Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjwiskowooowo

Co mam zrobić ze swoim życiem?

Polecane posty

Gość kafeteriankaurodzinowa
"Pudło, jestem niewierząca. A poza tym sarkazm jest tu zbędny" nie było w mojej wypowiedzi żadnego sarkazmu to nic że jesteś niewierząca nawet jak jesteś ateistką i uważasz Jezusa za urojonego bohatera żydowskiej opowieści nie zmienia faktu że jako człowiek był lub był by ideałem więc też dobrym przykładem do naśladowania

Gość kafeteriankaurodzinowa
"a bardzo chciałabym wiedzieć co mnie tak naprawdę fascynuję" kto szuka ten znajdzie :)

Gość zjwiskowooowo
Sacryficial Suicide-LEGION Na początku wydawało mi się, że to jest trafiony wybór. Od zawsze lubiłam chemię, wbyłam najlepszą uczennicą w klasie jeśli chodzi o ten przedmiot. Ale nagle coś pękło, przestało mnie to pociągać, czuje, ze sie wypaliłam. Zupełnie nie chcę się rozwijać w tym kierunku, a wydział chemii, do którego przychodzę również w celu pracu w laboratorium przyprawia mnie o dreszcze. Za każdym razem widząć ten budynek moja frustracja narasta... Jesli chodzi o założenie rodziny to jednak wolałabym mieć ustabilizowane życie, a brak faceta w wieku prawie 24 lat niestety nie wróży nic dobrego... Obawiam się, że nie wiem co tak naprawdę daje mi satysfakcje, nie mam zadnych pasji, zainteresowań... Bywaja dni, że mogłabym godzinami leżeć w łóżku i nie robić zupełnie nic...

Gość zjwiskowooowo
kafeteriankaurodzinowa "Pudło, jestem niewierząca. A poza tym sarkazm jest tu zbędny" nie było w mojej wypowiedzi żadnego sarkazmu to nic że jesteś niewierząca nawet jak jesteś ateistką i uważasz Jezusa za urojonego bohatera żydowskiej opowieści nie zmienia faktu że jako człowiek był lub był by ideałem więc też dobrym przykładem do naśladowania Gdyby żył uznany by był raczej nie za ideała, lecz za chorego psychicznie...

Gość zjwiskowooowo
Sacryficial Suicide-LEGION może, aczkolwiek miewam również dni, kiedy jestem pozytywnie nastawiona do życia (generalnie wtedy, gdy przestaje myśleć o przyszłości)

mam nadzieje ze przynajmniej nie jestes dziewica skoro nie masz faceta to jak sie zaspokajasz na dziwki nie pojdziesz palcujesz sie i wibrujesz czy umawiasz z napalencami z netu

Gość zjwiskowooowo
Sacryficial Suicide-LEGION Tu nie chodzi o to, abym zaraz kogoś znalazła, tylko abym w przyszłości (3, 5, 7 lat) znalazła kogoś kto mnie będzie kochał, abym nie musiała przez tą osobę cierpieć. Tak, Studiując doszłam do wniosku, że to co robię nie jest tak naprawdę tym z czym chciałabym wiązać swoja przyszłość... zgadza się, może to być związane z tym, że widzę swoich kolegów/koleżanki, którzy baaardzo angażuja się w projekty badawcze, pracę laboratoryjną, a mnie cos takiego nie pociąga... może i u mnie obudziła sie chęć zaspokojenia potrzeby spełnienia swoich pragnień/marzeń...

Gość zjwiskowooowo
yyughiuh jeśli chodzi o te sprawy to nie mam konserwatywnych pogladów, więcej nie napiszę ;p

"jeśli chodzi o te sprawy to nie mam konserwatywnych pogladów, więcej nie napiszę ;p" a szkoda bo tylko to mogloby byc w tym watku ciekawe

Gość zjwiskowooowo
Generalnie jestem kobietą twardo stąpającą po ziemi/realistką, wiem, że o spontaniczną miłość będzie trudno. Szalona miłość? Czemu nie, tylko żeby to nie było przelotne uczucie, a poważny związek okraszony prawdziwą miłością :) Masz ciekawe zdanie w stopce... "podróżuję szukając swojego przeznaczenia..." i co z tym przeznaczeniem? Czy mozna znaleźć swoje miejsce na Ziemi?

Gość zjwiskowooowo
yyughiuh Musisz się zadowolic tym co napisałam, nie pozostaje Ci nic innego jak poszukać szczęścia gdzie indziej. Na szczęście są jeszcze osoby, które starają się ze mną dyskutować na wysokim poziomie :)

Gość zjwiskowooowo
Ech... Ciekawe czy ja też kiedyś będę szczęśliwa, czy odnajdę swoją drogę czy wyznaczę cel do którego z zapałem będę dążyć...

Gość big proglem
Na szczęście są jeszcze osoby, które starają się ze mną dyskutować na wysokim poziomie Tak SS-L ktory nie skonczyl zadnej szkoly desperat z legii cudzoziemskiej do tego alkoholik i weekendowy ojciec pogratulowac rozmowcy

Gość zjwiskowooowo
Przynajmniej w jakiś logiczny sposób formułuje zdanie a nie jak co poniektórzy na tym forum... ponadto rozumie co do niego piszę i stara się mnie rozumieć - nie wyśmiewa i nie szydzi ze mnie

Gość big proglem
kto idzie do legii cudzoziemskiej? desperaci bez pomyslu na zycie sadysci kryminalisci przegrancy zyciowi.Lepiej wez sie za opieke nad synem tatusiu

Gość zjwiskowooowo
Sacryficial Suicide-LEGION Wszystko ok, ale mi napisz jak mam to wszystko osiągnąć? jak dążyć do spełnienia marzeń, pasji skoro nie wiem tak naprawdę co mnie interesuje, czym mogłabym się zajmować całe życie?

Gość zjwiskowooowo
I tu jest właśnie problem... sama nie wiem co mogłabym robić w życiu. Nie mam żadnego talentu, nie umiem śpiewać, komponować ani grać na instrumencie. Nie mam żadnych zainteresowań...

Gość zjwiskowooowo
Generalnie czytam książki i korzystam z internetu, zdarza mi się również jeździć na rowerze ale tylko wtedy, gdy jest ładna pogoda

Gość zjwiskowooowo
Owszem, ze znajomymi się w miarę możliwości spotykam, natomiast zamiast spacerów wolę jazdę na rowerze