Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej to ja

Wrażliwy.wysoki ale brzydki;-( chłopak szuka prawdziwej przyjaciółki

Polecane posty

Gość hej to ja

Czy jakąś wrażliwa istotka chciałaby poznać wrażliwego.inteligentnego.opiekuńczego.tolerancyjnego ale zagubionego i ..niestety brzydkiego chłopaka?mam 23lata 189cm niebieskie oczy szczupły ale niestety brzydki..czy którąś z was chciałaby kogoś takiego poznać?

Gość gdybym77777
ja chce, ale jestem duzo starsza od ciebie, z chcecia bym z kims popisala bo jestem na urlopie i nie mam co robic, szalu juz dostaje

Gość i znów ten brzydki sebastian
boże jaki ty jestes nudny,ciągle pierdolisz jaki ty jestes brzydki..aż rzygać się chce. dziewczyny dajcie spokój,on jest chory psychicznie,będzie wam jebał przez 24 godz na dobę nad swoi losem brzydkiego chłopaka,który chce pozanć miłośc,ale nie może bo jest brzydki,brzydki,brzydki,brzydki i tak do konca swiata bedzie to powtarzał jak mantrę.

Gość hej to ja
Dokładnie od 189do 91ale wolę być niższym hihi a co w tym takiego,.nie do wiary;-) przecież to żadna zaletą..jeśli ktoś będzie zainteresowany oto mój nr511366212 jestem osoba zagubiona i niewierząca w siebie..ostatnia wręcz bojąca się ludzi..ich opinii..komentarzy..spojrzeń..choć jestem dość wygadany i komunikatywny..ale łatwiej chyba rozpocząć znajomość właśnie od takiego pisania..jeśli wrażliwa istotka która będzie w stanie zaakceptować mój urodę jako defekt i mnie poznać.niech napisze..ja nie oceniam książki po okładce ani ludzi po wyglądzie..nie jestem wzrokowcempozdrawiam

Gość hej to ja
Hej?nikt się nie odezwie?

Gość i znów ten brzydki sebastian
wszyscy maja cie dosyć i znają twoje śpiewki na wylot🖐️ jak widza twoje posty to rzygają:O Popełnij samobójstwo,zrobisz przysługe i sobie i światu. pa👄

Gość kingaaaaaaaaaaa4343
boze to znow ten pasztet, kiedys bylo tu jego zdjecie ale mial niby 191 cm. Dla twojej wiadomosci dziwaku- NIE!! WOLE NIZSZYCH ALE PRZYSTOJNIEJSZYCH!!!!

Gość bzduraaaaaaaa
jaki niby wrażliwy jesteś? Raczej zdesperowany i cichociemny. Gdyby ktoś z pomoca różdżki dał ci urodę, to od razu przestałbyś być taki "wrazliwy". Po prostu szukasz baby do ruchania, a że urodą nie grzeszysz, to liczysz, że złapiesz którąś na swą "wrazliwość". Zebyś chociaż napisał coś o inteligencji, że studiusz na trudnym kierunku, znasz języki, a tu nic, on tylko wrażliwy jest. Pewnie płaczesz co noc w poduszkę, bo nie ma kto ci zrobić loda.

Gość a 3 września autor/autorka pis
sała: "mam20 lat chetnie poznam chlopakow, ktorzy potrafia docenic piekno ciala kobiety mam168cm,48kg niebieskie oczy moj nr 511366212"

Gość to sie robi ciekawe
Podaj linka .

Gość Hej to ja
Może dzisiaj się odezwie taka istotka mój mail sebkas@onet.eu