Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt duża liczba partnerów

Kobiety dziś mają za sobą zbyt dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

I takich ludzi trzeba szanować jak Ogarniety23młodzieniec. :) Zdrowa własna opinia. :) Każdy ma swoje linie papilarne, to dlaczego ma nie być indywidualnością we własnym umyśle. :D Dobrze się zapowiadasz "świeżaku" ;) Gadać i obronić własnych racji, to różnica. Ale to dopiero w następnej klasie ;) 🖐️ Sęk w tym że masz słabe żarty Vero. :O I mam tyle dobrego z tego, że nie muszę ich rozumieć. :D Nigdy nie byłem i nie będę niczyim przyduupasem a to że potrafię komuś przyznać rację, jak na panujące okoliczności może wywołać szok. Jesteś tego najlepszym przykładem. Ty robisz swoje, Duchełe robi swoje i ja robię swoje. I o każdej porze możemy sobie pojechać po rajtach z nadzieją że ktoś to przeczyta. Wiem, wiem, długie i prawie niepotrzebne, ale... nie dla mnie. :D 🖐️

''Każdy człowiek jest indywidualną jednostką o własnych potzrebach, przekonaniach itp. Jak komuś można narzucać jak ma żyć i być szczęśliwy? Tyle osób się wypowiadało, a nie zauważyło tego faktu.'' - Otóż to,właśnie miałam o tym napisać ale mnie uprzedziłeś. ''Ja tez chcę panne, która się bardzo szanuje, 2 partnerów to już dla mnie bardzo dużo.. Miałem 4 dziewczyny - wyprzedzam pytania.'' - akurat coś takiego mnie osobiście mega drażni. Nie mogłabym być z takim hipokrytą. Autor ma prawo wymagać jak sam jest "czysty". Natomiast Ty? Skoro miałeś 4 dziewczyny nie powinieneś wymagać od kobiety dziewictwa.Pomyśl że my też chcemy faceta "nieprzechodzonego". Wcale nie jest tak że tylko facetom może przeszkadzać przeszłość kobiety,w drugą stronę też to działa. Kobieta która sie bardzo szanuje na pewno na to zwraca uwagę :) ''Każdy ma swój gust i wybiera 'rzeczy' które mu pasują, a w tym wypadku stara się znaleźć osobe odpowiadającą mu.'' - tak ale jeśli szuka kogoś kto go w jakiś sposób przewyższa to już dobrze nie jest..chodzi mi o to,jeśli wymagasz czegoś od kogoś najpierw wymagaj tego od siebie. Dla mnie zaradność,bogatość nie wyrównuje sie z seksualnością. To znaczy wcale nie byłoby dla mnie tak świetnie,gdybym miała mieć faceta zaradnego z samochodem ale za to z bujną przeszłością seksualną. Poza tym nie wyagam od faceta samochodu i milionów na koncie - to sprawa drugorzędna. Ale co do seksu to już sprawa ma sie inaczej i mam do tego prawo. ''Fakt, teraz dziewczyny się puszczają, przykre, bo w mojej opini taka dziewczyna zjechana w pochwe przez 5 facetów juz nie jest tak wyjątkowa. Nie chodzi o liczbe partnerów, ale właściwie ta liczba odbija się na psychice dziewczyny. Jednak to tylko moje odczucie.'' - no i ja mam takie odczucie co do facetów...nigdy nie zgodze sie z tym że facetowi więcej pod tym względem wolno "bo jest facetem". Tych którzy tak uważają skreślam za szowinizm i brak