Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfedws

Lepiej kup zasłony niż miej drugie dziecko!

Polecane posty

Gość rfedws

Z mężem staramy się o drugiego maluszka,synek ma 2 latka i nie chcę aby był jedynakiem! powiedziałam moim rodzicom że planujemy drugiego malucha a moja mama do mnie "lepiej kup sobie nowe zasłony do salonu" "nie masz płytek na tarasie" i brak mi słów na twój pomysł!!!

Gość embryon
zapytaj jeszcze babcie i ciotki w rodzinie czy się zgadzają na Twoje drugie dziecko

Gość rfedws
Nie muszę się pytać! ale jestem w szoku jakie moja mama ma podejście do tej sprawy i jaką jest materialistką!!

Gość konstancja8888
dzieci to błogosławieństwo jak bóg ci dał taką możliwość robienia i chcesz mieć małego trolla to do roboty tylko pamiętaj nie becz jak będą bliźniaki

Gość do konstancja8888
A ty urodziłaś się już dorosła ?

Gość konstancja8888
"A ty urodziłaś się już dorosła ?" nie rozumiem o co ci chodzi

wiesz moze Twoja Mama zauwaza ze duze Ci brakuje do zamoznosci...skoro teraz ci brakuje na dom to przy drugim dziecku bedzie Ci brakowac na zycie...a potem zasilki pomoc spoleczna badz pomoc rodzicow wlasnie

Gość już niedługo...
nie sluchaj matki. moim zdaniem to dobra roznica wieku mieszy dziecmi. nie pytaj nikogo jesli chcesz i stan cie na nastepne dziecko to sie nie zastanawiaj :) zawsze komus nie bedzie sie cos podobalo

Gość rfedws
Właśnie że nam niczego nie brakuje,dom mamy wybudowany nowy bez kredytu,8 lat ciężko pracowaliśmy w UK brakuje tam tylko aby pomalować dom kolorem i to wszystko,mamy również druga działkę wartą ok 30 tyś więc przez to mojej mamy nie rozumiem,bo ona woli siedzieć cały czas na NK i grać sobie w gry lub pić kawę ale ja mam inne podejscie do życia,nie chcę aby moje dziecko było samo na stare lata tak jak ja będę bo sama jestem jedynaczką i wiem jak jest.Spokojnie wolę mieć dom pomalowany na bialo niż na zielono!