Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co myslec2?

Biore yasminelle i zapomnialam jednej a teraz...

Polecane posty

Gość Co myslec2?

Wzielam tabletke po ok. 12 godzinnej przerwie bo zapomnialam, nie biore ich o stalej porze raczej tak po sniadaniu ale nie co do godziny wiec nie wiem, czy wtedy minelo wiecej czy mniej niz 12 godzin. Troche mnie to meczy bo to dopiero drugie opakowanie i zostaly mi do jego skonczenia 3 tabletki a mam dziwne bole w podbrzuszu, jakis dziwny sluz mialam wybladajacy jak plodny i ogolnie obawiam sie ze zwyczajnie moglam wpasc! Czy ktos mial podobnie i jak skuteczne sa te rabletki? Pomocy

Gość Perw mobilna
Którą tabletkę wzięłaś z opóźnieniem?

Gość Co myslec2?
Wlasnie. Teraz doszlam do tego, ze byla to piata tabletka w opakowaniu:(meczy mnie taki bol podbrzusza jak na okres a mialam takie bole na poczatku ciazy. Do tego doszlo czeste oddawanie moczu i niechec do miesa od paru dni. Dopiero teraz poskladam wszystko do kupy i nie wiem co o tym myslec.

Gość Co myslec2?
Czy test ciazowy wyszedlby miarodajnie jesli przeprowadze go teraz i czy w ogole branie tabletek anty nie zaburza wyniku testu ciazowego?

Gość Perw mobilna
Jeśli krwawienie w trakcie przerwy się nie pojawi to przed rozpoczęciem kolejnego opakowania zrób test. W tej chwili może być jeszcze zbyt wcześnie na test. Stosowanie tabletek antykoncepcyjnych nie wpływa na wynik testu ciążowego.