sprawiedliwości. I w tym seksie też nie chodzi mi o samą liczbę - i wcale nie wiąze sie to wszystko z kompleksami czy Bóg wie czym. Chodzi mi tylko i wyłącznie o podejście do życia - podobne do mojego własnego. Mój facet nie musi być prawiczkiem - ale ma łączyć seks z uczuciem. Nie znosze przedmiotowego,odartego z intymności podejścia do seksu. Jest dla mnie płytkie i nieodpowiedzialne. Nie zaufałabym komuś dla kogo seks to tylko fizjologia - bo jeszcze by mnie zdradził "bo to tylko seks a tyle fajnego mięsa naokoło co uchyla szpary to co,mam nie skorzystać?". Przedmiotowe podejście do seksu to przedmiotowe podejście do kobiet i do siebie,w efekcie także jeśli chodzi o facetów wychodzi szowinizm - "bo one to są łatwe" - a on to niby jaki,trudny? Nie może chuja w spodniach utrzymać? Być może ktoś uzna że wyolbrzymiam ale mam prawo do takich poglądów. Ktoś kto uprawia przygodny seks może widzieć to inaczej ale właśnie wobec tego nie powinien mieć problemu by jego partner/ka miała podobnie. Dlatego jeśli prawiczek wymaga dziewicy nie ma czemu sie dziwić i czego krytykować. W każdym razie nie pod tym względem.Kompleksy i nudziarstwo to już inna sprawa i jeśli autor jest nudziarzem nie oznacza to że we wszystkim sie myli. Dziwić to może podejście do sprawy takie jakie zaprezentował ''Ogarniety23młodzieniec''. W każdym razie ja mu się dziwię. Miał 4 dziewczyny ale jak kobieta miała 2 partnerów to już za dużo. Oj,coś tu jest ewidentnie nie w porządku. No i on to faktycznie patrzy na liczby a nie na samo podejście do życia.A tu nie chodzi o liczby przecież tylko raczej o zasady. Wolałabym faceta który miał 3 partnerki które kochał od takiego co miał 1 przygodną. ''To już kobieta, która seks łączy z uczuciem to aż takie dobro luksusowe, że ze świeczką szukać?'' - prędzej niestety facet. ''Kiedyś taka panna po prostu przestałaby istnieć, byłaby traktowana jak śmieć'' - i to niby było ok? a facet wielki macho? to akurat dobrze że kobiet sie teraz tak nie traktuje.Bo powinna być sprawiedliwość - albo facet i kobieta są jechani równo,albo nikt. ''Bo roczniki powyżej 90tego są coraz bardziej zepsute, co to się w tych gimnazjach dzieje....'' - bez generalizowania proszę. ''Jesli tobie przeszkadza ze kobieta miala 8 partnerow przed toba nie pytaj jej o to nastepnym razem!'' - ale dlaczego ma nie pytać o to? ja wolałabym wiedzieć wszystko o kimś kto mnie interesuje i nie wyobrażam sobie czegoś zatajać przed kochaną osobą więc odwrotnie też tak nie powinno być.I sorry ale mam prawo wiedzieć z kim będe sypiać,mam prawo do tej przeszłości z samego tego faktu jeśli sama będę kolejną partnerką.Bo nie bez powodu mówi się że idąc do łóżka z kimś to troche tak jakby sie szło do łóżka z jego poprzednimi partnerami. ''Pisałem, że tu chodzi o jakieś zasady i seks tylko z uczucia'' - no właśnie dlaczego nie potraficie tego przyjąć do