Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajdaa055

Moj chlopak nic od siebie nie daje. Powinnam spasowac?

Polecane posty

Gość adelajdaa055

Zawsze to ja proponuje wyjscie do kina, na piwo, na kawe, na pizze itd.. On nie wychodzi z inicjatywa. Zawsze by przyjezdzal do mnie do domu i tak oto siedzimy. A kiedy chce,zebysmy wyszli czasem sie zgodzi czasem nie, natomiast jak poprosi o to jakis kolega to juz idzie z nim. Paranoja.. Na poczatku zwiazku oczywiscie,ze wychodzilismy wszedzie, zabieral mnie na piwo, na spacery. Ehh powinnam przestac sie starac? Moze wyczul,ze mu nadskakuje? Moze mysli,ze nie musi bo ja i tak wyjde z propozycja sama?

Gość Paulana
Daj mu przejąć inicjatywę. Powstrzymaj się jakiś czas, musi mieć szansę na to a trochę pewnie to potrwa. A może zasugeruj ...wiesz za 3 dni mam wolne zorganizuj coś kochanie bo mam ochotę się zrelaksować, oderwać się a nie mam teraz głowy by coś organizować. Mężczyźni nie zawsze się domyslaja czego oczekujemy. Dla nich trzeba wyraznej informacji. Tym sposobem chyba najlepiej zadzialasz. :) albo powiedz mu ze zawsze lubilas kiedy zaskakiwal CIebie takim spedzaniem czasu itp :) trzeba troche podbudowac i dac do myslenia. Uzyj psychologii :)

Gość adelajdaa055
Paulana Dziekuje kochana za rade, ale co zrobic jezeli mowie m,zeby cos wymyslil,ze tez chce jego inicjatywy, a on strzela focha,ze mu zwracam uwage,ze mam pretensje. Nie moge, masakra...