Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrafiMnieSzlak

obcokrajowcy

Polecane posty

Gość TrafiMnieSzlak

dlaczego polski tak się grzeją na obcokrajowców? będąc na wyspach zauwazyłam, że polki nie interesowały sie naprawde fajnymi intelugentnymi polakami tylko wybierały oflejonych głupich ale OBCOKRAJOWCÓW!! to jest jakaś próba dowartościowania się?? zeby koleżanki z PL mówiły "wooooowwwww ale jazda ma obcokrajowca" itp?? wytłumaczcie mi to dlaczego nasz naród jest tak tępy

Gość TrafiMnieSzlak
nikt się nie wypowie?

Gość Korba22
Bo mysla ze zawojują świat z obcokrajowcem i będą spały na pieniądzach... W Polsce jest bieda to chcą się wyrwać, już nie chodzi o to zeby facet byl inteligentny ważne ze ma gruby portfel i stać go na droga kolacje w zagranicznej knajpie:) Ot cala filozofia:)

Gość panna marianna
Ja mam meza obcokrajowca, ale nie spi na pieniadzach.

obcokrajowiec to nie jest jakaś konkretna jedna grup tylko wszyscy mężczyźni na całej ziemi oprócz Polaków:O dziwny ten Twój temat trudno się do niego odnieść

Gość pytajacaNiewiadoma
panna marianna- i jak Ci się z nim układa? możesz napisać jakiej narodowości jest Twój mąż? i jak reagują znajomi w Polce na to?

Gość Korba22
Ja nie napisałam ze wszystkie tak maja bo to by była brednia ale te co znam tylko o tym myślą:)

Gość panna marianna
Jest Włochem i mieszkamy we Włoszech. Układa sie nam dobrze, raz lepiej raz gorzej jak to w małzenstwie ktore trwa juz z 7 lat. Znajomi i rodzina w Polsce dobrze go przyjeli, w sumie dlatego bo to spokojny czlowiek.

Gość panna marianna
Wychodzac za niego nie myslalam o zadnym zawojowaniu swiata, zreszta mieszkamy se spokojnie, oboje pracujemy i mamy coreczke:)

Gość Korba22
Gratukuje córeczki :) Pewnie to mala slicznotka:) Niektore dziewczyny mysla i poprostu sie zakochuja a wiekszosc chce kolesia z zagranicy zeby dawal kase:)

Gość pytajacaNiewiadoma
panna marianna- a jak z językiem? mąż mówi do córeczki po włosku a Ty po polsku????? i oczywiscie gratuluje :)

Gość panna marianna
Nie dziekuje:) Malenska jest rzeczywiscie sliczna, ma juz dwa latka. Co doo pieniedzy oboje pracujemy i oboje mamy zwyczajne prace.

Gość fg56yyyyyyy
ja mam persa i na kase nie narzeka ale jak go poznlam byl goly i wesolyyyy, to byla milosc poprostu:)i sram nawszyskich co im przeszkadza.

Gość panna marianna
Z jezykiem jest okey, ja włoski znam bardzo dobrze, zreszta pracuje jako tłumacz. Do małej staram się gadac po polsku a maz oczywiscie po włosku.

Gość Korba22
Dziewczyny to gratuluje ze macie mezow z milosci nie dla pieniedzy:) Jednak musicie przyznac ze teraz swiatem zadza pieniadze i wiekszosc dziewczyn zwlaszcza z biednych domow chce miec lepsze i bogatsze zycie:)

Gość pytajacaNiewiadoma
zgadzam się z Tobą, że światem teraz rządzą pieniądze i to jest bardzo przykre!!!!!

Gość mieszkanka Londynu.
a ja szczerze powiem, ze interesowali mnie zawsze tylko Polacy. Nie ze wzgledu na jezyk, ktory znam biegle (mieszkam tutaj juz 13 lat), ale ze wzgledu na roznice kulturowe. Jestem mezatka od 10 lat.

Gość Biala jak śnieg
Kobiety sa rozne i zawsze byly jedne wola Polakow inne Wlochow czy Afroamerykanów, tak bylo jest i bedzie i my tego nie zmienimy:) Poprostu nasi Polscy chlopcy sa zazdrosni ze nas piekne Polki "kradna" im inni faceci nie z Polski:) Zreszta z moich prywatnych obserwacji 80% Polakow to chamy bez pasji, wikszych ambicji aby tylko przyjsc z pracy i usiasc przed telewizorem, wiec Polka woli obcokrajowca ktory cos soba reprezentuje:) Faceci mozecie mnie teraz zjechac ale taka jest prawda:) Jestescie gburami niezadowolonymi z niczego i nikogo:)

Gość panna marianna
ja myśle, ze dziewczyny nie tyle chca miec kase co stabilizacje. A za granicą jest nieco łatwiej o nia. Jednak nie potepiałabym tak zaraz kazdej dziewczyny bo każda ma inna sytuacje w domu i inne mozliwosci czy perspektywy na prace i ogolnie na spokojne zycie.

Gość panna marianna
Ja miałam facetów tez i z Polski i generalnie jedni byli lepsi, jedni byli gorsi. sprawa indywidualna.

Gość Korba22
Ja nikogo nie potepiam za jego zyciowe wybory bo to jest sprawa indywidualna i prywatna dla kazdego faceta:) Tylko jak pisala biala jak snieg Polacy sa zazdrosni ze Polka woli wybrac obcokrajowca a nie rodaka. Ma racje ze jest malo facetow z pasja i ambicjami. Tylko na gadaniu sie konczy. Mam troche lat wielu ludzi poznalam w swoim zyciu i z przykroscia musze stwierdzic ze Polscy faceci ( nie wszyscy) sa gburami i narzekaja na wszystko.

Gość Korba22
Mialo byc dla kazdej kobiety a nie faceta przepraszam za blad:)