Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaczkanka

Problem! Dziecko pod opieką pary homoseksualistów

Polecane posty

Gość ja też byłbym wściekły gdyby
tylko że każde dziecko jest ufne a z tą matką która tu pisze jeszcze gorzej. MATKA która toleruje to by taki zbok dotykał jej dzieciaka.

Gość z tą różnicą
pedał też człowiek, tyle, że nienormal;ny.

Gość moniaczkanka
Ja nie zostawiłam dziecka brata pod opieką swoich przyjaciół, tylko swoje dziecko. A swoje dziecko mam prawo zostawiać z kim mi się żywnie podoba. Stało się, widocznie oni sami otworzyli drzwi i były otwarte, być może brat tam zapukał i oni mu otworzyli. Co nie zmienia faktu że mieszkanie należy do mnie. I tak jest to duży dom kilkurodzinny. Z tym że my z bratem mamy mieszkanie obok siebie. Co może lepiej byłoby jakbym zostawiła dziecko pod opieką mężczyzny(swojego ojca) który zdradzał moją matke na lewo i prawo?

Gość Dżołłłannna kruppa
Temat to prowo...bo autorka uciekła, poza tym w tekscie napisała ''zostawiłąm dziecko pod opieką dwoch pedałow'' - najpierw ich bronisz a potem obrazasz :D ale odpowiem... nie powinnas w ogole ich wpuszczac do siebie, dajesz sobie wchodzic na głowe i rządzą twoim zyciem, skoro wiesz jakie poglądy ma twoja rodzina to po co zostawiałas dzieciaka pod opieką ich dwóch razem? trzeba bylo jednego poprosic to by nie bylo problemu...a jak ci nie pasuje to zmien miejsce zamieszkania lub poszukaj niańki unikniesz awantur. 1/10

Gość Nieznaszczlowieka
z tą różnicą -10/10

Gość Kornik szonek
Powiedz bratu zeby sie laskawie odpierniczyl albo niech da kase na opiekunke

Gość moniaczkanka
Pod opieką dwóch pedałów miałam na myśli cytat jaki usłyszałam, nic więcej to nie miało znaczyć.

Gość wdjkhqwk
wstyd mi , ze mieszkam w takim panstwie jak Polska i takimi ludzmi zacofanymi jak wy........ co ma gej do pedofila?????????????? tacy ludzie jak w (zacofani) napewno do niczego nie doszli i nie dojda

Gość Kornik szonek
Problem to ma Twoj brat a nie Ty

Gość wdjkhqwk
co do dziewczyny ktora ma brata geja i ze niby ma problem ...nie,on nie maproblemu to tacy ludzie jak wy macie bo nie potraficie odrozniac pojec i toleryzowac spoleczenstwa ktore ma inne poglady niz wy

Gość pomarańczlala
@moniaczkanka " A swoje dziecko mam prawo zostawiać z kim mi się żywnie podoba." To TWOJE dziecko to NIE JEST Twoja własność i nie masz takiego prawa. Osoby, z którymi dziecko zostawiasz muszą być godne zaufania. Inna sprawa; skąd Twój brat wiedział, że to geje?

Gość moniaczkanka
Ponieważ to są nasi bliscy sąsiedzi których mój brat we własnym otoczeniu nie potrafi zaakceptować. To jest jedna sprawa, druga sprawa jest taka że zerwał ze swoją dziewczyną i musiał wyżyć się na nich a później na mnie.

Gość z tą różnicą
no świat temu jest porąbany że pedałów stawia na równi z normalnymi. Zboczeniec nie jest normalny treba go leczyć.

Gość wdjkhqwk
autorko nie warto tu sie produkowac bo na tym forum to wiekszosc zacofanych jest

Gość Kornik szonek
Pomaranczowa ale to ona decyduje czy jej przyjaciele sa godni zaufania a nie jej brat i co to ma do rzeczy skad brat wiedzial w ogole co orientacja ma do rzeczy? Powtorze jeszcze raz to jej brat ma problem

Gość z tą różnicą
ha ha, niby zacofany to ten co dziecka ciotom pod opiekę nie odda? facet, ciesz się, że tego w oczy nie usłyszałem, bo byś glebę całował.