wiadomości tylko wyjeżdzacie z zazdrością kompleksami oazami czy chuj wie czym jeszcze? tak trudno pojąc ze komuś może chodzić o sam ten fakt a nie o to żeby czekać do ślubu albo boi sie porównań? ''Po prostu skreślanie kogoś tylko dlatego, że miał więcej partnerów niż prawiczkowy kodeks przewiduje jest głupie.'' - Dla Ciebie ale on ma prawo myśleć inaczej. ''temat jest szowinistyczny bo dlaczego facet to mialby miec i nie jest za duzo ....?'' - nie jest tak powiedziane tutaj,jasne że facet też ma sie szanować ;) ''ale w czym cie przeszkadza ze dziewczyna miala 8 partnerow?! '' - moze w tym że jeśli np. ma 20 lat i tyle miała to wiadomo że nie mogła kochać poważnie każdego a to już może sie wiązać z tym co opisałam powyżej? ''Bo to jakiś kompleksiarz z zespołem madonny-ladacznicy '' - może ogarniętymłodzieniec tak bo sam sie naruchał a szuka niewinnej,ale autor ponoć wcale sie nie naruchał więc to nie to. ''szukasz delikatnej, niewinnej dziewczyny, najlepiej pewnie takiej ktora o seksie nawet nie slyszala,'' - a jeśli nawet to co w tym jest złego? niech takej szuka to jego sprawa. Widzicie ja jestem dziewicą i jakoś sie nie przypierdzielam i mnie to nie razi ze on takiej szuka ale wy najwyraźniej macie z tym jakiś problem,czyżby was co zabolało? że ktoś o takich jak wy myśli źle? no to co,jak czujecie sie ze sobą dobrze co was obchodzi że ktoś zakompleksiony i nudny myśli o was źle. Olać go,nie? ''TO NIE DRĘCZ JEJ PYTANIAMI O PRZESZLOŚĆ,PARTNERÓW ITD.'' - nie musi dręczyć ale spytać ma prawo. I ma prawo usłyszeć prawdę,druga osoba ma też prawo odmówić odpowiedzi i wobec tego facet ma prawo jej podziękować za współpracę ''chore myslenie ,jak sie kocha to sie przymyka oko na pewne rzeczy...'' - no tak,najlepiej oslepnąć i ogłuchnać a potem szok jak zdradzi i pobije.Trzeba mieć oczy naokoło głowy żeby zmniejszyć szansę na wpakowanie sie w chorą relację. ''tylko wierzące dziewczyny unikają seksu prze ślubem i nie tylko w Oazie.'' - no ale co to ma do tematu? temat nie jest o czekaniu z seksem do ślubu i o religii tylko o tym że autor ubolewa że w jego otoczeniu jest mało kobiet które są niewinne delikatne i "czyste" seksualnie. Zresztą napisał że nie chodzi mu o dziewicę tylko o kobietę która nie traktuje seksu jak sport. Ja Ci autorze powiem że słabo musisz szukać,po prostu pewnie zwracasz uwagę na te najgłośniejsze,z największymi piersiami itp. a te Twoje aniołki cnotliwe sie nie afiszują z tym jak jest.Ja też nie chwale sie na prawo i lewo że jestem dziewicą a brzydka nie jestem i znajomych posiadam - po prostu moje życie intymne lub jego brak to jest moja osobista sprawa i jest wiele innych tematów do dyskusji ze znajomymi. ''Dziewictwo, to teraz powód do wstydu.'' - tak? Ja sie jakoś nie wstydzę a jestem z tego diabelskiego rocznika strasznych gimnazjów i rosnącej patologii.Dumna też nie jestem bo to normalne.

