Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama niedługo

Wózek Bebetto Luca

Polecane posty

Dziękuję Matylda :) Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość koszyk pod wózkiem
podoba mi się, jest zgrabny, wydaje się funkcjonalny i zamykany koszyk pod wózkiem też wydaje się być trafiony. W praktyce dopiero przekonasz się czy jesteś zadowolona. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Kolorystyka też jest bardzo różnorodna i jest w czym wybierać

Ach dziękuję za wypowiedź :) No właśnie mi ten koszyk pod wózkiem zaimponował :) Zastanawiam się tylko na d materiałem, bo ponoć wygląda jak len... i jakos nie potrafię wyobrazić sobie lnianego wózka :D

Gość koszyk pod wózkiem
Zwróć uwagę na długość i szerokość gondoli bo to na początek chyba wydaje się najważniejsze. Moje dziecko ma 5 miesięcy a w gondoli ma już podkurczone nogi a jest jeszcze za mały żeby przełożyć go do spacerówki

Gość koszyk pod wózkiem
Najlepiej sprawdzić na żywo jeżeli jest taka możliwość, namacalnie:) Nie wszystko to, co wygląda ladnie na zdjęciu, równa się z tym, co w rzeczywistości. Ja chyba nie zaryzykowałabym w ciemno, choć wózek mi się podoba

wymiary wewnętrzne gondoli (cm): 35,5x19x79 gondolka nie jest właśnie taka mała :) zastanawia mnie tylko parametr: odległość dna zamontowanej gondoli od podłoża: 59cm- czy to znaczy, ze gondola jest nad ziemią tylko 59 cm???

Gość koszyk pod wózkiem
Na to wygląda Droga Autorko. Dlatego sprawdź czy w okolicznym sklepie nie mają takiego modelu wózka. Najlepiej zobaczyć jak wygląda i jak się go prowadzi czy nie jesteś np. za wysoka albo za niska. To wszystko ma znaczenie.

Gość koszyk pod wózkiem
Sklep jest prawdopodobnie w Łodzi (spojrzałam na dane sprzedającego). Może warto zrobić sobie wycieczkę?:) Nie wiem skąd jesteś?

no własnie mi się podoba jak gondola jest raczej wysoko... na zdjęciu wygląda to w sumie proporcjonajnie, ale ten parametr mnie załamał... chyba, ze to liczone może bez kółek? Nie wiem... nie mam jak tego sprawdzić niestety na żywo, bo tego wózka nigdzie nie ma :D a w sklepach są tak paskudne, że już nawet nie mogę ich oglądac...

Koszyk pod wózkiem ja jestem z okolic Rzeszowa :D Trochę daleko ta Łódź :D

Gość koszyk pod wózkiem
To faktycznie. Poszukaj na allegro albo w necie może bliżej Ciebie gdzieś jest w sprzedaży ten model

Chyba będe musiała tak zrobić... aczkolwiek o tym wózku jest bardzo mało informacji w necie... szczególnie opinii... moim faworytem był implast bolder ale opinie ma fatalne... a o tym nie ma nic :/ stąd właśnie temat na kafe- myślałam, ze może ktoś ma ten wózek

Gość koszyk pod wózkiem
Czasami te "przereklamowane" są dużo gorsze. Niestety nie nie mam tego wózka, więc doświadczenia z nim też nie. Jedyne co Ci mogę doradzić to zwróć jeszcze uwagę na przekładaną rączkę w wózku (przydaje się bardzo) i wagę wózka- zależy od warunków mieszkaniowych. Jak ktoś mieszka w domu z ogrodem może mieć nawet taki z tych ciężkich, na pompowanych kołach, nieskrętnych. Pozdrawiam i życzę trafionego wyboru.

Podnoszę :) Może jednak ma ktoś ten wózek :)

Gość moje dziecko ukochane
Ja miałam bebetto solarisa. trochę podobny i byłam bardzo zadowolona. Gondola jest duża, ma regulowaną rączkę i jest naprawdę solidny. a ten model jest naprawdę bardzo ładny

Gość wyglada jak dziesiatki innych
polskich wozkow. taki bezplciowy. jakosc chyba bardzo przecietna. stelaz chinski, kolka chinskie, tkaniny polskie albo chinskie, wzornictwo oklepane, cena niewielka bo i jakosc niespecjalna. wozek dla przecietnego polaka, ktory nie planuje go zatrzymac dla kolejnych dzieci.

Gość moja siostra
miała podobny.nie wiem czy tak pechowo trafiła z egzemplarzem czy oni tak robią te wózki ale to wywalanie pieniędzy w błoto:O

Z tego co wiem, Luca ma dwie regulacje gondoli (wyżej i niżej) także nie martw się wysokością, na pewno dopasujesz do siebie czy męża. Widziałam ten model w Smyku ale akurat wtedy inny wózek chodził mi po głowie i nie zwróciłam szczególnej uwagi na niego ;/ Dziś sama jestem zainteresowana tym modelem i mam nadzieję, ze wkrótce pojawią się pierwsze opinie użytkowników. Czekamy!!!

Ja się na niego zdecydowałam. Jest lekki, niby ok 2kg od podobnych cenowo, ale da się to wyczuć. Co do wysokości gondoli to wg. mnie jest standardowa. Widziałam obok stojące wózki jeszcze niższe. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Fakt, że nie ma zbyt dużo opinii na jego temat, ale może w końcu się pojawią.

ja mam z bebetto ale solaris. Nie mogę narzekać, najważniejsza jest gondola. Córka musiała nosić na bioderka poduszkę frejki a i tak się zmieścisła do gondoli. w x-landerze nie byłoby o tym mowy. Woziłam ją do końca 7 miesiąca a i tak się mieścila, mimo że nie była najmniejsza. Fajnym rozwiązaniem było podnoszone oparcie w gondoli. Teraz od 2 miesięcy mamy spacerówkę. Stelaż mięliśmy już na naprawie na gwarancji, bo wyszła jakaś trefna partia i bez problemu naprawili wszystko, no i ze sklepu dostałam stelaż na wymianę. Na spacery jeździmy codziennie i nic się nie dzieje specjalnego. Dokupiłam tylko do spacerówki śpiworek z owczej wełny i nawet kolorystyka idealnie pasuje:) mają też adaptery do fotelików maxi cosi.

Marcowa Brzuchatko czekamy na opinie :) jak tylko ruszysz z dzieciątkiem na spacery daj znać :) spacerówkę też masz? Ja mam termin na połowę kwietnia i wózki ostatnio spędzają mi sen z powiek :)

ok, po pierwszych spacerach dam znać ;) na razie to ja jeszcze z brzuchem na spacery chodzę ;) na wiosnę wypróbuję. Właściwie to my się zdecydowaliśmy, ale dopiero kupimy (może dziś lub jutro, bo na kolor odpowiedni czekamy) . Do kwietnia moje zdanie poznasz :) tak spacerówka tez jest w tej wersji.i fotelik również można wpiąć.

Marcowo Brzuchatko również czekam na Twoją opinię. Na żywo jeszcze nie oglądałam wózków ale przeglądając na necie jedynie ten wózek wpadł mi w oko. Przepraszam skłamałam, jeszcze bebetto aquarius tak w miarę. Pozdrawiam, lipcowa mamusia 2013

Mamo 6 latki, obejrzyj sobie na you tubie filmiki o bebetto aqarius. Ja jeszcze nie chodziłam po sklepach i nie oglądałam wózków dlatego bardzo mi sie one spodobały