Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Talek

Co myslicie o tym zwiazku ?

Polecane posty

Gość Talek

Jestem z moim chlopakiem rok, jednak z przerwami.Były momenty kiedy było na prawdę zle i zazwyczaj bylo to przeze mnie. Przez ostatnie 2 miesiace bylo swietnie , czulam,ze strasznie go kocham , ze nie potrafie bez niego zyc, ze moge zrobic dla niego wszystko, mimo to ze wtedy dreczyly mnie okropne wyrzuty sumienia. Od kilku dni mam taki dziwny okres,ze czuje ze go potrzebuje , tesknie za nim , jestem placzliwa i chce sie wtedy do niego przytulic, chce byc z nim jeszcze dlugo dlugo , nie chce sie z nim rozstawac i wiem ze mogle dla niego duzo zrobic , a jednak mam takie dziwne watpliwosci... Sama nie wiem o co mi dokladnie chodzi bo Chce go bardzo a mam watpliwosci czy powinnismy byc razem... Co o tym myslicie ?

Gość valsfvd
też tak mam i ogólnie doszłam do wniosku że nie mam w 100% poczucia bezpieczenstwa ale to wynikało z wychowania, nie byłam stabilna emocjonalnie i przy żadnym partnerze nie czułam się tak dobrze cały czas, miałam nastroje i wahania. Ogólnie to wydaje mi się że to nie wina twojego związku a twój problem i możesz z każdym partnerem takie cos odczuwac