Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczyłambyłą

No i wylazło! JESTEM JEDNAK ZAKOMPLEKSIONA!

Polecane posty

Gość zobaczyłambyłą
dziękuję za wsparcie :-) a Ty jak sobie poradziłas z porzuceniem? Nie miałas dziwnych mysli osłabiających Twoje poczucie wartości? Ja jestem ładną kobietką, a mimo to teraz czuje sie strasnzie niepewnie i beznadziejnie i bednadziejne jest to , ze tak czuję :-O

Gość zapomnij im szybciej
ja? zaczelam spotykac sie z ludzmi, bo nigdy nie mialam okazji pozniej randki, duuuzo randek, a z w koncu znalazlam kogos z kim teraz jestem nigdy nie mialam problemu z facetami,ale nie chce brzmiec tu jak pusta dziewczyna.

Gość zobaczyłambyłą
to fajnie,ze jesteś szczęsliwa :-) ja mam kłopot z facetami, a raczej oni ze mną.. bardzo rzadko mi się kotoś podoba, to jest praktycznie niemożliwe, jestem strasznie nieufna i ciezko mi znaleźc człowieka, któremu ufam, a jemu ufałam i dlatgeo tak fatalnie się czuję, bo wiem, ze już nikogo takiego nie spotkam przez najbliższe całe lata

jestem taka jak Ty. nikt mi sie nie podoba, a jesli juz to wynajduje rzeczy ktore moglyby mi sie nie spodobac nikomu nie ufalam, teraz ufam,ale zdjae sobie sprawe ze moze cos wyjsc jak to w zyciu bywa. biore wszystko z dystansem

Gość przykra sprawa ale
musisz olać go , skoro masz zyc ze świadomością ze jedno jej skinienie palca i wraca do niej to lepiej kopnąć w dupe dziada za wczasu ,potem będzie jeszcze gorzej matko , współczuje opisz się jak wygladasz że az tak zle zareagowałas na tą flądre

to nie chodzi o wyglad aale o samoocene powiedzialabym, choc moge sie mylic moze autorka ma niska samoocene

Gość zobaczyłambyłą
jak wyglądam? hmmm no normalnie, nie jestem wypacynkowana jak tamta, mam blond włosy (naturalne) do ramion, maluje się mało i szybko - tusz na rzęsy, fluid i błyszczyk, na tyłek zaciagnięte dżinsy, koszulka. Nie chodze w szpilkach i nie robię manicure u kosmetyczki..

Gość boogie20--
poka jej fote, ocenimy czy taka ladna rzeczywiscie :)

Gość zobaczyłambyłą
nie wkleję, bez przesady, jest śliczna i tyle

Gość wertyuiopp
Przestań marudzić xD Jej czas już minąl teraz kolej na Ciebie:)

Gość zobaczyłambyłą
gdyby jej czas rzeczywiście minął to nie traktowałby obcego dzieciaka jak swojego syna i nie byłoby tego tematu :-(

Gość filmu nie widziałam ale kazdy
:-O

Gość Jak kocha ciebie to będzie
z tobą wygląd jest mało istotny

Gość zobaczyłambyłą
nie, nie bedzie ze mną :-O nie toleruję takich patologicznych związków i skoro nie zamierza z nich zrezygnowac to mnie na pewno nie będzie miał. nigdy.