Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaczkanka

Problem! Dziecko pod opieką pary homoseksualistów

Polecane posty

Gość a tam pierdolicie co niektórzy
nie potraficie dać ludziom żyć ich władnym życiem. nie rozumiem tylko - DLACZEGO?

Gość niebójżaby
!offerma a poza tym w doopie byłeś i gówno widziałeś, nie masz nic wspólenego z psychologią, psychiatrią czy srodowiskiem medycznym więc taki z ciebie znawca jak dupa wołowa.jedyne co możesz wiedziec o psychologii to nieszczęsne katolickie prawicowe pseudo psychologie równoczesne z leczeniem siostry Janka muzykanta w piecu. I żeby nie było sama jestem prawicowa tylko niestety prawicowcy w Polsce zajmują sie nie swoją doopą na przykładzie hipokryzji rodziny kaczyńskich ( z kim dziecko ma w końcu marta, jak tam rozwód)

*własnym życiem

"mało to jest wszelkich fetyszystów, zboczeńców, GWAŁCICIELI, sadystów hetero, czyli tych niby normalnych?" 123 gdybym wiedział o kimś że odbywa jakieś zboczone praktyki to na pewno nie zostawiłbym mu dziecka pod opieką. to oczywiste. dotyczy to jak najbardziej gwałcicieli i innych zboczeńców. nie tylko pedałów. tyle że jakby ktoś napisał że zostawił dziecko "pod opieką" gwałciciela to sami byście go zjedli. a pedałom to w imię "tolerancji" dzieci należy zostawiać. chore.

Gość niebójżaby
!offerma już ci napisałam oferrmo czym sie charakteryzuje gej pedofil - zapiera sie że jest hetero ale baby niema- do homoseksualizmu sie nie przyzna żeby nie wzbudzic podejrzeń - pasujesz do opisu jak ulał! w imię braku tolerancji albo znajdź sobie babę bo żyjesz wbrew naturze i twój styl życia wskazuje na skłonnośi pedofilskie niestety

"a to ma do rzeczy drogi panie, że 1/3 pedofili jest homoseksualna" ­ a 99% przypadków czynnej pedofilii to mężczyźni. ­ to co, z żadnymi facetami dziecka nie zostawiać?

Gość niebójżaby
a wiesz gdzie są cie homoseksluani pedofile - w kościele normalni geje układają sobie zycie z dorosłym partnerem!

Gość niebójżaby
a poza tym o czym dyskujsa? - gej chce współżyć z innym gejem, pedofil chce wsózycia z dzieckiem

"nie masz nic wspólenego z psychologią, psychiatrią czy srodowiskiem medycznym więc taki z ciebie znawca jak d**a wołowa." 123 nie rozśmieszaj mnie z "wiedzą psychologiczną". ci psychologowie to są w większości jacyś żałośni szarlatani którzy o niczym pojęcia nie mają. najlepszy dowód na to że homoseksualnizm został skreślony z listy chorób W WYNIKU GŁOSOWANIA. jakoś nad gruźlicą głosowania się nie odbywają. tak właśnie wygląda ta "wiedza psychologiczna". 123 "na przykładzie hipokryzji rodziny kaczyńskich ( z kim dziecko ma w końcu marta, jak tam rozwód)" 123 popatrz na swoja hipokryzję i nie interesuj się tym z kim marta ma dziecko czy rozwód. to zdaje się nie jest twoja sprawa.

"to co, z żadnymi facetami dziecka nie zostawiać?" 123 na pewno nie z tymi o których wiadomo że są zboczeńcami. to jest rzecz tak oczywista że w ogóle nie rozumiem tej dyskusji.

off, naprawdę nie masz w swoim otoczeniu żadnych normalnych gejów?

Gość niebójżaby
skoro wykształceni psycholodzu to szarlatani to kim ty jestes offermo??

