Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna suczcz

Jak szukacie tanich biletów?

Polecane posty

Gość Anna3332232
ah czekaj bo wszystkie sa albo 3 albo ze 5 druga przesiadka a ja musze dokladnie 4 miec 2 przesiadki :( wlasnie nic nie mozna znalezc na 4...

Gość Anna3332232
nie moge bo jade do berlina tylko na 2 dni i musze 4 wrocic i 5 juz ide do pracy :(

Gość vice -versa
ceny tego to easyJet Berlin (Schonefeld) (SXF) Barcelona (BCN)Pn, 3 gru08:5011:252h 35 easyJet Barcelona (BCN) Newcastle (NCL)Pn, 3 gru13:5515:402h 45 to 55 euro i 65 euro . 55 euro z berlina do barcy i z barcy do newcastle 65 euro. nie wiem czemu sie tak kupiuje.

Gość vice -versa
poczekaj , dokladnie mi podaj date. bo ja patrze tylko na 3 i 4. wylot i powrot.

Gość Anna3332232
4 grudnia musze leciec z berlina do newcastle. to jest dokladna data, nie moze byc 3 ani 5 :( tylko 4

Gość Anna3332232
to jest bilet w jedna strone, ja mieszkam w newcastle, musze leciec berlina do newcastle

Gość vice -versa
niestety na 4 tylko z przesiadkami pokazuje. i dopiero na 2 dzien przesiadka. czyli 5 bys byla w newcastle. moze wez wolne dzien wczesniej i 3 sprobuj. bo inaczej sie nie da. Przynajmniej wg tego programu co mam.

Gość no przeciez lata
poszukaj sobie sama na skyscanner. loty do newcastle na 4 grudnia sa za 160 euro..

Gość vice -versa
na 4-go sa tylko 2 polaczenia i niestety wylot 5 do newcastle. z dublina tak mi pokazuje.

Gość Anna3332232
sytuacja wyglada tak ze lece z newcastle do berlina mam tylko 2 dni w berlinie na zobaczenie sie z rodzina i 4 musze wracac wiec raczej tylko 4 moge leciec :( i nie moge wolnego na 5 miec tez. eh

Gość Anna3332232
i z berlina do newcastle nie ma bezposrednich lotow wiec zawsze bedzie z przesiadka

Gość vice -versa
no przeciez lata- pewnie masz racje. moj program jest dobry do tych tanszych polaczen. in nie wszytskie linie pokazuje.

Gość vice -versa
ale ja widze na scyscaner ze z przesiadka rowniez. wszytsko z przesiadka. bezposrednio nie ma.

Gość no przeciez lata
no ten skycanner jest naprawde dobry, polecam

Gość no przeciez lata
z przesiadka, ale oba loty trwaja lacznie 5 godzin a nie dwa dni..

Gość vice -versa
masz racje. sprawdzilam teraz lot ze scyscaner i tam jest . cena wieksza, ale nie ma znaczenie . jak trzeba to trzeba. mi nie pokazuje na moim programie. ale to jest program dla tych tanszych lini.