Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psy zagryzły

psy zagryzły karmiącą je kobietę

Polecane posty

Gość ankaqqq
oj podszywie chyba prawda zabolała :)

Gość ankaqqq
często wspominam tamte chwile nagrałam też filmy są na eroprofile.com użytkownik anek

Gość hghfhdfgdfgd
Ja też zostałam pogryziona przez psa jako dziecko. Traumy nie mam. Dalej uwielbiam psy. Właściciele powinni pilnować psa, rodzice mnie. I tu jest pies pogrzebany :)

mnie dwa razy psy napadły raz owczarek złapał mnie za szalik, który latał na wietrz jak mi się wspiął na plecy, to był większy ode mnie wtedy no i myślałam, że chce mnie udusić :) jakaś pani mnie od niego uwolniła, pewnie to szczeniak był, bawić się chciał, no ale nie wiedziałam wtedy tego jeszcze, za mała byłam drugi raz zimą bezpańskie psy w stadzie mnie okrązyły i może chciały zjeść? nie wiem do teraz o co im chodzilo tak do końca ale było to zimą, miałam takie królicze futerko, więc tylko trochę mnie poszarpały, a że były duże, to nie po nogach, tylko w to futerko widocznie straciły nadzieję na dobry kąsek i poszły sobie no, ale strachu miałam... co nie znaczy, że mam teraz jakąś traumę pieski bardzo lubię, zwłaszcza, odkąd miałam swojego, odkąd trochę o nich wiem i rozumiem ich postępowanie i to, czym się w nim kierują wszystklo jest logiczne, tylko trzeba mieć wiedzę na ten temat i ją wykorzstywać ale to jak ze wszystkim - lepiej byc mądrym i wiedzieć, niz być głupim i się miotać bez potrzeby 1

Gość ewkftu
psy zagryzły................ no toc pisalam ze zawalu dostala ale PODCZAS ATAKU kundli!!!!!!!!!!!!!!!!! nauczcie sie czytac a może było odwrotnie?