Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P NWG

Dlaczego w was tyle nienawisci?

Polecane posty

Gość Gruby Patryk
Moder nie ma honoru bo obcionga sobie bez gumki a potem publikuje ...efefefefefefe.... chłystko cienkie to coś ..afeeeee....... moder bujany na fotelu z chudymi palcomą depilowaną dupą i skretno- wykrzywionym kutafonem.... masz siem czym chwalić :-)))))

Gość P NWG
Dlatego ze nim jestem ''dowalaja'' mi codziennie, Zostalem obsmiany juz chyba przez kazdego tylko dlatego ze jestem prawiczkiem. Dlatego twierdze ze teraz dobro nazywa sie zlem a zlo dobrem, tych ktorym sie nie powodzi albo zostali pokrzywdzeni prze los wysmiewa sie i odrzuca z zycia spolecznego, jestem uwazany za tzw. ''ciote'' , Oni najchetniej wytepliliby takich w ich mniemaniu ''smieci''. Zostawic tylko pelnosprawnych, bialych, w zwiazkach itd. Wtedy ich swiat bylby ''idealny''... ale tylko ten doczesny, zyc wiecznie nie beda i wtedy zobaczymy kto bedzie gora

Gość P NWG
Tak, przywalil mi, i to niejeden...

Gość kjdjk
przesadzasz bo nie każdy taki jest poza tym po co mówiłeś publicznie takie rzeczy?to osobiste może nie śmiali się z tego że jesteś prawiczkiem tylko że tak się z tym obnosisz?Ale co do ,,inności''że ktoś się inaczej ubiera ,nie powiodło mu się itd.masz rację ludzie nie są tolerancyjni i wychodzi z nich wielkie chamstwo

Gość fererooo
zyczysz innym ludziom cierpienia i wiecznego potępienia - jestes taki sam a nawet gorszy bo przepełnia cie zło i frustracja. Jestes chrzescijaninem? Dla takich jak ty nie ma miejsca w raju bo jestes najgorszym sortem ludzi - przesiaknietych nienawiscią do bliznich. Ci co się smieją sa zli ale to wynika z niezrozumieją połozenia i problemów innych - ty jestes chodzącą nienawiscią. Dobry człowiek nie zyczy nikomu zle, nawet swoim oprawcom. Ciebie nikt nie skrzywdzil - nienawidzisz społeczenstwa za to ze istnieje, ze potrafi budować swoje zycie i byc szczesliwym, moze z własnej winy i zaslepienia. Nie chciałabym poznac kogos takiego jak ty

Gość kjdjk
feferooo czytaj ze zrozumieniem oni też go nienawidzą bo jest inny,ktoś kto gnoi kogoś z takich głupich powodów tłumaczysz niezrozumieniem położenia i problemów a dla mnie to zwyka nienawiść do drugiego człowieka,ja nie życzę nikomu żle ale jak ktoś mnie tego życzy to nie nadstawiam drugiego policzka tylko odwzajemniam tym samym

Gość kjdjk
podam przykład alkoholik co pije latami i znęca się nad rodziną ma końskie zdrowie i nic mu się nie dzieję a ta rodzina jest zniszczona i psychicznie i fizycznie to ty byś broniła alkoholika mówiąc że on nierozumie że robi żle a to ta rodzina jest niedobra bo go nie rozumie i może jeszcze nie wspiera tak?

Gość Gruby Patryk
król schizofreników zawitał na padół i nie wie w który ółdupek ma zaaplikować strzykawę z lekiem. :-) no to BAY ... zajonc...niech ci działa na obie półkule i niech świenta będa dla ciebie radościom eheheheh jak co roku odla lat na TG :-) podzilisz się opłatkiem z wiernym i dasz rozgrzeszenia potępionym...ehehehehe :-) AMEN.

do postu ferrero Twoje kontrargumenty sa wrecz zalosne... Nigdzie nie napisalem ze komus czegos zycze, I to nie jest kwestia zyczenia czy tez nie, na nic mi to ze np tobie bede zyczyl cierpienia na ziemi bo tu na ziemi i tak go miec nie bedziesz dlatego nei zycze ci tego.. Pomysl logicznie chociaz troche. Ja nkomu zle nie zycze ale jezeli ktos komu sie powiodlo nabija sie i niszczy psychicznie ludzi ktorzy na tej ziemi nie sa szczesliwi to wiadomo jaki jest jego koniec, u ciebie wyraznie widac nieznajomosc Pisma Swietego, ba, ty nawet nie wiesz co mowisz. Ja jako katolik nie moge nikomu zle zyczyc i tego nie robie, ale wierze w sprawiedliwosc, wy teraz nienawidzicie slabszych od siebie, ale to sie zmieni, i to nie jest w moim wladaniu, Bog chcialby zeby wszyscy byli zbawieni ale to lezy w twojej gesti czy niszczysz slabszych od siebie jak ty ich nazywasz ''nieudacznikow'' czy raczej im wspolczujesz iszanujesz ich. Jezli nie to dlaczego chce liczyc na szczescie w wiecznosci? Nie wierzysz ? To miej sobie to szczescie na ziemi, wiedz tylko ze ona wieczne nie bedzie ...

