Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsw23edc

Zelki w ciazy

Polecane posty

Gość xsw23edc

ktoras jadla? raz na jakis czas of course

Gość ja pierdoleeee
a co ci się stanie od żelek ? ło kurwa ....

Gość ty tak serio?
co niby zlego jest w zelkach, poza kaloriami, zeby nie mozna ich bylo jesc w ciazy?

Gość xsw23edc
yy smieszy mnie co niektorych zdziwienie, zelki sa gorsze niz chipsy czy ciasteczka, zawieraja sztuczne barwniki i wiele innych smieci a szczegolnie te tansze, i nie maja zadnych wartosci odzywczych i witamin, stad te pytanie (?) obiety w ciazy ZADKO jedza je, dlatego pytam..heh

Gość ty tak serio?
RZADKO jeśli już.

Gość srujka
kopalnia cukru, niepotrzebna, ja jadlam glownie gorzka czekolade jak mialam ochote na cos slodkiego :) cukier wystarcza mi do kawy, nie musze jesc tego w musli czy platkach sniadaniowych, a zelki to juz morderstwo :P

Gość no coś ty !!!!!
absolutnie żelek w ciązy się nie je, przecież są rakotwórcze mają sztuczne barwiniki i pochodzą ze wściekłej żelatyny wieprzowej a jak wiadomo jak skosztujesz wieprzowiny to wyrośnie ci ogonek, zrobisz się różowa i zaczniesz wcinać odpadki będziesz wyć jak wściekła krowa :D

Gość żelkożerca
Witajcie! Robię badania dotyczące ŻELKÓW i zwyczajów zakupowych/ulubionych marek, jakie są kupowane przez młodzież - do lat ok. 25 i przez rodziców, którzy kupują żelki dla swoich pociech. Bardzo mi zależy na zebraniu jak największej grupy osób do utworzenia ciekawych wyników. Poniżej link - będę ogromnie wdzięczna za pomoc! :-) http://www.ankietka.pl/ankieta/133680/ankieta-dotyczaca-konsumowania-zelkow.html

Gość gość
RZadko, TO pytanie, nie TE pytanie... Ludzie, jakie wy szkoły pokończyliście (a raczej jakich nie) :o 🖐️

Gość gość
z tego co tam czytam temat po temacie to ciaza to rzeczywiscie taka straszna chroba bo nic jesc nie wolno , zyc najlepiej na samych warzywach i owocach bo w kazdej innej rzeczy jest cos nie tak i z jakiegos powodu nie jest zdrowe .... ja uwazam ze powinno sie jesc wszystko ale z umiarem zarowno owoce jak i warzywa no i od czasu do czasu cos slodkiego tez nie zaszkodzi , jestem w 17tygdoniu i przez pierwsze 3 miesiace nie pilam wogole Coli chociaz az mnie skrecalo jak czulam zapach ... a teraz od czasu do czasu sobie pozwalam , pije tez mnostwo wody mineralnej jak i gazowanej :)