Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evena

powiedzieć mu ?

Polecane posty

Gość evena

Cześć Wszystkim ! Jestem tu po raz pierwszy i oczywiście nie bez powodu. Jak większość z was mam problem a , że nie mogę się nim podzielić z kimś innym szukam pomocy na kafeterii i mam nadzieję, że ją znajdę. Mój związek układał się świetnie. Zakochani w sobie po uszy , szczęśliwi. Dopóki ja nie zaczełam wariować. Tak i to przez innego faceta. a co najkgorsze jego bliskiego kolegę. Zawszę się spotykaliśmy całą grupką. Imprezy, domówki , zwykły wypad do miasta . Z mojego faceta kolega zawsze bardzo dobrze się dogadywałam. Zaczeliśmy nawet pisać , w związku zaczęło się psuć wiec żeby to uratować chciałam poznać opinię jego kolegi. Wiedziazł o naszych problemach , pomagał mi . ale to zachodziło za daleko. Przy spotkaniach spojrzenia sobie głęboko w oczy, uśmiechy.. no i stało się. Zauroczył mnie na maxa. Nie wiedziałam co robię , nie obchodziło mnie nic tylko on. Do spotkania sam na sam nie doszło ale wszystko było jasne . po jakimś czasie chciałam się spotkać niestety nie było to możliwe . nie wytrzymałam i napisałam mu co czuję w sms. wiem , że to dziecinne ale dłuzej już nie mogłam. On też mi wyznał co do mnie czuje. było super... dp czasu ... Kuzynka zobaczyła go na zdjęciu z grupowego wyjazdu i chciała jego nr . Zapytałam mu się ale on się nie zgodził. Sama wziela mi z tel nawet nie wiem kiedy. Zaczeli pisac , spotykac sie.. nasz kontakt sie urwał. teraz sa parą. ja nie mogę przestać o nim myśleć choć minęło już kilka miesięcy kiedy ostatni raz pisaliśmy. Spotykamy się bo jest chłopakiem mojej kuzynki a on kolega mojego chłopaka ( nie zerwalismy bo nie potrafię) Chciałambym do niego napisać ale boję się, że on powie wszystko mojej kuzynce. Chciałabym tylko mu napisać lub powiedzieć co czuje jak bardzo mnie tym zranił. Najbardziej pokrzywdzony w tej sytuacji jest mój chłopak i ja zdaję sobie z tego sprawe.. jednak nie potrafie zerwać to już przyzwyczajenie nie miłość. i pytam się was Drodzy Czytelnicy co powinnam zrobić? Skupić się na swoim związku i naprawić pene sprawy czy powiedzieć tamtemu co tak na prawdę czuję ?

Gość evena
Zapopmiałam dodać , że przy kazdym spotkaniu ten chłopak dogryza mi. Nie obraża mnie ale zaczepia

Gość evena
Mówi, że juz czas żebyśmy mieli z moim chłopakiem dzieci itd. jak mam rozumieć to zachowanie?

Gość Stasiek8999
totalne dno ...

Gość evena
tylko dlatego, że ulkowałam uczucia w innej osobie? nie zdradziłam mojego faceta a jak chciałabym to zrobić to bym go zostawiła.

Gość evena
myślałam, że jednak ktoś mi pomoże jak wyjsc z tej sytuacji

Gość evena
chociaz jedna konkretna odpowiedz. Masz rację skupię się na swoim związku . Dziękuję

Zapomnij o tym chłopaku, nie jest wart Ciebie, skoro wybrał kuzynkę...zupełnie bez sensu Ale skoro inny zawrócił ci w głowie to oznacza, ze swojego chłopaka nie kochasz..... Zastanów się czy chcesz z nim dalej być.