Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapocesaarce

daszek nad blizna

Polecane posty

Gość mamapocesaarce

jestem 2,5 miesiaca po cc, nad blizna mam taki jakby daszek ze skory (dodam, ze mam tez tluszcz na brzuchu) i mam pytanie, czy jak zaczne cwiczyc to ta skora sie troche wciagnie? ten daszek zniknie?

Gość niestety czeka cie
plastyka brzucha spaprali robote. a niby to taka cesarka cudowna nie? co tam, ważne, że pipka bez blizny. brzuch sie schowa...

Ja jestem po CC i czegoś takiego jak opisujesz nie mam. Mam troszkę brzuszka, ale to akurat dlatego, że jeszcze się nie wchłonął do końca bo po CC trwa to dłużej, ale jak już będę mogła ćwiczyć to brzuszki powinny załatwić sprawę. żadnego daszka nad blizną mieć nie powinnaś.

Gość Jabardzo
Niestety ja też nie mam żadnego daszka. Jestem 6 miesięcy po porodzie.

A pod tą skórą jest tłuszcz? Taki jakby wystający wałeczek? Ja tak miałam przez kilka mcy po cc. Udało mi się to zlikwidować ćwiczeniami i masażem bańką chińską. Poza tym hartuj skórę prysznicem. Lodowata i ciepła woda na przemian. To świetnie ujędrnia skórę, moje piersi dzięki temu wyglądają lepiej, niż przed ciążą.

Gość A może......
Też takie coś mam, jestem szczupła a mimo to mi coś takie odstaje. Niedbale mnie zszyli niestety.