perusia 0 Napisano Listopad 4, 2012 Witam... mam 20 lat i nie czuje sie gotowa na ciaze... a od tygodnia mi sie okres spoznia a dotego mam mdlosci, bol piersi i ciagle mi zimno i jakas taka zdolowana chodze...... czy to objawy wczesnej ciazy ? .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Listopad 4, 2012 A ruchałaś się bez zabezpieczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perusia 0 Napisano Listopad 4, 2012 ruchaja to sie kroliki. ja uprawiam sex. Gdybym tego nie robila nie zakladalabym tematu ;] wiatropylna nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Listopad 4, 2012 To zrób test. Objawy, które opisałaś to objawy przesilenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perusia 0 Napisano Listopad 4, 2012 jakiego przesilenia ? nie czuje sie przesilona ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena321 0 Napisano Listopad 4, 2012 Jeżeli współzyłas , istnieje mozliwosc ciąży .Do tego spoznia Ci sie okres ... proponuje jak najszybiej zrobic test i rozwiac watpliwosci :) Nie ma co byc w nie pewnosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach