Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona cebulka

potrzebuję waszej pomocy

Polecane posty

cześć dziewczyny, pisze na forum bo sama nie wiem co mam myśleć może wy mi pomożecie. Ostatnio mam problem z okresem z racji tego że się bardzo rygorystycznie odchudzałam a później bulimia...:(Ostatnio współżyłam z chłopakiem niestety bez zabezpieczenie :((( Boję się że jestem w ciąży... Wczoraj myślałam że dostałam okresu i byłam szczęśliwa obwieściłam to chłopakowi ale niestety to były jakieś pojedyncze plamienia. Nie wiem co mam myśleć, nie ukrywam że się bardzo boję :(((

Gość zau
Powinnaś zrobić test. Plamienia mogą zapowiadać okres ale w ciąży też się zdarzaja. Jeśli minęło od wpadki ponad 2tyg. to rób test.

Gość mrrrrrr3241
zrób test ciążowy i po sprawie

Gość migdałka33
z tym Ci raczej nikt nie może pomóc.my Ci możemy doradzić,pocieszyć, ale nikt Cię nie zapewni o tym. Po prostu poczekaj i jak za ok. 2 tyg. nie dostaniesz to zrób test. innego wyjscia nie ma. póki co oszczędzaj się i nie załamuj. dziecko to szczescie :)

Gość hsvdkbvvjfk
idź na betaHCG

Gość zau
No to musisz czekać na rozwój sytuacji. Wszystko jest możliwe.

wiem że dziecko to szczęście chce mieć dzieci ale nie teraz chcę żeby moje dziecko miało wszystko ja chcę dać z siebie wszystko a na chwilę obecną to nie możliwe....:((( ale dzięki dziewczyny muszę uzbroić się w takim razie w cierpliwość i spróbować nie zwariować....

Gość zau
Skoro nie chcesz ciąży to czemu się nie zabezpieczasz??

to nie tak że się nie zabezpieczam to się stało tak nagle wiem że to było bardzo głupie i nieodpowiedzialne bardzo tego żałuję tym bardziej że ten chłopak jest albo może był moim przyjęciem, który wyznał mi uczucie...nie wiem jak to się mogło stać sama nie potrafię sobie tego wybaczy to była największa głupota jaką mogłam zrobić :(

Gość zau
był twoim przyjęciem?? Stało się i już. Teraz musisz czekać a w przyszłości po prostu myśleć.