Gość takkurwa
ja tez bede szczesliwa a wy bedziecie plakać i zgrzytać zebami skurwysyny

Gość Gruby Patryk
a pewnie ze bedziesz tylko więcej YADU YADU YADU mordeczko więcej czadu a kiedy ręką sięgać będziesz nieba.....wtedy TEN który patrzy na ciebie z ukrytej kamery...dobrze pierdolnie cie w łeb...i powie Chola Matole...spierdaly do garów.... bawić mnie proszę... i hahahahahaha.... CHANIU :-)))))) bonć jak TOMILI Dzones a raczej jak KRÓL Henrek 8 stwórz se KOściół wynieś na OŁtarze :_ i bonć HAPPPY DAY and HAPPY MILK ehehehhehe

gruby Z toba nawet zbytniej ochoty rozmawiac nie mam bo wydajesz mi sie byc slabym przeciwnikiem do dyskusji sadzac po twojej ortografii i braku logicznego zlozenia zdania tak aby bylo zrozumiale dla obiorcy. Jednak jezeli myslisz ze chodzi mi o chwalenie wszystkich katolikow i potepianie wszystkich niewierzacych to jestes w bledzie. To nie jest kwestia wiary bo wyjatki sie zdarzaja i tu i tu. Nie zmienia to faktu ze zarowno katolika jak i ateiste obowiazuje pewne ogoly i normy niby orzyjete w spoleczenstwie a tak naprawde one juz dawno sie zatarly. Teraz ty jestes nowoczesny, z dyslekcja (to teraz w modzie chyba), z duzego miasta, elektorat PO,niewierzacy. w zwiazku, praca i samochodem (najlepiej BMW), twardo i rygorystycznie ufasz swojej wladzy niczym SS Hitlerowi, a kzdy wprowadzony przez nich przepis do ustawy traktujesz jak swietosc. Ludzie starzy, chorzy, biedni, porzadni i uczciwi sa dla ciebie nikim. KK i O. dyrektora najchetniej powiesilbys na galezi dlatego ze nie zgadza sie z fala twojego europejskiego pseudopostepowego myslenia. To cala prawda o tobie. I tak za duzo rozpisalem sie na twoj temat bo nadal uwazam ze nie jestes godnym przeciwnikiem do dyskusji.

Gość fererooo
W kazdym swojej wypowiedzi podkreslasz jaką ulgę sprawia ci swiadomosć ze innych czeka potępienie. Mozesz sobie wmawiac co chcesz, jestes przez to zwykłym, sfrustrowanym, przepełnionym nienawiscią robakiem, ktorego nic lepszego nie czeka. Wiesz ze powinienes modlic sie o zbawienie dla wszystkich? Nie w twojej gestii jest osądzanie. Mysllisz ze nieumiejetność osiągnięcia szczescia na ziemi daje ci przepustkę do nieba? Bog patrzy w serce. Ja nikogo nieudacznikiem nie nazwałam, ty wkładasz mi te słowa w usta przez swoje zaslepienie nienawiscią. Ja nie mam w zwyczaju z nikogo sie nasmiewac, obrażac ani wywyzszac. I jestem szczęsliwym człowiekiem, tu na ziemi ale doprawdy nie mam w sobie tyle pychy by twierdzic ze Bog ma dla mnie specjalne miejsce chociaz staram sie być dobra dla wszystkich

Uzytkownik Gruby chyba jednak cos cpa, nie zamienie z nim wiecej ani jednego postu..

Gość Gruby Patryk
spójrz w lustro tam zobaczysz problem tyle żebyś nie musiał się wysilać ani myśleć a wiesz że naukówców od srania boli dupa... dlaczego. zadaj sobie to pytanie jak na wszystko inne znasz odpowiedź... to tyle od brzeszczota ..... :-) jam jest goral a ty doliniarz ...płyniesz rzeką na chorym reniferze... :-)

Gość kjdjk
Tak czy siak ja też wierzę że sprawiedliwość istnieje

Gość fererooo
ale nie toleruje zła, agresji, nienawisci w kazdej postaci - w twojej osobie nagromadzenie pokładów tych cech az kipi. Ty wmawiaj sobie ze pisze do ciebie dlatego ze jestes pod jakims tam wzgledem odstający od społeczenstwa - a ja nawet cie człowieku nie znam ale agresja twoich słow, twoj stosunek do społeczenstwa jest przerażający.