Gość do z tą różnicą
a co ma wujek do siostrzeńca? skoro siostrzeniec ma matke

Gość z tą różnicą
i powtarzam, pedałowi można wspólczuć, że sie wybrakowany urodził, jest równy mni we wszystkim, ale niech od dzieci z daleka sie trzyma.

Gość do z tą różnicą
nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Wiadomo że swoich dzieci byś nie dał ale jeśli chodziłoby o dziecko twojej córki czy siostry też byś się wtrącił. W sprawe cudzego dziecka?

Gość normalny człowiek jeśli chodzi
o dziecko z najbliższej rodziny zawsze się wtrąci.

Gość córkateresa
Normalny facet nie komentuje ani nie obraza homoseksualistów bo jego cala uwaga skupia sie na kobietach, ludzie o niskiej samoocenie, kryptogeje i zakompleksione niedojdy zyciowe obrazaja homoseksualistów jak i homoseksualizm, Nie twoja dupa nie komentuj!

Gość Kornik szonek
O on to pewnie by sie wtracil w sprawe kazdego A tak na marginesie to czego to niby homoseksualistom brakuje?

Gość Kornik szonek
I co to znaczy byc normalnym?

"w ogole co orientacja ma do rzeczy? " 123 a to ma do rzeczy drogi panie, że 1/3 pedofili jest homoseksualna. to są po prostu zboczeńcy i oczywiste jest dla każdego normalnego człowieka że zostawienie dziecka zboczeńcom jest nienormalne. nie ma czegoś takiego jak "orientacja". jest tylko jedna "orientacja" chłop jest "zorientowany" na babę a baba na chłopa. a jak ktoś cierpi na zaburzenia "orientacji" to nie daje się mu dziecka pod opiekę bo nigdy nie można być pewnym jakie to są zaburzenia i czy dziecko nie zostanie przez takiego zboczeńca wykorzystane.

no ale jak dowiodła sprawa simona mola idiotki są wyjątkowo podatne na propagandę "tolerancji" i tak jak dały się murzynowi zarazić hiv tak własne dziecko oddadzą na "używanie" zboczeńcom. zrobią wszystko żeby "awansować" do grupy "postępu" i "nowoczesności" choćby miało je to zabić.

Gość a tam pierdolicie co niektórzy
mało to jest pedofilów hetero? mało to jest wszelkich fetyszystów, zboczeńców, GWAŁCICIELI, sadystów hetero, czyli tych niby normalnych? orientacja nie ma tu NIC do rzeczy, jesteście uprzedzeni i faktycznie aż strach mieszkać w kraju, w którym pod żadnym pozorem nie można wychylić się poza schemat. to smutne :o

Gość niebójżaby
więc to cześc pedofili jest homoseksualna - to są tacy którzy sie nieprzyznaja do homoseksulizmi żeby nie zwracać uwagi (najzesciej obrzucają homo obelgami) nie mają kobiety i udają hetero - pasujesz do opisu jak ulał OFFERMA

Gość a tam pierdolicie co niektórzy
schemat, czyli będąc dorosłym MUSISZ założyć rodzinę, jeśli nie chcesz mieć dzieci - jesteś egoistą; jeśli nie studiujesz - jesteś leniem, ALE jak nie masz pracy po studiach - sam jesteś sobie winien; jeśli kobieta jest w ciąży to MUSI kochać to dziecko i w ogóle go chcieć, przecież się puściła :o jeśli ma jakieś zachwiania emocjonalne (TO SIĘ ZDARZA) i nie potrafi pokochać tego dziecka (to nie jest wynaturzenie i wcale nie występuje tak rzadko, jak się niektórym wydaje) to jest podłą koorwą, niezdolną do kochania kogokolwiek (w sumie patrz pkt 1. - jest egositką). mam pisać dalej ? :o

"więc to cześc pedofili jest homoseksualna" 123 tak tylko część znacznie większa niż udział pedałów w społeczeństwie. pedałów jest maksymalnie z 5 procent a wśród pedofili jest ich 30 procent. i takie są fakty. to że wy zamykacie na te fakty oczy i własne dzieci gotowi jesteście poświęcić "na ołtarzu tolerancji" to rzecz niesłychana. ale tak samo było z tymi "młodymi, wykształconym" które się dały wyruchać simonowi molowi. bez zabezpieczenia oczywiście żeby nie zostały o "rasizm i ksenofobię" posądzone.