Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Najmądrzejsza Na Forume

Szukam pracownika T mobile

Polecane posty

Gość qweewqqwe
A co tam potrzeba? może będę w stanie pomóc

Gość qweewqqwe
Wiem że coś takiego jest na pewno w DE, czy u nas ciężko mi stwierdzić, jeśli jest to twój numer lub jest zarejestrowany na Ciebie możesz udać się do salonu T-Mobile i zapytać o możliwość "wyciągnięcia" danych logowań do BTS (nadajników).

Gość qweewqqwe
Najlepszym wyjściem będzie zainstalowanie jakiejś aplikacji na urządzeniu która pokaże gdzie dany telefon się znajduje

generalnie chodzi mi o to, że mój pracodawca używa tej usługi na telefonach służbowych do weryfikowania gdzie pracownicy są w czasie pracy. zastanawiam się jak duża jest rozpiętość tych nadajników, czyli jaki jest obszar po którym mogę się poruszać w obrębie tego samego nadajnika. ale podejrzewam, że pewnie nie da się tego sprawdzić...

Gość qweewqqwe
BTS mają pole błędu ok +/- 50 metrów, przy czym GPS ma +/- 10 metrów :)

Gość qweewqqwe
Niema problemu :) zawsze możesz GPS wyłączyć i "mieć brak zasięgu" wtedy praktycznie niema możliwości, no chyba że się mylę.

Najmądrzejsza Na Forume generalnie chodzi mi o to, że mój pracodawca używa tej usługi na telefonach służbowych do weryfikowania gdzie pracownicy są w czasie pracy. zastanawiam się jak duża jest rozpiętość tych nadajników, czyli jaki jest obszar po którym mogę się poruszać w obrębie tego samego nadajnika. ale podejrzewam, że pewnie nie da się tego sprawdzić... - To jest trinagulacja, czyli wyliczanie współrzędnych na podstawie trójkata z 3 nadajników. Dokładność +- 10 metrów.