Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co kupic zeby ładnie

jakie macie butki na zime??? na obcasie czy płaska podeszwa

Polecane posty

Gość nie wiem co kupic zeby ładnie

jakie butki..obcas, płaska podeszwa ......wysokie kozaki czy niskie botki??

mam niski botki na malym korku. chodzi się w nich jak w płaskich, bo korek ma ok 5cm. mam sniegowce do połowy lydki z frędzlami. teraz mam zamiar kupic jakiś wyzszy obcas i cos wojskowego albo trekkingowe. wszystko zalezy od tego, co pierwsze znajdę. no i emuki niesmiertelne, ale po nie pojade na bazarek-u nas sa po 20zł, a to i tak tylko na jeden sezon pepegi

Gość zdemaskowana na kafeteriii
mam takie i takie z wysoką cholewką z niską noszę jesienią. Chcę sobie jeszcze jakieś kupić tej zimy ale na razie nie mam pomysłu

Gość butki filutki
Wysokie kozaczki, średnie sztyblety, mam tez koturny, no i płaskie takie na wyjścia typu zakupy ;)

Gość jda drogosz
ja mam jedną parę botków z kożuszkiem na płaskiej podeszwie druga para kozaki na płaskiej podeszwie trzecia kozaki podeszwa /traper/ czwarta para/ kozaki na słoninie piąta para/ botki na obcasie do 5 cm

Gość konkretne obcasy nie wchodzą
w gre bo bałabym sie wywinac orla na sniegu. Poki sniegu nie ma chodze w botkach na obcasie. Mam tez krotkie kozaczki sznurowane na ok. 8cm obcasie i normalne ze skory tez ok 8-9cm obcas. Plaskich butow nie nosze - tylko do sportu.

Gość korzystaj z zycia*
jda drogosz ale ty bogata jestes! :)

u mnie śnieg już jest od jakiegoś tygodnia, jednak jeszcze nie zakładałam zimowych butów bo siedzę od tego czasu chora w domu

możecie dać jakieś linki do fotek z fajnymi butami zimowymi? Chciałabym sobie coś kupić ale potrzebuję inspiracji :P

Gość jda drogosz
hehe wcale nie taka bogata te buty gromadziłam od paru lat i służą mi do dziś

Ja mam dwie pary kozaków - jedne na koturnie, drugie oficerki na płaskiej podeszwie - i botki na dość wysokim obcasie (noszę tylko jak nie pada)

Gość Seraphina_900
Ja mam krótkie buty, z futerkiem na obcasie ok. 6-7 cm. Myślę, że potem kupię sobie też płaskie.

Gość weweewew
to ja nigdy nie kupuję specjalnych zimowych butów, z reguly cala chodzę w pół butach

Gość zeby sie nie skapnal po smaku
niskie botki na obcasiku ktory ma ze 4 cm maks, planuje kupić coś na wyższym i jak tanio znajdę to też coś na płaskim

Gość co za pytanie
botki - 5 par, od płaskich do 12 cm szpili, kozaki do kolana x 2 (słupek i płaskie, Emu, śniegowce sportowe

Gość gość
Kupiłam sobie w sklepie Merg efektowne botki, na obcasie, ciepłe, jestem z nich zadowolona. A na płaskim? Zaliczyłam w ten sposób znacznie więcej gleb, niż na obcasie...

Gość karsanka
A możesz pokazać te buty? Generalnie chodzę na obcasie, ale jakoś średnio mi się widzi obcas na zimowe klimaty. W jaki sposób się poruszasz? Kiedy wszystko zmrożone, to idzie co chwilę zaliczyć glebę ;/

Gość gość
no wlasnie, plaske buty sie slizgaja i latwiej w nich zaliczyc glebe.... za to na tych z 6cm obcasem jeszcze nigdy sie nie wywalilam, czego nie moge powiedziec o plaskich butach...

Gość aniamakis
To zależy jaka jest ta szpileczka. Moje szpilki dobieram tak, żeby wbijały się w lód ;-) Te szpilki od Merga są fajne, mam podobne. Zimą ogólnie trzeba mieć głowę na karku, bo na polskich chodnikach można się nieźle połamać.

Gość kamposiak
Wysokie czarne kozaki, dosyć tanie, bardziej klasyczne, od Merg. Tylko ta zima jest taka, że nawet nie miałam kiedy zmarznąć ;-) Ale fajnie, jak dla mnie to zima może całkowicie i ostatecznie zniknąć ;-)

Gość gość
jezu to ja mam tylko 2 pary butów.. powinnam sobie cos kupic..

Gość gość
ja mam śniegowce na herde śnieżyce, podróby timbalandów, oficerki, obcasy 13 cm z platformą. we wszystkich oprócz obcasów ślizgam się tak samo.