Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegetująca nie żyjąca

BRAK ENERGII - Jak się podnieść do życia

Polecane posty

Gość a czego oczekujesz????
:O kazdy organizm indywidualnie reaguje, to co u jednego sie sprawdza moze drugiemu zaszkodzic, nie ma sie czego bac, a jesli cos jest nie tak to sie biegnie do psychiatry i mowi i wtedy zmienia sie lek

ale ktoś mi mówił że od tego sie mogą pojawić na początku myśli samobójcze nawet jak ich wcześniej nie było. więc mogę nie zdążyć do tego lekarza. mogę wpaść w histerię i pociąć się na śmierć.

znaleźć dobrego psychiatrę to połowa sukcesu.

Gość depresja jak nic
oprocz lekow potrzebna jest psychoterapia, odpowiednia dieta, ruch i duuuzo wlasnej pracy. Zapisz sie na joge, wyrowna braki energii w ciele i umysle. Depresja to niedobor energii na wielu poziomach.

a mnie się wydaje, że z depresji się nigdy nie wyjdzie, nawet biorąc leki. Potem organizm się na nie zobojętnia. Chuj a nie życie. Lepiej ze sobą skończyć od razu. Tylko człowiek nie ma odwagi.

nie powiedziałam że brałam tylko że inni mi mówili że tak było jak brali. że tak może być czyli że przez te leki stanę się zależna od innych osób? średnio mi się podoba taka opcja. ja właśnie przez to też mam problemy że jestem zależna od innych osób, że muszę utrzymywać takie a nie inne stosunki z moją nie do końca normalną rodziną :O

to, że tobie się udało, to nie znaczy, że wszystkim się udaje. Ty mówisz na podstawie swoich doświadczeń, ja na podstawie swoich. Ile ludzi tyle przypadków.

ech trudno mieć chyba motywację na samym początku leczenia moją jedyną motywacją jest teraz motywacja negatywna: jeśli nic z tym nie zrobię to będzie tak jest a jest bardzo bardzo źle :o albo gorzej to już nie wiem :o nie jest to wystarczające by chcieć ŻYĆ

chodzi mi bardziej o taki brak perspektyw raczej musiało by się coś w moim życiu diametralnie zmienić żeby psychiatra mi mógł pomóc

albo, albo, ale jest jeszcze jedna droga. Wegetacja. Zawieszenie.

co bierzesz jeśli można wiedzieć?

nie brałam, kiedyś brałam seroxat, prozac, i jeszcze jedno, ale nie pamiętam. doxepin czy jakoś tak.

prozak brałam jakoeś 10 lat temu więc nie wiem czy jeszcze przepisują.

a jaka jest Twoja sytuacja osobista? Masz kogoś kto Cię wspiera? Ja jestem samotna jak palec.

skąd jesteś? Ja jestem z okolic Katowic. Też jestem nieufna, zamknięta w sobie. Jak jesteś ze śląska może dasz mi jakiś namiar na dobrego lekarza?

dzięki :)

Gość Veris88
Polecam wypróbować produkty Vemmy. Jako biotechnolog i dietetyk długo poszukiwałam na rynku produktu w pełni spełniającego moje oczekiwania odnośnie składu i odpowiedniego zestawienia minerałów i witamin, który mogłabym z czystym sumieniem polecić swoim pacjentom. Prowadząc szybki tryb życia, dużo pracując czy też stosując dietę redukującą masę ciała nie dostarczamy odpowiedniej ilości mikroelementów naszemu organizmowi, a co za tym idzie spada jakość naszego życia. Dlatego warto zastosować odpowiedni suplement diety, ja osobiście porównując różne produkty na rynku polecam Vemme. Biorąc pod uwagę wysoką jakość produktu cena nie jest może za niska, ale ja wydając pieniądze na Vemme, zaoszczędziłam je z kolei na preparatach do włosów i kremach do skóry, ponieważ kondycja zarówno skóry jak i włosów znacznie się poprawiła. Przesyłam link gdzie można dowiedzieć się wiecej na temat tego produktu jak i w razie czego złożyć zamówienie Adrtro.Vemma.eu . Jeśli mogę jeszcze jakoś pomóc to można odezwać się na adres mailowy: veris.poland@gmail.com*