Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_brunet

Czy bylyscie z mlodszym partnerem?

Polecane posty

Mnie również pociągają dojrzałe kobiety, ale niektórzy widzę się nieźle nakręcają jeśli chodzi o tą kwestię. Nie wiem czemu mnie to przyciąga, ale skoro od dawna mi się podobają to coś w tym jest. Mam 22 lata, i nie miałem jeszcze okazji z dojrzalszą (+30) więc w kwestii łóżkowej nie mam porównania, ale znałem kilka dojrzałych kobiet, z którymi po prostu rozmawiałem i potrafiłem się zrozumieć, więc w innych kwestiach też pewnie jest OK. Mam nadzieje, że kiedyś będę miał okazję to przeżyc ;) i życze powodzenia innymi o takich samych pragnieniach jak ja!

Gość byłam, byłam
ale to był tylko seks. Ja po 30-stce on po 20-stce. Było miło, ale bez wielkich fajerwerków. Wolę jednak starszych, bo oni rżną a nie ciupciają. A ja lubię ostre rżnięcie.

Może dla młodszych to ciupcianie jest grą wstępną, a do ostrego rżnięcia chcieli przejść później, a Ty już nie dałaś rady?;)

Gość byłam, byłam
Zazwyczaj to oni byli wypompowani. Fakt, że jestem dość... niewyżyta. Właśnie zastanawiam się nad wizytą w klubie swingujących na imprezę pt. gang bang.