Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM na dnie:(

PRZECZYTAJCIE BLAGAM!

Polecane posty

Gość JESTEM na dnie:(
Pytam czy dac mu szanse-

Gość bambaryla147
NIE !!!!!

JESTEM na dnie:( Ale on teraz pisze kumplom ze nie moze tego przezyc, ze jest idiota, ze zaluje, sama widzialam, co im pisal. I A co pokazał ci? Kiedy? Podobno nie widzieliście się tylko rozmawiali telefonicznie,rzucił słuchawką i się nie odzywa. A może zobaczyłaś we śnie? Aleś wymyśliła prowo myślałam że dałaś sobie spokój:(

Gość Do...mfnnrotzk
mój facet nigdy nie rozmawia o tym z kolegami. Hehe, jestem juz starszym facetem, nie dzieciakiem i z paroma najbliższymi kumplami wiemy bardzo dużo o wyczynach tych na plus i na minus naszych pań w łóżku (a są to wszystko dłuższe związki). I nie traktujemy tego jako plotkarstwa, po prostu poddajemy tę dziedzinę życia dowcipnej analizie od czasu do czasu jak wszystko inne. Co to, tylko kobiety mają prawo do porównywania facetów i długosci ich fletów we własnym gronie? ;) Wiem właściwie wszystko o maskowanych wadach ciała, charakteru i temperamentu lasek moich przyjaciół i w sumie te ich wynurzenia (jak i moje) są zasadne - nikt z nas nawet po dużej dawce alkoholu nie prześpi się z kobietą kumpla. ;)