Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P NWG

Dlaczego w was tyle nienawisci?

Polecane posty

Gość P NWG

Smiejecie sie z nich tworzac nawet komiksy pt. ''Forever Alone'' Sprawia wam radosc cierpienie drugiego czlowieka? Myslicie ze mozna budowac szczescie na czyims nieszczesciu? Ale jestescie bez sumienia i serca wiec i tak nie zrozumiecie o co mi chodzi.

Gość P NWG
Podbijam temat wy chorzy z nienawisci ludzie

Gość P NWG
Wy tutaj piszcie, a ja idę sie wysrać

Gość kjdjk
do rzeczy kto z kogo się śmieje?

Gość P NWG
A podszywaj sie sobie Wiem ze jestes jednym z nich, i tez myslisz ze bedziesz zyc wiecznie Nie nie kolego, ten sie smieje kto sie smieje ostatni Wiesz czym sie roznimy? Tym ze ja przegralem zycie na ziemi , a ty zycie wieczne I tak, wierze w sprawiedliwosc, a ze na ziemi jej nie ma to wiadomo nie od dzisiaj... ale kiedys bedzie

Gość fhfh
Niestety ludzie sa w większości źli. Smutna prawda o tym świecie. Zycie to ciagła walka o przetrwanie, w której nikt nie szczędzi środków. :(

Gość P NWG
Jestem popem z brodą az po same jaja:classic_cool:

Gość P NWG
''Forever alone'' mowi wam to cos? Smiejecie sie z ludzi ktorym sie w zyciu nie powiodlo, tym bardziej ze nie z nich winy. Uwazacie ze to w porzadku?? Bo macie druga polowke,dobra prace, samochod, full znajomych i ''respekt na miescie''?? Do czasu moi drodzy do czasu.. Ja moze tu, na ziemi nie mam nic ale wiem ze kiedys, w przyszlosci ''Ostatni beda pierwszymi a pierwsi ostatnimi''

Gość fhfh
walczyłam o sprawiedliwość, długo walczyłam i przegrałam ...ale mam nadzieje ze tylko bitwę, a nie wojnę

Gość kjdjk
mnie się nie powiodło ale nadal nie wiem kto się śmieje z kogo,nie jestem na czasie widocznie,,forever alone''na zawsze samotny ale nic mi nie wiadomo o komiksach na ten temat

Gość P NWG
I prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne, niż żyd dozna łaski Pana Za co dzięki ci Boże Wszechmogący

Gość kjdjk
ludzie potrafią być okrutni

Gość P NWG
I wlasnie dlatego ze wiekszosc jest zla to i wiekszosc zginie.. Oni teraz sie z tego smieja i nie sa w pelni swiadomi powagi sprawy.. Ale to tylko i wylacznie ich sprawa.. Ale nie zgadzam sie na to zeby smiano sie ze mnie dlatego ze jestem prawiczkiem... Tego sobie po prostu nie zycze!!! To znaczy ze nie jestem czlowiekiem? Wiem ze moje gadanie jest na darmo bo i tak beda sie ze mnie smieli ale nie obchodzi mnie to tu na ziemi... Wiem ze kiedys sprawiedliwosc bedzie i to mnie podtrzymuje na duchu i powstrzymuje od samobojstwa

Gość kjdjk
za bardzo się przejmujesz powinieneś mieć w dupie co co ktoś o tobie myśli

Gość P NWG
Wiesz podszywie czym roznia sie moje posty od twoich?? Tym ze twoje sa krotkie i jednozdaniowe, a moje dlugie i rozwlekle ..to tak na marginesie... Ale podszyw jest klasycznym przykladem psychola usilujacego zrobic psychola ze mnie... Wiem, w dzisiejszych czasach zlo nazywa sie dobrem a dobro zlem, ale to tez sotanie uformowane, takze twoja ''zabawa'' jest do czasu, pamietaj Potem tylko placz i zgrzytanie zebow...

skoro sie polactwo okradlo po 89 roku gdy troche wolnosci zaznalo to i takie nastroje. bezprawie, pogarda dla uczciwych , wyzysk. cala naga prawda o polactwie wyszla

Gość P NWG
I nikt mi nie powie, że białe jest białe, a czarne jest czarne.

Gość P NWG
I mam, napisalem juz ze nie obchodzi mne to ze sie ze mnie smieja Temat zalozylem po to aby uswiadomic tych ''fajnych'' ze ich radosc nie bedzie trwac wiecznie takze niech sie nie szcyca ze sa lepsi od innych, W sumie to oni maja cos z pokroju Hitlera, on wkoncu tez dzielil jednostki na ''ludzi'' i podludzi'', ale to sie kiedys zmieni.. sprawiedliwosc nastanie O i widze ze nawet podszyw sie uciszyl a biedne akfeterianki siedza cicho bo prawda ich boli :D

Gość P NWG
A jednak sie nie uciszyl.. on teraz ma z tego niezla zabawe, potem wroci do swojej ''laseczki'', wsiadzie do swojego ''wypasionego BMW'' i pojdzie z kumplami ciagnac amfe przy basenie w willi , a potem spierze na ulicy kilku ''prawiczkow'' na koniec dnia przyzna racje pani olejnik ze darski mial racje drac Biblie.. i tak minie jego dzien Droga do piekla ciurkiem

Gość kjdjk
masz wiele racji,znam ludzi co tylko czekają na to by komuś się nie powiodło albo dobijają leżącego

Gość kjdjk
tobie ktoś przywalił bo jesteś prawiczkiem?

Gość P NWG
Jestem, ale tylko analnym.

Gość Gruby Patryk
tak tak kończ misiu :-) chodź pośmiejmy się .... ja z ciebie że BÓG zrobił cie w jajo i zajoł ci wakat ...ale mam z ciebie ubaf....zawsze drugi zajonc.... eheheheh ale zamiary miałeś dobre tylko zawsze ktoś jest krok przed TOBA eheeheh ale kozacz daley :-) umrzeć z uśmiechem na ustach bedzie ci cudnie ehehehehe tylko kto na TG ? Agnieszka vel Mariusz? eohohohohohhoho....klasa sama w sobie ehehehehehehehheheheheheheheheheehehehhehe bedzie co czytać zwłaszcza jak gazet w domu brak ehehehehehehehehehehheeheh

Gość P NWG
Zgodze sie z Toba O ile kiedys Polacy to byli prawdziwi Patrioci ktorzy mieli honor, odwage i jakies wartosci w zyciu tak teraz jest to narod chamow i prostakow (zwlaszcza ci mlodzi) ktorych jedyna rozrywka sa oglupiajace programy w TV i wiochmenskie kluby.. na dodatek sa ksenofobami,nienawidza innych narodowoscia przede wszystkim gardza ta garstka polakow ktorzy jednak sa normalni i to tylko dlatego ze nie maja drugiej polowki, zajebistej pracy, domu i samochodu. NIszczy sie kosciol katolicki ktory jest jedna z nielicznych ostoja dobra.. prawiczki, KK nas nigdy nie potepi, gdyby nie onato ci ''ludzie'' juz by dawno nas zabili bo nikogo nie mamy

Gość P NWG
KK, oraz KKK to ostatne bastiony katolickiej wiary i porząnych białych ludzi.

Gość kjdjk
może nie zabiliby ale wiele jest takich jak mówisz...powiedz ktoś ci przywalił za to że jesteś prawiczkiem???