Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o sponsoring

Dlaczego tyle dziewczyn ma sponsorów?

Polecane posty

Gość Pytanie o sponsoring

Czemu one nie widzą w tym nic złego?

Gość lolazkola
manipulacja mediów upadek moralności na świecie imperium szatana

Gość dodapieknamaurodaaaaaa
bieda? upadek instytucji rodziny?

Gość lolazkola
bieda jest w tedy gdy do ust nie masz co włożyć prostytutkami są zazwyczaj studentki które przyjechały z małych miasteczek i nie umieją dorównać finansowo swoim koleżanką czy stylowi bycia w mieście chodzi mi o apartamenty samochody ciuchy są po prostu zazdrosne o świecidełka

Gość dodapieknamaurodaaaaaaaa
moze, a moze mysla pragmatyczne, tez bym chciala znalezc taki prosty sposob na pieniadze ale niestety, moje wewnetrne hamulce mi nie pozwalaja.

Gość dodapieknamaurodaaaaaaaa
poza tym nawet w wawie ciagle masz wbijany do glowy przez media model zycia rodem z seriali albo kolorowych czasopism, a niestety w realu to nie wszyscy tak maja, pewnie mniejszosc i stad takie chece. ja te laski rozumiem, facet to zawsze sie zdazy wyszumiec, zarobic, a jak sie dorobo to na stare lata wyrywa 20. dziewczyny niestety tak nie maja, rynek matrymonialny szybko je wyrzuca poza nawias, podobnie w ogole rynek spoleczny, dlatego mozna powiedziec ze ta sytuacja jest stworzona przez to jak spoleczenstow funkcjonuje per se. taka jest podla natura ludzka, jaki procent z ludzi tak naprawde przezywa GLEBOKA PRAWDZIWA MILOSC? smuteczek.

Niestety rozdawanie ulotek nie jest bardzo atrakcyjną pracą, jeżeli dostajesz marne grosze, a masz jeszcze drugą opcję: mieszkanie + wyżywienie + kieszonkowe. Bo panienki to nie tylko 16latki, ale i 40latki. Kiedyś nawet gdzieś mi mignęła strona, na której panowie szukają uczennic, a panienki sponsorów...