Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P NWG

Dlaczego w was tyle nienawisci?

Polecane posty

Gość kjdjk
poza tym jak ktoś jest zamkniety w sobie to traci bliskich staje się niezrozumiany,ma lęki bo ofiary często są zastraszone i nie mają wielu przyjaciół ,nie tobie oceniać czy taka osoba jest zła czy dobra

Gość the anonim
unikaj ludzi autor, ograniczaj kontakty do tego co niezbedne I konieczne. Ja tak robie I mam swiety spokoj. Z nimi sa tylko wiecznie problemy. Wszedzie gdzie tylko pojawiaja sie w duzych skupiskach, musi im towazyszyc pogotowie, policja I straz. Szkoda wielka, ze nie ma powszechnego dostepu do broni. Nie byli by wtedy tacy bezpieczni w swej bezkarnosci i podlosci. Miej wyjebane na nich, koniecznie gdy beda sie wykrwawiac...

Gość fererooo
Zyczysz ludziom ktorzy teraz są szczesliwi zeby ich role sie odwrociły?

Czyli co , mam w nieskonczonosc znosic te upokorzenia? mam ich dosyc. Jako ze nie moge nic im zorbic pociesza mnie jedynie fakt sprawiedliwosci ktora kiedys nastanie. I nie masz prawa mowic ze stane razem z nimi bo to ja bylem szkalowany cale zycie i musialem cierpliwie to znosic, a moje zycie bylo nieszczesliwe. Juz ty sama piszac to wypelniasz sie w tej kascie.

Jezeli buduja swoje szczescie na czyims nieszczesciu to tak (przyklad: ktos jest w zwiazku i dodaje memy pt. Forever alone albo smieje sie z kolesia ktory jest samotny)

Gość fererooo
przyszedł następny który by najchętniej mordował ludzi zeby poczuć sie lepiej. Ide stąd, nie będe czytać takich wypowiedzi, chorych od nienawisci ludzi ktorzy wręcz się w tym pławią bo mnie to przeraża

Gość incognito.....
breivik I wielu mu podobnych wzieli sprawy w swoje rece, mias pierdolic zale przed kompem.

Dlaczego tak zostaly wylansowane walentynki a dzien singla wysmiany i zapomniany? Czy to jest uczciwe? Czy tak powinno byc? Czy na tym polega wspolzycie w spoleczenstwie? Wiesjuz skad ta frustracja czy dalej nie?? MYslicie kafeterianki, ze nie czytam waszeg forum i tych nedznych postow?? Widzialem co piszecie a mezczyznach prawiczkach... ''Ze zdechna z dlonia na starym penisie'' itd. ... jaka musi byc w was nienawisc do czlowieka innego, slabszego.. to ejst straszne.. JAk mozecie przy okazji mowic ze na pewno bedziecie zbawione?? Hipokrytk... Nawet jesli nie wierzycie w wiecznosc to waszym obowiazkiem jest szanowanie czlowieka , nawet a moze przede wzystkim prawiczka

Gość kjdjk
kto tu pisze o mordowaniu?nie nadajesz się na udzielanie porad ja próbuję zrozumieć ich ,mają prawo czuć niechęc do osób którzy ich skrzywdzili,a ty ich obrażasz mówiąc naokrągło że są żli

Chcesz zrobic ze mnie psychola??? To ci sie nie uda... Nie mialbym sumienia zabic nawet takiego co sie ze mnie smial (wyjatkiem bylby ktos kto zabilby najblizsza mi osobe). Jedyne podkreslam ze wierze w sprawiedliwosc a taki co sie ze mnie smieje niech sobie bedzie szczesliwy tu na ziemi ale niech wie ze to nie trwa wiecznie a potem .. juz tylko jedno go czeka...

Gość kjdjk
jak jest 20 tematów kobiet z depresją to każdy je pociesza ,wczuwa się i rozumie a tu tylko obelgi bo chłopak jest ofiarą i ma żal do ludzi i nawet nie może o tym napisać:/

Gość Gruby Patryk
moder sie najebał na dyżurze i pali głupa zamiast trawy..oj tam moder bonć ludzki dla siebie i kończ te obroty na fotelu ....albo zadzwoń we wtorek na tPSA eheheheh zawsze pijesz przed kompem :-) masz wdtey dubelt ehehehe przyjemnośc i praca Pan ze złotym sygntem pocałuje ci w kakao i da bon na ławkę :) gazeta gratis jak bedzie szron ehehehe

Bo ona byla jedna z tej ''kasty'' dlatego tak ich bronila. Nie potrafila zrozumiec jak tacy ludzie jak ja musza cierpiec i znosic te wszystkie upokorzenia przez cale zycie... a oni chca tu zrobic ze mnie breivika.

Gość Gruby Patryk
generalnie chłopak sie odchudził ale na niewiele to mu pomogło :-) tylko samobójstwo na Youtube go wyleczy :-)

Ty palisz zarowno glupa jak i trawe stad na twoje wypowiedzi nie da sie juz nawet patrzec. Koncz wasc wstydu oszczedz, idz lepiej po kolejna dzialke i najlepiej nie wracaj na ten temat.

Gość Gruby Patryk
potzrymam cie za włosy jak bedziesz skakał z wiezowca chcesz?

Tacy jak ty zycza mi samobojstwa. I teraz przez chwile zastanow sie jakim jestes czlowiekiem i czy robisz dobrze.. Oj blad, ty nie masz ani mozgu zeby sie zastanowic ani sumienia by cie cos ruszylo

Gość Gruby Patryk
pomagam ci egzystowąc w tym równoległym świecie bo ta publikacja mojej gołej dupy w super expressie na walentynki ujeła moje serce :-) i twoich kolegów.. zapewne :-) agnieszka byłaby zazdrosna że to nie ona ale ona sam wiesz szkoda gadać inny ma cel w życiu poprostu :-) konkordat...ite sprawy eheheheh

Gość Gruby Patryk
może zapisać jej mieszkanie? jak myślisz? dobry pomysł wziełaby czy odmówiła ty znasz się na ludziach...jak myśłisz :-))))

Autorze zgadzam sie z toba w 100%. Z tym ze ty zbyt lagodnie je traktujesz, ja to je po prostu nazywam glupimi pizdami. Rzeczy trzeba nazywac po imieniu. Macie kogos, jestescie szesliwe OK ale nie mozecie smiac sie z prawiczkow i ''nieudacznikow'' bo nie macie takiego prawa, w przeciwnym razie od razu powinnyscie isc na odstrzal. Kazdy ma prawo do zycia, nie tylko wy. Glupie pizdy

Autorze, to trudny temat. Jednak nie powinno się generalizować w każdej kwestii. Każdy człowiek ma w swoim życiu więcej problemów, aniżeli radości. Moim zdaniem, cała tajemnica szczęśliwego życia jest w każdym z nas, a dokładniej chodzi mi o to, jak sobie radzimy w trudnych sytuacjach. Prawdą jest, że najwięcej przykrości doznajemy od ludzi. Jednak to od nas zależy, czy bierzemy do serca, te słowa które nas bolą. Ja często powtarzam moim przeciwnikom - NIE JESTEŚ W STANIE MNIE ZRANIĆ, BO TWOJE ZŁE SŁOWA SĄ DLA MNIE BEZ ZNACZENIA. NIE JESTEM CIEKAWA NIEPRZYJACIELU, CO SĄDZISZ NA MÓJ TEMAT, BO WIEM, ŻE KIERUJESZ SIĘ NIENAWIŚCIĄ. - Amen