Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_brunet

Czy bylyscie z mlodszym partnerem?

Polecane posty

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
tak - mój mąz jest młodszy 3 lata, dużo jest takich związków

Gość hhydrogeneza
Bylabym. Stare pryki szukaja zawsze mlodszych a co to kobieta gorsza?

hmm... lubię mojego męża - róznica między nami jest mała więc nawet nie wiedziaąłm że jest 3 lata młodszy, wygląda na starszego ode mnie i dogadujemy sie świetnie...generalnie nei ma to dla mnie znaczenia

Gość wrona...
byłam 5 lat z facetem młodszym o lat 8, teraz spotykam się z młodszym o 6 lat. Coś ci młodzi mnie lubią :)

dużo teraz takich par - nawet w świecie szoł bizu ( a moze w szczególności tam) np. Ryan Gosling jest od Evy Mendes 6 lat młodszy. Lewis Hamilton od Nicole Scherzinger o 7 lat , Eva Longoria od eks męza była chyba 8 lat starsza, wśród znajomych tez znam takie pary z tym że ta rożnica to max 4 lata

hmm...10 to trochę zbyt dużo jak dla mnie...czułabym się staro przy nim

wiesz ogólnie uwazam że takie rzeczy jak wiek nie powinny dzielić jeżeli ludzie sie dogadują i chca ze sobą być, ale ja osobiście jakoś w takim układzie bym się xle czuła - te 3 lata to taki max jak dla mnie... chociaz jakby było nam super to mogłabym miec 10 lat młodszego kochanka do łóżka, ale na stałe raczej nie - ale to oczywiście moje zdanie, pewnie jest sporokobiet o innych poglądach

28

a co bys chciał wiedzieć??

Gość i po bandzie
nie od dzis wiadomo ze mlodych chlopcow kreca dojrzale kobiety,z wiadomych przyczyn... Bylam z takim co byl mlodszy o 8 lat, w sumie nie bylo zle,taki wieczny napalony motorek;)

Gość i po bandzie
e to jeszcze dzieci jestescie;)

w facetach? Hmm... w moim mężu na początku spodobał mi się jrgo sposób bycia (wyglad też oczywiście - wysoki brunet, zawadiacki uśmieszek itp.) świetnie się dogadywaliśmy, ciągle sie smialiśmy, ciągle sprzeczaliśmy tak dla żartu oczywiście, no było wesoło. A jezeli chodzi o sprawy łózkowe to uwielbiam jego zdecydowanie, taka siłę, lubię jak mnie rozbiera w taki sposób że juz wtedy odlatuję...hmm...nie wiem jak on to robi, lubię w nim to że jest taki spontaniczny...no generalnie jest moim obecnym ideałem pod każdym względem

Gość i po bandzie
a z takich

Gość i po bandzie
ze kobiety dojrxa

hmm...nie wiem czy to było do mnie ... ja też brunetka, 168 cm, oczy piwne :) mój mężuś brunet oczy niebieskie...a zawsze wolałam blondynów hah

nie będę pisał o szczególach technicznych bo widzę , że się tu nieźle nakręcasz ;) generalnie bez udziwnień, lubię często, lubię spontanicznie w różnych miejscach, robilismy to w kuchni, pod prysznicem, w plenerze w sypialni też jest ok, lubie klasycznie, lubie być na górze jak pod prysznicem to lubię jak on jest z tyłu. Lubię jak robi mi dobrze językiem...

hah...dobranoc