Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaczkanka

Problem! Dziecko pod opieką pary homoseksualistów

Polecane posty

"bo za chwilę dojdziesz do wniosku, że świat stałby w miejscu, gdyby nie wiedza i nauki kościoła" 123 to jest niewątpliwe że gdyby nie kościół to większość dorobku starożytności po prostu by przepadła a obecna nauka była by "sto lat za murzynami". to kościół dbał o rozwój nauki przez wiele wieków, zakładał szkoły, uniwersytety, przechowywał i wydawał dzieła naukowe, prowadził badania. kolejny przykład: gregor mendel, jeden z pierwszych genetyków - ksiądz. stworzył prawa opisujące dziedziczenie cech (prawa mendla). http://pl.wikipedia.org/wiki/Gregor_Mendel więc trzeba być naprawdę ograniczonym matołem żeby twierdzić że "kościół nie miał wiele wspólnego z nauką".

"rozmowa na poziomie ataku osobistego typu "debilu" oraz "idioto" pozbawia tę dyskusję jakiegokolwiek sensu" 123 oczywiście że ta dyskusja nie ma sensu. za głupi jesteście żeby ze mną dyskutować. ja z wami nie prowadzę dyskusji tylko przedstawiam wam fakty. a ty myślałeś, prymitywie, że twoje prostackie teksty ja potraktuje jako argumenty w dyskusji?

w tych czasach wpływy koscioła już trochę się zmniejszyły gdyby zajmowałs ę tym kilka wieków wcześniej z pewnoscią kościoł wytyczłby mu proce albo spłonął by na stosie

gdyby kafeteria istniała w 19 wieku to aurotka pewnie by się pytała na ile zdrowasiek ma wsadzić chorze dziecko do pieca :)

"oczywiście że ta dyskusja nie ma sensu. za głupi jesteście żeby ze mną dyskutować." ­ uwielbiam cię :classic_cool:🖐️

Gość pampelluna
Mam dziecko prawie dwuletnie,mam kolege geja i bez mrugniecia okiem oddalabym dziecko pod jego opieke. to aniol nie czlowiek,nie znam drugiego tak lagodnego i zrownowazonego psychicznie czlowieka jak on. Skad pomysl,ze gej= pedofil bo pedofil i pederasta tak podobnie brzmia?

"gdyby kafeteria istniała w 19 wieku to aurotka pewnie by się pytała na ile zdrowasiek ma wsadzić chorze dziecko do pieca" 123 no i to jest wasz poziom wiedzy o świecie. przypomnę ci idiotko, że amelkę do pieca włożyć kazała wiejska znachorka z kościołem nie mająca nic wspólnego a "zdrowaśki" były tylko sposobem odmierzania czasu. bo może sobie z tego sprawy nie zadajesz, ale zegarków to wtedy na wsiach za bardzo nie posiadali. no ale ty jesteś taką idiotką że nic do ciebie nie dociera poza propagandą komunistów że "co złe to kościół".

ja tez znam kilku gejów i nie wachałabym się pozostawić moichh dzieci pod ich opieką w przeciweiństwie do offermy

offerma twoja propaganda jest poparta twoimi niezdrowymi zainteresowaniami co homoseksualni faceci robią w łóżku :)

oferma skoro geje cie obrzydzaja to zainteresuj się kobietami w tej sytuacji a nie zagadnieniem co dwoje dorosłych facetów robi w sypialni :)

kościół tez niech sie zajmie swoją sypialnią - oczywiscie poza seksem z nieletnimi ministranatami to trzeba wyplenic i ostro karać

Gość oferma ma rację
jak można dyskutować z kimś, kto jest tak pewny siebie, że się nie "wacha"

Gość Kurdupelka ma racje
Kurdupelka ma racje a dla ofermy wszystko to lewacy i komuchy, ciekawe czemu nie ma baby zboczeniec mówi niby ze jest zdrowy coś tu nie gra, natury nie oszukasz oferma cos nie gra nie po katolicku

dziwne że komuchy tak bardzo wstydzą się tego że są komuchami i tak bardzo im przeszkadza że tak ich nazywam.

Gość przeżyłeś już swój orgazm
palancie z monopolem na prawdę?

Gość Spinster32
Do jbuu: Sprawdz w slowniku znaczenie slowa "bynajmniej" Do reszty: Wszyscy geje urodzili sie ze zwiazkow heteroseksualnych:) Tadaaam

Gość moniaczkanka
To mnie nie źe braciszek załatwił. Tak że nasz ojciec postanowił się wprowadzić do naszego mieszkania żeby mieć wszystko pod kontrolą.

Gość Ofiaranieoferma
Domoroslym psychologiem i seksuuolog mówimy nie. Jeśli kogoś kręcą faceci do jest gejem. Jeśli chłopcy to pedofilemi i to należy napietnowac i do pierdla. Napietnowanie gejów to niestety obraz nie zacofania, ale niemożności przyswoienia pewnych faktów. Co do lewactwa i komunizmu ludzie którzy sie tutaj wypowiadają nawet nie są w tym zasięgu czasowym. Więc oferma to zwykły idiota. Orientacji nie ma nic wspólnego z polityka cymbale. A to ze nie uznajesz współczesnej psychologi psychiatrii to powinieneś jeszcze sie cofnąć do czasów sprzed antybiotyków.

Gość ale jak można dziecko zostawić
pod opieką geja. Dajmy na to jeden gej jest zarażony, poleje się krew dziecka, krew geja, krwi sie zmieszają i choroba u dzieciątka gotowa.