Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stymultotyr

Rzeczpospolita to okazuje się jest jednak szmatławiec

Polecane posty

Gość stymultotyr

chyba sprzedaż im totalnie siadła że łapią się takich marnych chwytów w stylu GW z poprzednich lat. Taka marna prowokacja udaje się tylko raz, a ten redaktorzyna główny przeprasza teraz w wywiadach. Dziwi mnie to bo górale synajscy z GW zmądrzeli i już takich bzdur nie robią a rzepa t puściła takiego beznadziejnego bącora że żal się śmiać.

Gość vxktc
Przecież nie napisali o tym trotylu ot tak sobie powietrza:) Ktoś ich wystraszył i musieli wszystko odwolac, proste Ludzie boją sie o własne życie i swoich rodzin, Do tego doszlo, strach o życie

Gość stymultotyr
dla mnie to opowieści o mchu i paproci, redaktorzyna tłumaczy się teraz że chodziło im o jakieś substancje, a kurfa nie trzeba być geniuszem żeby stwierdzić że jak samolot walnął w bagno to pierwszą choćby z brzegu substancją będzie błoto. Nie żebym specjalnie lubił Ruskich ale kurcze mają z nas bekę niezłą.

Gość vxktc
A ten temat założył pewnie jakiś sprzedawczyk z PO bo dla normalnych samodzielnie myślących ludzi to oczywiste :) X Więc nie siej ryzy propagandy na kafe, bo marny twój trud. Sami wiemy co mamy myśleć ;)

Gość stymultotyr
sram na PO i PIS i komuchów tylko nie lubię głupoty i marnych prowokacji a to jest takie żałosne że aż strach.

Gość vxktc
Och sorry to nie ryzy :):),tym razem Master vel Moszna :):):):):):):):):):):) ocj

Gość stymultotyr
kochasz Pisiorków ale skoro wiesz co masz myśleć, to po co włączasz się w temat.

Gość vxktc
Też nie jestem ani za Pis ani za PO ,ale myślę i wiem że coś tu śmierdzi.

Gość vxktc
Człowieku jestem zwyczajnie obiektywny, a PIS u i KK nie znoszę .

Gość stymultotyr
a ja wcale nie twierdzę że zamachu nie było, bo tego nie wiem czy im nasi kochani sąsiedzi nie pomogli z tą chociażby ścieżką lotu i też coś tych samobójstw z deka ostatnio za dużo, tylko po hooja takie gówniane prowo wali Rzepa ??? wyłącznie do nich mam pretensje...

Gość vxktc
Takie znane gazety nie sieją sensacji, musial być ważny powod dla którego wszystko odwołali- STRACH o swoje życie i rodzin

Gość Poważna AGD
Ja także uważam ze ktoś im kazał to odwołać, tak jak potrafili z rzadu dzwonić gdy RZ napisała o MSZ i z rzadu dzwonili do redaktora naczelnego i naciskali aby to wycofać , więc teraz tez tak byli pewnie. Oni napisali prawdę, ale zakłamane PO póki rządzi w tym kraju to prawdę będzie chciało ukryć

nie:D raczej ktoś im sprzedał lipną informację i wziąl za to w chuj kasy🖐️ pewnie jakiś specu co badał wrak...takie są emocje apropo smolenska ze media, gazety przecigają ie w podawaniu coraz t noych nesów. rzeczpospolita sie zagalopowala, kupila od informatora niesprawdzone informacje, opublikowala zanim sprawdzili wiarygodność a teraz się rakiem wycofują. gazetka sie sprzedałą wyjątkowo dobrze bo jako pierwsza napisala o tym trotylu i nitroglicerynie. xxx informator zarobi, gazeta zarobila ale teraz straci bo jak yzej, takie co jet skuteczne tylko raz. xxx ale oczyicie dla niektorych praa jet już przeądzona, cała redakcja i zycy praconicy od redatora naczlenego po przątaczke wc dostali zastraszeni przez specsluzby...podobnie z prokuratura wszyscy pracownicy, wszystkie media z wyjątiem jaroslawa i antka ktorzy żyja jak pąckzi w maśle , w mediach w tv n 1 i 2 pokazuja ich non stop konferencje i nic im sie nie stalo , żadne kuku...

"Oni napisali prawdę, ale zakłamane PO póki rządzi w tym kraju to prawdę będzie chciało ukryć " xxx skad wiesz że napiali prawdę ??? byłas na miejscu? badałaś wrak a pozniej w laboratorium przeprowadzalaś analizy? albo moze prywatie w 4 oczy rozmawialaś z kimś kto to badał ??? stwierdzasz że napisali PRAWDE, udowodnij to. ja nie wiem czy napisali prawde czy nieprawde ale wyglda to bardziej na kaczke dziennikarską i spry jakiegoś informatora ktory sporo kasy zarobil i glupocie, pośpiechu redakcji. xxx może i jest jak piszecie że zostali zastraszeni i musieli odwołać, nie można tego wykluczyć, ale skąd u was taka pewnośc to ja nie wiem:D:D:D zupelnie jakbyście przy tym zastraszani byli 😴