''I takich ludzi trzeba szanować jak Ogarniety23młodzieniec'' - raczej należy go uświadamiać jakim jest hipokrytą bo uważa że partnerzy odbijają się na psychice dziewczyn ale psychika facetów widać pozostaje taka sama a tu bujda,każde doświadczenie coś w człowieku zmienia.Mam chociaż nadzieję że on kochał te swoje 4 partnerki. Gorzej gdy to były przygody. Chcieć to sobie można ale żeby chcieć i mieć to już trzeba coś sobą reprezentować czy nie tak?

Mówią, że tylko winny się tłumaczy, Nowy. A tak poza tym, to bla, bla, bla, bla, bla i bla, szkoda, że nie odczytałeś ironii w moim poście. Ucałuj ukochaną. :)🖐️

Wyjaśnione nie ciesz sie :DA szkoda moze lepiej dla mnie byłoby.Posiedzieć w ciepełku bo zimno mam jak jasny gwint.:D

Gość IZABELKA L.13
PODCZERWIEŃ!!!TU JUŻ NIE CHODZI O NIEWINNOŚĆ,TYLKO MARUDZENIE,NARZEKANIE I KIEROWANIE SIE STEREOTYPAMI!!!NASZ AUTOR JET W TYM MISTRZEM

Spoko podczerwień ultrafioletowa, przetrawię Twój tekst i popiszemy inaczej, na razie bronię młodego. Nie pisze jak hipokryta ani tym bardziej jest populistą. Jest młody i ze trzy razy zdanie zmieni zanim kur zapieje, ale nasiąknął czym dobrym a to trudno zniszczyć u osób, które lubią płynąć pod prąd i nie ulegają stereotypom. :)

faktem też jest że gdyby nie było facetów chętnych na seks po miesiącu to te kobiety nie miałyby z kim iść do łóżka po tym miesiącu i w odwrotną stronę jest tak samo. Obydwie płcie w jakimś stopniu zgadzają się na wyzwolenie seksualne,kobiety w pewien sposób tworzą mężczyzn a mężczyźni kobiety. Kobiety widzą co działa na mężczyzn i jak trafią na takiego który nie chce czekać z seksem no to dostosowują się i nie czekają. O kurcze nie wiem jak to lepiej ująć :D

Moje "ukochane" mają już innych. :) To jest dopiero ironia a nie te Twoje posty, które ( chociaż nie wiem czemu ) przykuwają moją uwagę. :D 🖐️

i jeszcze takie pytanie do Was mam : skąd wiecie że autor pisze tutaj to samo od pół roku? Skąd wiecie że to autor to pisał a nie po prostu temat sie powtarza bo nie tylko autor ma taki sam problem? co innego jakby napisał na czarno ale napisał anonimowo więc nie rozumiem skąd ta pewność co do niego..

jszcze te flaki z olejem ciagniecie od wczoraj?:O

Gość IZABELKA L.13
A MNIE OGARNIĘTY NA KILOMETR ZAJEŻDŻA OBŁUDĄ!!!!KOBIETA CO MIAŁA 5 PARTNERÓW,MA WDŁ,NIEGO POCHWĘ ROZJECHANA!!!! DWÓCH PARTNERÓW TO JUZ DUŻO!!!SAM NATOMIAST MIAŁ 4 PARTNERKI PANOWIE,CHLOPCY ,MĘŻCZYZNI!!!CIĄGNIĘCIE DZIEWCZYNY DO ŁÓŻKA ,PEŁNO JEST AMATORÓW PRZYGÓD NA JEDNĄ NOC!ALE ZWIĄZEK CHCECIE STWORZYĆ Z NIESKALANĄ!!!TO NIE JEST NAWET OBŁUNE,TYLKO CHORE I OBLEŚNE!!!

na klawiaturce jest cos takiego co sie nazywa ZMNIEJSZACZ LITEREK!!!!!!

Gość IZABELKA L.13
TO GO UŻYWAJ ,JAK TAKA POTRZEBĘ ODCZUWASZ!!!TEGO ZMNIEJSZACZA

Gość IZABELKA L.13
A CO SIĘ TAK DENERWUJESZ? R E L A X

hmm,,,,,jeszcze jedna blodi na zwojach:O

Gość IZABELKA L.13
FAKTYCZNIE MAM JASNE WŁOSY!JAKBYŚ ZGADŁ!!!CO CI WE MNIE NIE PASUJE??

I tyle o kobietach: http://www.youtube.com/watch?v=_8ufltP3Fyo bo ..... http://www.youtube.com/watch?v=w6n3tTzvTIs :P :P Rozumiem Vero że jak tylko mi się zachce już mogę pisać do Ciebie zwracając się bez pośrednio po nicku? Czy nadal mam zakaz zwracania się do Ciebie po nicku? Mogłabyś mi odpuścić, bo po pierwsze interesujesz mnie jak zeszłoroczny śnieg ( czekamy na nówkę, bez intra :P) , po drugie mam tylko złośliwe zamiary. :P A się swojego czasu zdrowo nadąsałaś. :O Co mi było trochę na rękę, bo masz chuujową prasę i bany w Twoim otoczeniu to codzienność. :D ...

co?....idiotyczna mina do talerza z zupa pomidorowa....za takie cos strzal w pysk od pierwszego wejrzenia

uhm.....gdyby glupota miala skrzydla to latalaby jak izabela po forum

dobranoc....pierdolnikow jest dzis tu wystarczajaco widze

Gość IZABELKA L.13
NIESTETY Z TOBĄ NA CZELE.PRZYKRE,ALE PRAWDZIWE

Gość 333333333
KKKKKKK

Gość 333333333
UUUUUUUUU