Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjwiskowooowo

Co mam zrobić ze swoim życiem?

Polecane posty

Gość zjwiskowooowo
kafeteriankaurodzinowa między szczeniackimi miłostkami a prawdziwym związkiem jest kolosalna różnica. To porównanie jest idiotyczne, bo logicznym jest, że dzieci 14-letnie nie będą mieszkać ze sobą, nie są na tyle odpowiedzialne by zadbać o dom, o dzieci itp. A czy ślub daje gwarancje stworzenia kochającej się rodziny? nie sądzę ;/

Gość zjwiskowooowo
kafeteriankaurodzinowa "masz umysł ścisły" tego to nie wiadomo większość ryje na pamięć a potem w łepetynie pustka teraz ich jak psów ciekawa jestem, co ty ukończyłaś i czy ty masz taki światły umysł. Proponuje przed wszystkimi się pochwalić swoimi osiągnięciami a dopiero potem krytykować innych.

Gość kafeteriankaurodzinowa
oto chodzi że nie rozumiesz co ja do ciebie piszę :O

śkub nie daje gawarancji bo za latwo jest go dostac gdyby pobierac mogli sie tylko nieliczni ktorzy rozumieja malzenstwo to by dawal jakąś gwarancje

"się pochwalić swoimi osiągnięciami " jeżeli studiowanie to dla ciebie osiągnięcie to żal mi cię :D ja studiuję ekonomie miałam iść na matmę ale wiadomo z tym przyszłości nie ma zresztą jeszcze niczego się na studiach wartościowego nie nauczyłam :D

Gość zjwiskowooowo
To wytłumacz skoro jestem taka tępa? Może spróbuj wyjaśnić w taki sposób, by taki zakuty łeb jak ja zrozumiał wszystko. Doprawdy nie rozumiem Cię dziewczyno... a i sorry ale trudno nauczyć się na pamięć mechanizmów reakcji, chemii fizycznej, przeliczania stężeń itp (nie będę więcej wypisywała, bo i tak nie wiesz o czym piszę). No i w dalszym ciągu się nie pochwaliłaś swoimi osiągnięciami. wszyscy czekamy z niecierpliwością droga kafeteriankaurodzinowa

Gość zjwiskowooowo
Tak, ale czy lubisz to co robisz? czy ekonomia Cię fascynuje, czy chciałabyś wiązać z nią swoją przyszłość? Bo mój problem polega na tym, ze nie wyobrażam siebie w roli laborantki ;/

"i sorry ale trudno nauczyć się na pamięć mechanizmów reakcji, chemii fizycznej, przeliczania stężeń itp (nie będę więcej wypisywała, bo i tak nie wiesz o czym piszę" wyżej srasz nisz dupę masz :D nie wywyższaj się tak bo pełno jest takich jak ty

Gość zjwiskowooowo
kafeteriankaurodzinowa wybacz ale to akurat Ty tutaj się wywyższasz, wszystkich traktujesz z góry oceniasz innych mimo to, że ich nie znasz.

"Bo mój problem polega na tym, ze nie wyobrażam siebie w roli laborantki" a ja nie wyobrażam siebie w jakiejkolwiek pracy :D ja studiuję bo studiuję akurat ekonomia zawsze się przyda w normalnym życiu niż ta twoja chemia zresztą to całe to studiowanie nie chodzi mi już o ciebie ale ogólnie to taki pic na wodę niby jakąś wiedzę się zdobywa ale czy ona jest prawdziwa

"wszystkich traktujesz z góry oceniasz innych mimo to, że ich nie znasz" mylisz się ja wszystko traktuję z dystansu i na pewno nie oceniam to ty się czujesz oceniana

skoro żałujesz za swój wybór to nie wiem co poradzić. studia swoje też z pasji wybrałam. nic innego by mi się nie podobało, więc raczej nie mam co żałować wyboru, a jak mi się on opłaci? to się okazę. i pamiętaj- tak wielu ludzi ma taki problem.... na 5 roku w ogóle trochę się stresujemy.... wszytsko sie zmieni. nie lubię zmian ani końców, pożegnań, blee...

Gość zjwiskowooowo
Wiedzę to się głównie zdobywa w pracy bądź na praktykach/stażu. Wiem, że studia są tylko po to by mieć papierek. Zupełnie nie mam pomysłu na siebie, bo do pracy laboratoryjnej nie mam cierpliwości, wkurza mnie to, że muszę chodzić do labu, po prostu praca ta mnie męczy

Gość zjwiskowooowo
heloiza999 a co studiujesz?

nie martw się i tak większość studentów nie pracuje w swoich zawodach

jak by co jest jeszcze biedronka :D

Gość zjwiskowooowo
kafeteriankaurodzinowa jak by co jest jeszcze biedronka To jedziemy na tym samym wózku moja droga :) Widzę, że rozważasz miejsce składania swojego CV. Co jeszcze proponujesz?

Gość zjwiskowooowo
heloiza999 heloiza999@tlen.pl'; języki obce- tłumaczenia To ty z pracą nie powinnaś mieć żadnych problemów, zwłaszcza, żę podoba Ci się to co robisz ;p

"Widzę, że rozważasz miejsce składania swojego CV" nigdzie nie zamierzam składać cv tatuś mi załatwi robotę jak by co ale będę wolała zrobić własny interes na razie pasożytuje

Gość zjwiskowooowo
"tatuś mi załatwi robotę jak by co ale będę wolała zrobić własny interes na razie pasożytuje" O! właśnie pochwaliłaś się swoimi osiągnięciami. Brawo! ;]

"O! właśnie pochwaliłaś się swoimi osiągnięciami." gdzie ty widzisz osiągnięcia chyba masz spaczone to pojęcie :D

Gość zjwiskowooowo
kafeteriankaurodzinowa domniemam, że twoim osiągnięciem jest bycie pasozytem ;]

dziewczyno sama nie wiesz czego chcesz do tego uważasz siebie za lepszą i zazdrościsz nie wiadomo czego zastanów się poważnie nad sobą bo pieniądze czy osiągnięcia nie świadczą o tobie tylko to co masz w środku

Gość zjwiskowooowo
Sacryficial Suicide-LEGION własnie nie wiem co miałoby mi dać to szczęście, nie wiem jak mam żyć, co robić by odnaleźć swoją drogę. To jest moim najwiekszym problemem

"nie wiem jak mam żyć" bierz przykład z Jezusa :D to zawsze dobry przykład

Gość zjwiskowooowo
Gdybym się uważała za lepszą nie pisałabym na tym forum i nie dyskutowałabym z takimi osobami jak ty. Ale mi nie chodzi tu o pieniądze, tylko o bycie szczęśliwym człowiekiem, który ma wymarzoną pracę, do której z chęcią przychodzi, ma kogos z kim chce przezyć resztę życia...

Gość zjwiskowooowo
kafeteriankaurodzinowa "nie wiem jak mam żyć" bierz przykład z Jezusa to zawsze dobry przykład Pudło, jestem niewierząca. A poza tym sarkazm jest tu zbędny ;/

"który ma wymarzoną pracę" no sorry ale żeby mieć wymarzoną prace trzeba najpierw ją wymarzyć

Gość zjwiskowooowo
kafeteriankaurodzinowa chodzi o to, zę ja nie wiem co miałabym robić w przyszłości, a bardzo chciałabym wiedzieć co mnie tak naprawdę fascynuję, czym miałabym się zajmować