Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggrdvfgbdzsvbg

Dajcie pomysly na posilki dla osoby nie posiadajacej kuchenki, jedynie

Polecane posty

czajnik na wode no i mam lodowke ale zero kuchnki, tudziez pierkanika

Gość fatum ooo
kasza kuskus i makaron chiński (taki biały) chyba nie wymagają gotowania, a tak to zostaje ci dieta witariańska ;]

niestety jestem za granica na 2miesiace i nie mam dostepu do kucheni, kupialm czajnik ale nie chce kupowac kuchenki bo droga i ciezka i nie chec zywic sie na meiscie bo drogo zyje na owocach,warzywach,kapankach,musli, mleku,jogurtach poki co, jak te parowki w czajniku niby gotowac???? wylacza sie automatycznie jak sie zagotuje woda..

tak wlasnie makaron glass chinski zalewa sie woda na 2 min,,,,ale sam taki srednio smakuje

Gość fatum ooo
no bo makaren trzeba podlać sosem sojowym i np. dodać warzywa albo mięso (możesz kupić wędzonego kurczaka) i zrobić z tego sałatkę, będzie smaczne, ale i tak będzie zimne.

Gość wegannnka
mozesz gotowac kukkus (zalewa się tylko woda) płatki owsiane błyskawiczne (wystarczy zalać wrzątkiem i odstawić) jakies chińskie makarony ryżowe (też zalewane woda) do tego duzo swieżych owoców i warzyw różne sałatki możesz paste humus (przepisy na necie) świetny dodatek do kanapek

Gość parówki zalewasz normalnie
gotowaną wodą, po 5min jesz gorące. Zupki w proszku też możesz jesc lub takie dania w kubkach typu "spaghetti" z knorra zalewane wrzątkiem. Sałatki sobie rób np z tuńczykiem z puszki, kukurydzą, ogórkiem konserwowym i majonezem. Posiadając tylko czajnik raczej dań na ciepło nie masz dużo do wyboru oprócz właśnie parówek czy zupek w proszku...