Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja bym na twoim miejscu

Co byś zrobiła, gdyby Twój facet pisał z inną na fejsie?

Polecane posty

A dlaczego ma mnie to dziwić? Dla mnie to nie jest dziwne, że jej dziękował choć faktycznie mógł to zrobić na zajęciach, ale nie było jej na tych ostatnich i uważam, że to pisanie do niej było zbędne. Ona pogadała tylko z kierowniczką i tak naprawdę decyzja należała do tej starszej babki, która tym wszystkim kieruje. I tej starszej kupili czekoladki. To jak ja kupiłam listonoszowi czekoladę za to, że podpisywał za mnie polecone, kiedy nie mogłam ich odbierać to od razu jestem kurwiszonem i z nim sypiam? Fakt, nie pisałam do niego na FB. Ale sam fakt podziękowania mnie nie dziwi wcale. W przeciwieństwie do większości, która skupiła się na tym ZA CO on jej w ogóle dziękował, a nie na tym, że napisał do niej na FB.

...to moze gdybyś przeczytała to wiedziałabyś, że odpowiadam na pytania zadawane przed durnych ludzi z kafeterii. ale faktycznie nie ma sensu tego dalej ciągnąć. ja i moje rogi idziemy na film, nara sfrustrowane robale

Gość niezly cyrk
przeciez to oczywiste, ze to podziekowanie to byl tylko pretekst zeby zlapac kontakt

Gość f333333
hahaha baba zmienna jest

Gość malokto
Ludzie... który facet szuka jakiejś obcej baby na FB, bo chce jej TYLKO podziękować :D O naiwności...

Gość few///...
czekoladki kupil i jeszcze na face dodal do kontaktow i pisze do niej? niezly koles

Gość f333333
a ty beznadziejna w ogole hehe :D

few///... - ja pierdziele, czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem? czekoladki kupił kierowniczce, a nie jej. Ja bym na twoim miejscu - jak już się podszywasz to chociaż kopiuj poprawnie nick ;)

Gość ...to moze
Wiesz co.. Sama jestes durna!

f333333 - a Ciebie facet zdradził i teraz każdy musi zdradzać?

Gość Ale wpadlas!!;pp
Sama sie podszywasz z "ja" na poczatku ;)

Gość f333333
masz rozdwojenie jazni :D przeczytaj swoj pierwszy post :D

Wez w ogole idz stad!! Zjebani wszyscy jestescie i mam w DUUUPPIIEEwasze rady!!!

Temat zamykam!

No prymitywny podszyw się poprawił, zaczął z malej litery :) Dobra kochani, ja uciekam. Dziękuję za wszystkie opinie. Jak zwykle kafeterianie okazali się niezawodni w... wylewaniu swoich frustracji i niepowodzeń życiowych. Proponuję nie mierzyć wszystkich swoją miarą.

Gość nie wierze że istnieją
takie naiwne panny , sama zaczeła temat od złosci na faceta , nie spodobał jej się fakt który zaistniał miedzy facetem a ''masazystką'' a potem broni go zaciekle jakby on był bogu ducha winnym robaczkiem to po co w takim razie zakładałaś temat ? dobrze wiesz ze masz faceta ze skłonnosciami do kurwienia dlatego tutaj jesteś

Gość cziczi
Jakos nie wpadlabym na pomysl, aby mojego lekarza odszukac na fb i z nim prowadzic rozmowe na tematu tego jak bardzo mi pomogl. Takie podziekowania mozna zlozyc osobiscie po zakonczonym leczeniu. A prowadzenie rozmow na fb to chec zblizenia sie do osoby i przelamania bariery pacjent- lekarz (taki czy inny).

Gość kiedyś miałam podobną
sytuację, tylko że na gg. Mój pisał sobie z dziewczyna kumpla, (której podobno nie znał za dobrze) i kasował rozmowy z nią. Na jego nieszczęście odpisała mu na wiadomość gdy ja siedziałam przy kompie. Przyrzekał, przysięgał itp, że to nic nie znaczyło. Niestety ja wiem, że znaczyło, chociażby dlatego, że miałam się o tym nie dowiedzieć :O Skończyło to się nie tylko wielką awanturą ale także moim wielomiesięcznym udręczaniem się. Bo pomimo tego, że fizycznie nic między nimi nie było, to był flirt i pewnie o niej myślał. Ot życie.

Jeżeli jej szukał to ewidentnie chciał znaleźc z nią kontakt. Nie rozumiem was kobietki, niektóre piszą tutaj, że ach dla nich co to jest, że facet sobie piszę z innymi, że wyszukuje innych dziewczyn, dla was może to nic, ale są również osoby wrażliwe, z niskim poczuciem własnej wartości i dla nich to jest bolesne, że ich partner może się kimś innym interesowac. Autorka jest z nim 5 lat, jak piszę są na co dzień, czyli przyzwyczaiła się do niego, i może jej byc przykro. Ja osobiście nie zakazuje mojemu facetowi niczego, ale mój jest typem domownika, nie pisze z innymi, bo dla niego to nie feir z kimś flirtowac, jest wychowany na pewnych zasadach, również nie posiada FB, także mnie to nie martwi.:) Autorka powinna spróbowac o tym zapomniec, bo to błahostka, poźniej może żałowac, że straciła kogoś przez taką głupotkę. Jeżeli nie masz żadnych symptomów, że z nią pisze, kontaktuje się to czym się martwisz?!. Jeżeli będziesz mu robiła awantury o takie coś może on się poczuc osaczony i Cię zostawi. Lepiej życ spokojnie, wyjaśniajac sobie sprawy i życ dalej po co utrudniac sobie na siłę życie?!.

Gość ja ym na twoim miejscu
Wstyt przyznac, ale mnie oszukal.. Dzisiaj weszlam na jego profil i wciaz z nia pisze:( jeszcze go nie ma, ale jak wroci to go powiesze!

Gość Alicjoszka__
ciekawe jak to sie potoczyło

Gość elizzza
A ja wyrażę inne zdanie niż reszta osób tutaj. Moim zdaniem takie pisanie na fb nie jest niczym złym, jeśli jest to osoba, którą zna. I chodzi mi o to, że kontakt z rehabilitantem / rehabilitanką jest trochę specyficzny. Wiem, bo sama miałam w sumie kilkadziesiąt godzin rehabilitacji. I jednak siedząc tam przez godzinę, nawet przy ćwiczeniach, nawiązuje się jakiś kontakt. I to przecież nie musi być od razu romans, nie przesadzajmy. I to nie są zwykłe relacje lekarz - pacjent, ponieważ ten kontakt z rehabilitantem jest większy. I wyszukanie jej na fb i jeszcze raz podziękowanie chyba nie jest niczym zdrożnym. W większości tego typu pytań jestem zdania, że jak facet zagaduje przez internet dziewczynę, czy loguje się na jakieś portale randkowe, mimo, że jest w związku, to radzę dziewczynom zastanowić się nad takim facetem. Wiem, bo sama mam konto na mydwoje, gdzie poznaję facetów. I dwa razy udało mi się nawiązać bliższy kontakt, z jednym do tej pory jestem. Ale nie spodobałoby mi się, jakby dalej tam zaglądał, bo dla mnie byłoby to jednoznaczne, że szuka jeszcze kogoś. Zwłaszcza biorąc pod uwagę charakter tego protalu, gdzie nie ma miejsca na luźną gadkę czy flirt, a raczej szuka się tam poważnych związków. Jednak w Twoim przypadku uważam, że nie powinnaś się za bardzo tym martwić, facet po prostu chciał być miły:)