Gość kjdjk
ciekawe czy ty byś nie miała nerwów i złości jak by ci ludzie znęcali się psychicznie i fizycznie nad toba

Jezeli nie nasmiewasz,nie wywyzszasz i nie obrazasz to czym sie martwisz??? W takim razie nie o ciebie chodzi chyba co nie? I tak, przynosi mi to ulge, proponuje glebiej sie zapoznac z Biblia ''blogoslawieni ktorzy sie smuca albowiem oni beda pocieszeni'' nic ci to nie mowi?? Albo to?? ''1 beda ostatnimi a ostatni 1'' Albo bardzo madre przyslowie ''ten sie smieje kto sie smieje ostatni'' Oni sie teraz smieja ze mnie robiac o mnie komiksy ''forever alone'' i tak - przynosi mi ulge swiadomosc ze kiedys nadejdzie sprawiedliwosc A ty broniac ich obawiam sie ze niestety to co piszesz moze nie miec pokrycia w rzeczywistosci

Gość Gruby Patryk
tylko weż lusterko bo za plecami zobaczysz liczne grono znajomych ....taki jak ty nie jest przeciwnikiem dla nikogo bo sam dla siebie stanowisz problem :-) zajączku ale o tym wiesz dobrze tak jak ja a reszta to idioci :-) nie chcą sprawiać ci przykrości :-) szkoda że na fejsie foty na wiosnę dopiero..... może ktoś się zmieni? dojrzeje, pójdzie klasę wyżej może nawet coś skończy klasę eheheheh może kupi rolki albo yacht? kto wie eheheheheh

To nieprawda ze nie tolerujesz zla. Broniach ich wlasnie to robisz. Nie badz obludna bo to jest zalosne. Nie znosisz tego co ja to co ty mozesz o tym wiedziec??? Tyle upokorzen, ponizania mnie ze jestem jaki jestem nie z mojej winy. To nie moja wina jak wygladam, nie moja wina ze nie mam nikogo itd. Myslisz ze oni maja prawo tak robic?? Jesli tak to kto im to prawo dal? Ich szczescie?? Na tym ma polegac zycie w spolecznestwie?? Liczymy sie tylko my ''elita'' a reszta do piachu?? Zastanow sie co piszesz i nie stosuj obludny bo to jest wrecz odpychajace, inc dziwnego ze nie chcialabys mnie znac jak napisalas w 1 poscie bo nalezysz do klasy ludzi bialych z ''wielkiego miasta, ewentualnie PGR'' Znam takie szajki. Dziewczyno ja sie naprawde tym nie przejme ale mi nie dokuczaj bo samo sobie winny nie jestem i mam dosc upokorzen. Gdzie empatia? Pociesza mnie fakt sprawiedliwosci nic wiecej , ja nawet nie bede sie z nich smial bo nie potrzebuje sie odplacac tym samym. Czy to nie wskazuje na moje milosierdzie??

Gość fererooo
Nadejdzie sprawiedliwosć ale Bog ocenia po tym co w sercu, a ty staniesz po stronie potępionych bo serce masz czarne od nienawisci do ludzi, po stronie tych samych którzy sie wysmiewają ze słabości innych. Radze przestac oglądać głupawe obrazki w internecie i skupić sie na otaczających cie ludziach i zacząć odbudowywać strzaskane przez twoją nienawiść relacje to wtedy znajdziesz szczescie nawet tu na ziemi. Chyba ze sądzisz ze wszyscy cie nienawidzą i nie masz dookoła siebie NIKOGO - to znak ze jestes poprostu złym człowiekiem. Znam mnóstwo ludzi ktorzy pomimo kalectwa, chorob, biedy mają wokól siebie kochających bliskich, rodzine, przyjaciół. I chociaz im ciezko, nie widzialam w nich nienawisci w stosunku do innych ludzi, wrecz przeciwnie

Nie chca sprawiac przykrosci?? Jezeli nie wiesz ile przykrosci w zyciu doznalem to zamilcz!! Kto ci dal na to przyzwolenie?? Myslisz ze jestes z kasty na dodatek bronisz sie dyslekcja to bedzie tak zawsze?? Jestem zalosnym czlowieczkiem, Twoje 5 minut minie i wtedy przegrasz ty. Ja swoje brzemie nosze ale kiedys zrzuce je z plecow, najlepiej na twoje :)

Gość kjdjk
fererooo skąd wiesz czy on jest dobry czy nie?:Dzlość ma tylko do tych co mu zrobili krzywdę w życiu i to jest naturalne,ogólnie może być dobrym człowiekiem

Gość LEKI JUŻ WZIĄŁEŚ
?

Nie, nie jestem idealnym katolikiem ale mimo wszystko katolikiem. Zbyt duzo dobra bylo we mnie, staram sie byc lepszym ale to nie takie proste, ja nie mam nikogo bliskiego poza moja mama i czy ty z tego powodu masz prawo mnie ponizac? NIe! Taka jest prawda, ''ludzie'' teraz nienawidza takich jak ja. Czy prawda cie boli jak wyglada sprawiedliwosc. JA pokornie znosze swoje niepowodzenia i z ciezkim sercem patrze na innych, tych ''szczesliwych'' ale mimo wszystko to znosze. Ale kiedys role sie obwroca. A tobie radzie nie usprawiedliwiac sie bezsensownie bo widac ze to robisz. Pewnie sama przegladasz w wolnych chwilach ''forever alone'' chichoczac przy tym zabawnie..