Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spacy__21

CO O TYM SADZICIE???

Polecane posty

Gość Spacy__21

Pozytywne myslenie. Gdy nasze mysli sie urzeczywistniaja.

Gość myse ze to dziala
tak samo jak dziala myslenie negatywne

Gość Spacy__21
wierzycie w to ? skoro mozna wykrakac nieszczescie to mozna tez ''wykrakac'' szczescie?

Gość fafilla
Jak ja zaczęłam stosowacc ten cały "sekret" i prawo przyciągania to moje życie zaczęło się walić absolutnie na KAŻDEJ płaszczyźnie :O:O Teraz żyję dniem, nie zamartwiam się i nie wyobrażam sobie super idealnej przyszłosci, podchodzę do wszystkiego na luzie i moje życie w końcu wygląda tak jak powinno

Gość Spacy__21
a robilas wszytsko tak jak trzeba? bo ja wiem ze to cholernie ale to cholernie ciezka praca. trzeba byc wytrwalym. dlatego tak niewielu ludziom sie udaje

Hmm.....z pewnością lepiej być optymistą niż pesymistą i móc cieszyć się nawet z drobnostek. Dużo ludzi uważa,że pozytywne myślenie przynosi nam więcej power-a i przyciąga szczęście - myślę,że w tym coś jest bo nadzieje i uśmiech motywują nas bardziej do działania,ale też ten uśmiech szybko potrafi zdjąć z naszej twarzy zderzenie z rzeczywistością....:/

Gość Spacy__21
ale to ty cos innego bo w prawie przyciagania nie istenieje slowo ''przyszlosc". i skoro sobie wyobrazalas co bedzie no to nic dziwnego ze nie wychodzilo. Bo zyjesz dniem, tym co jest teraz. a nie tym co bedzie. bo dajesz mysla sygnal ze cos bedzie. niewiadomo kiedy.

Gość fafilla
Oczywiście, ze robiłam jak trzeba - obejrzałam film i kilka ksiażek kilkakrtonie przeczytałam i codziennie pracowałam nad sobą przez kilkanaście miesiecy - i nic, więc wiem, że to nie działa i tyle - najważniejsze jest działanie, nie myślenie - teraz to wiem

Gość Spacy__21
to dziwne. bo ja moi znajomi ktorych do tego przekonalam - wszytsko bylo tak jak tego chcieli. Ja wymyslilam sobie pewne rzeczy i wszytsko ale to wszytsko nawet plec dziecka byla taka jaka wymyslilam. To kwestia wielkosci pragnienia. wiadomo ze jak chcesz miec duzo pieniedzy a bedziesz siedziec w domu to nic z tego, samo nie spadnie. trzeba dzialac. ale mi pozytyne myslenie przynioslo ogromnie duzo wraz z moim dzialaniem