Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana. Smutna.

Czemu mężczyzna nie chce mieć dzieci?

Polecane posty

Gość Załamana. Smutna.

4 lata po ślubie, jesteśmy szczęśliwi, gdy zaczynam temat dziecka zaczyna sie wojna...słyszę o pracy, niepewnych czasach, domu, który trzeba urządzić (niedawno kupiliśmy). Jest mi smutno.

Gość mokraglowa
czemu? bo nie jest glupi. tobie jest smutno a jakby bachor byl to by musial wlasnie on na was pasozyty zapierdalac dniami i nocami.

Gość Załamana. Smutna.
Levviatan życia nie da się zaplanować, wiesz?

Bo to odpowiedzialność, nie każdy mężczyzna jest odpowiedzialny, niektórzy bronią się przed dziećmi, inni zrobią dziecko i uciekają :P

wiem że się nie da ale o czymś takim powinno się rozmawiać przed... a przynajmniej o tym wspomnieć jako o planach na dalszą przyszłość

Gość ghrrrrrrr
a ja mogę zadać pytanie dlaczego mężczyźni chcą dzieci. Jeżeli twój nie chce to nie znaczy, że cała reszta też nie. Głupie generalizowanie. Większość facetów jakich znam tak naprawdę chciałoby mieć dzieci w przeszłości

Gość Też niemłoda
chciałoby w przeszłości? Pomieszałaś czas przyszły z przeszłym :P

Gość ghrrrrrrr
no tak, nawet nie zauważyłam :P

Gość imolkolo
jestem kobietą i też nie chcę i twój facet ma rację są niepewne czasy,ciężko z pracą itd.to wielka odpowiedzialność

Gość a ja bardzo bym chciała
ale nie będę miała on też chce dlatego powiedziałam aby znalazł sobie matkę dla swego dziecka :(

Gość vfdbhfhgthjgt
ale gdyby kazdy mial patrzec na sfere finan sowa to dzieci mieliby tylko politycy i zlodzieje

To nie jest tak że faceci nie chcą mieć dzieci. Może twój mąż najzwyczajniej nie jest gotowy na dziecko. Chociaż po 4 latach to powinien się już postarać o dziecko. Wiesz wydaje mi się że chyba dlatego że obawia się nocnego wstawania płaczu dziecka nie wyspania. Z tego co widzę Ty czujesz instynkt Macierzyński. Chcesz tego dziecka by się nim zająć czuć się kobietą i matką.

Gość panna marianna
ja z moim nawet nie gadałam o dzieciach. po slubie odstawiłam po prostu antykoncepcje a za jakis czas pokazałam test ciazowy.

Gość Fanfik
m rację ja też nie chcę

Gość Załamana. Smutna.
Niczego nie generalizuję, nie napisałam, że mężczyźni nie chcą mieć dzieci, tylko mężczyzna...mój. Rozmawialiśmy o tym przed ślubem i teraz nadal twierdzi, że chce mieć dzieci ale nie teraz. Nie potrafi określić kiedy. Jesteśmy przed 30-stką. Czas ucieka, młodsi nie będziemy.

Gość prawictwo pospolite121
ja nie mam dziewczyny , bo boje sie wpadki .. JAkbym został ojcem to bym sie powiesił