KOLEI MIESZKALISMY RAZEM....:D

Gość orzeszek..
sądząc po tym co napisalas duzo mniej nie ty :)

byla samotna matka - naucz się wyłączać caps locka, to może zachce mi się czytać twoje wypociny.

"wnioskuje z Toich milych wypowiedzi ze jakas samotna matka Ci faceta odbiła " ­ twoje wnioskowanie jest równie głupie jak ty sama :) nikt nigdy mnie nie zdradził ani nie porzucił. ani ja nikogo nie porzuciłam. ot, wybrałam sobie po prostu cudownego faceta. ­ a teraz wracam do pracy, a wy się może dzieciakami zajmijcie, zamiast rozprawianiem o niedostępnych dla was samcach.

@mvncxmb Jak zwykle tchórzem jest mężczyzna myślący logicznie, a nie tak jak chce baba. To ja już wolę być sytym tchórzym niż głodnym i sponiewieranym ostatnim sprawiedliwym. Czemu to wolne kobiety nie chcą dzieciatych mężczyzn? Tchórz je obleciał? Chcą mieć monopol na tę cechę charakteru?

Gość orzeszek..
"twoje wnioskowanie jest równie głupie jak ty sama nikt nigdy mnie nie zdradził ani nie porzucił. ani ja nikogo nie porzuciłam. ot, wybrałam sobie po prostu cudownego faceta." To zapewne ten wspaniały facet uczynil cie taka mila sympatyczna dziewczyna ,zadowolona z zycia :)

Gość byla samotna matka
NIE MUSISZ CZYTAC MIOCH WYPOCIN ,BO I TAK ICH NIE ZROZUMIESZ.... KTOS KTO SIE KIERUJE W ZYCIU TYLKO ZASADAMI MORALNYMI I ROZUMIEM NIE ZROZUMIE KOGOS KTO KIERUJE SIE TEZ UCZUCIEM. Swoja droga-Twoje zycie musi byc cholernie smutne,pozbawione pelnego szczescia.Szczerze wspolczuje:O Ale wiesz co Ci powiem,ciesze sie ze przeszlam przez to wszystko co mnie spotkalo,bo przynajmniej potrafie byc w pelni szczesliwa, anie zadowalac sie jakims prowizorycznym szczesciem.Czlowiek bez uczuc jest pusty.

Gość orzeszek..
byla samotna matka POPIERAM :)

Gość stop facetom
po chuj na kobiecym forum siedza takie skurwysyny? anioły co to skrzydła oddaly do renowacji, wypierdalać! normalne kobiety, nie piszcie na kafeterii bo tu nie ma normalnych facetów a i normalnych kobiet jest niewiele

Gość byla samotna matka
a co ma piernik do wiatraka:D

Gość orzeszek..
"po ch*j na kobiecym forum siedza takie sk**wysyny? anioły co to skrzydła oddaly do renowacji, wypie**alać!" :D

dla idiotów nigdy miła nie byłam i nie będę :) spoufalanie się z głupszymi od siebie nie leży w mojej naturze. ­ jestem szczęśliwa między innymi dlatego, że w realu idiotów unikam jak ognia :) tacy tylko psują atmosferę.

a poza tym przecież "faceci kochają zołzy" :D ­ buahahahah :D ­ na pewno przerobiłyście już tę "ambitną lekturę".

Gość byla samotna matka
,,dla idiotów nigdy miła nie byłam i nie będę spoufalanie się z głupszymi od siebie nie leży w mojej naturze.'' No to ja widze ,ze Ty masz wlasne ZASADY MORALNE....:D Pewnie DEKALOG tez masz swoj wlasny....'P Jestes zwyklym gbórem i tyle.

Gość orzeszek..
"dla idiotów nigdy miła nie byłam i nie będę spoufalanie się z głupszymi od siebie nie leży w mojej naturze" To co tu robisz słoneczko skory my takie idiotki jesteśmy?

Gość byla samotna matka
nie sztuka jest przyjazn czy tolerancja ludzi tylko takich ktorym nie powinela sie w zyciu noga.... A glupota totalna jest obrazanie takich ludzi nazywajac ich idiotami.... Jak w takim razie nazwac Ciebie? Nie wiem czy znajdzie sie odpowiednie okreslenie.

żab-X, sorry, ale na odległosć widać, że szczęsciem nie tryskasz:) Poczytaj swoje wypowiedzi troszkę i przemysl temat. Chyba rzeczywiscie tylko idiota uwierzyłby, ze jesteś szczesliwą, spełnioną kobietą. Takie kobiety nie plują nienawiscia, nie piszą o chcicy w dni płodne- przecież to poniżej jakiekolwiek kultury osobistej kobito...

Gość byla samotna matka
a chuuj mi w dupę 🖐️

"Jestes zwyklym gbórem i tyle." "zABESPIECZENIE TO NORMA" ­ wróć do podstawówki, naucz się ortografii i dopiero potem przychodź rozmawiać z ludźmi. ­ "NIE MUSISZ CZYTAC MIOCH WYPOCIN ,BO I TAK ICH NIE ZROZUMIESZ...' ­ racja. z tego bełkotu pełnego błędów nic nie wynika.

Gość byla samotna matka
mireczkowataaa,orzeszek..-nie ma chyba sensu dyskusja z PANIA żab-X,ktora sie kieruje wlasnymi zasadami moralnymi...:D i ROZUMEM,ktorego nie ma:O I w dodatku jest z tego powodu baaaaardzo szczesliwa:D:D:D,ach....

Gość orzeszek..
żab-X słoneczko ty nasze .Idz juz i zajmij sie tym Twoim wspaniałym facetem bo jeszcze Ci ucieknie i poszuka sobie samotna mame z dzieckiem :D chyba bys tego nie przezyla ,co? no lec lec i pilnuj FACETA jak oka w glowie :D

Gość orzeszek..
"Może i tryska szczęście, ale zewnętrznie na pokaz, a wewnątrz już tak wesoło nie jest." raczej ponurooooooo :P