Gość niebójżaby
wiesz czym się rózni gej od pedofila? tym że geja pociąga męskosć a pedofila dziecięcośc jesli nie widzisz zadnej róznicy to jestes prymitywem i się lepie zastanów na swoimi wypowiedziami

"gej chce współżyć z innym gejem, pedofil chce wsózycia z dzieckiem" 123 gdyby ludzka psychika dawała się wcisnąć w definicje to tak. ale tak nie jest. jeżeli ktoś ma skrzywiony popęd seksualny to nie da się powiedzieć jak dokładnie jest on skrzywiony. szczególnie że ciągle nie wiadomo skąd takie skrzywienia się biorą i jak je leczyć. właśnie dlatego rozmaici zboczeńcy częściej krzywdzą dzieci niż normalni ludzi. dlatego wśród pedofili homosiów jest o wiele więcej niż wskazywał by ich udział w społeczeństwie.

facet uprawiający seks (wiadomo, że analny) z facetem to zboczeniec, a facet z kobietą? to już normalne? coraz więcej ludzi to robi... czyli co, wszystkich pozamykać... a dzieci z kim? ;) aha, żeby nie było - analu nie uprawiam, nie zamierzam i nie kręci mnie to, ale tak na podstawie zachować chociażby ludzi z tego forum tak właśnie podaję przykłady na to, jak tolerancyjne jest społeczeństwo i jak lubimy naciągać normy na swoje potrzeby

Gość niebójżaby
!offerma skoro nie da się okreslić jak kto jest skrzywiony to równie dobrze ty prawdopododnie jestś mocno skrzywiony

"jesli nie widzisz zadnej róznicy to jestes prymitywem" 123 widzę że "miażdżycie mnie argumentacją" :D 123 "naprawdę nie masz w swoim otoczeniu żadnych normalnych gejów?" 123 nie ma czegoś takiego jak "normalny gej". pociąg do tej samej płci jest, był i zawsze będzie nienormalny. ja w życiu spotkałem dwóch pedałów których poznałem bliżej. to byli ludzie tak jak każdy inny. ale ich pociąg seksualny był nienormalny i to jest fakt nie podlegający dyskusji.

Gość niebójżaby
!offerma nie jestes nikim kto by miał prawo aby wyznaczać co jest normalne a co nie i przy tym zostanmy :)

"nie ma czegoś takiego jak "normalny gej". pociąg do tej samej płci jest, był i zawsze będzie nienormalny." ­ prawictwo też nie jest normalne, a nikt cię paluchem nie wytyka :classic_cool:

"czyli co, wszystkich pozamykać" 123 nikt nie mówi o zamykaniu. jeżeli chcą ze sobą kopulować to niech sobie kopulują. mówimy tylko o tym żeby nie zostawiać pod ich opieką dzieci po prawdopodobieństwo że zostaną wykorzystane jest znacznie większe niż w przypadku normalnych ludzi.

Gość niebójżaby
!offerma i żadne z twoich właśnym osobistych przemyśleń i wniosków nie są bezdyskusyjne są po prostu twoje i tyle

"prawictwo też nie jest normalne" 123 w moim wieku na pewno i ja nie twierdzę że jestem normalny. ale to nie ma nic od rzeczy.

Gość kosmittkkkaa
!offerma a wiesz kto jest najczęściej pedofilem ?? dorosły mężczyna nie posiadający dorosłego partnera czy partnerki!!! o wiele częściej niż homoseksulista!!! więc nie zliżaj się do dzieci zwyrodnialcu

kosmittkkkaa !offerma a wiesz kto jest najczęściej pedofilem ?? dorosły mężczyna nie posiadający dorosłego partnera czy partnerki!!! o wiele częściej niż homoseksulista!!! więc nie zliżaj się do dzieci zwyrodnialcu niestey !offerma argumetn w 100% prawdziwy :/ przykro mi na logikę tak jest

ja bym się bała zostawić dzieci z takim niewyżytym offermą :classic_cool: ­ w ogóle faceci to zło, kobiet pedofilek niemal nie ma.

"niestey !offerma argumetn w 100% prawdziwy :/ przykro mi na logikę tak jest" 123 przykro to ci może być co najwyżej z powodu własnej głupoty bo to są jakieś wymyślane przez was brednie.

Gość wifigdansk
a nie zauważyliscie ze to zwykłe prowo? ja juz się kapnęłam po 1 poscie.

"w ogóle faceci to zło, kobiet pedofilek niemal nie ma." 123 to prawda. i dlatego przedszkolankami i innymi takimi powinny być kobiety.