Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaczkanka

Problem! Dziecko pod opieką pary homoseksualistów

Polecane posty

Kobiety pedofilki zdarzają się :D :D :D np. w środowisku w którym sie ja obracałem była kobietą która sprzedawała dzieci pedofilom w USA :)

Gość jbuuuu
ale PEDAŁ to nie to samo co PEDOFIL, więc nie rozumiem o co cho

to może dziecko powinno mieć dwie matki? niemal do zera spada szansa na molestowanie przez ojca :P ­ a zarazem dwukrotnie wzrasta szansa na śmierć poniesioną w wyniku rzucenia przez wkurzoną matkę talerzem w czasie PMS :classic_cool:

ale "pedał" i "pedofil" to to samo co "zboczeniec" a rozsądni rodzice zboczeńcom dzieci pod opiekę nie dają.

hiszpanin - w twoim środowisku znajdują się pewnie także biali murzyni, różowe słonie i tańczące myszy, kafeteryjny bajkopisarzu :D

przykro to ci może być co najwyżej z powodu własnej głupoty bo to są jakieś wymyślane przez was brednie. brednie takie same jak twoje jednak moje sa logiczniejsze - dorosły mezczyzna sprawny seksualnie nie posiadający dorosłego partnera czy parnerki - wzbudza podejrzenia o pedofilie albo i inne zboczenia i to wcale niebezpodstawnie

Gość aaaaaa aa
Współczuję dziecku.

"to może dziecko powinno mieć dwie matki?" 123 tak to zawsze było że małe dzieci były wychowywane przez kobiety z incydentalnym jedynie kontaktem z ojcem.

!offerma ale "pedał" i "pedofil" to to samo co "zboczeniec" to nie to samo, istnieją inne podziały ludzi niż wymyślone przez ciebie

Gość jbuuuu
wg mnie to wychodzi, że nikomu nie można zostawiac dziecka, bo jednak statystyki (polskie bynajmniej) mówią, że czynów pedofilnych najczęściej dokonują osoby z bliskiego otoczenia - nierzadko wujek, "heteroseksualny" z pozoru przyjaciel rodziny, a niestety zdarza się, że i ojciec..

!offerma uważam, że tacy ludzie nie mający pojecia o seskualności człowieka nie powinni sę brac za wygłaszanie bezsprzecznych ich zdaniem prawd...

"wzbudza podejrzenia o pedofilie albo i inne zboczenia i to wcale niebezpodstawnie" podejrzenia może sobie wzbudzać. przykro mi że cię rozczaruję ale ja jestem liberałem i w związku z tym pozwalam ludziom myśleć co im się żywnie podoba i nawet mówić o tym. wolność słowa jest nienaruszalna. 123 tyle że poza "podejrzeniami" zdaje się że nic nie masz, prawda? nie możesz się powołać na żadne badania które by wskazywały że "mężczyzna bez partnera lub partnerki" jest pedofilem częściej niż ten z partnerem lub partnerką. słowem: pieprzysz bzdury koleżanko.

"tak to zawsze było że małe dzieci były wychowywane przez kobiety z incydentalnym jedynie kontaktem z ojcem." ­ pewnie dlatego, że zwykle był na wojnie lub na polowaniu :P teraz bezczelni faceci nawet czasem pieluchy dziecku zmieniają, zboczeńce i oszołomy jedne :D

"teraz bezczelni faceci nawet czasem pieluchy dziecku zmieniają, zboczeńce i oszołomy jedne" 123 niektórzy nawet chcą rodzić. ale to się niestety tak nie da. jednak ta ewolucja predystynowała nas do pewnych zachowań i lewackie bredzenia o "uniseksie" są po prostu bzdurne. jakby mężczyźni byli przystosowani do opiekowania się małymi dziećmi to by im cycki wyrosły. a nie wyrastają. a jak nawet niektórym wyrastają to i tak mleko z nich nie poleci.

!offerma oferrma a ty niby skad czepiesz swoja wiedze - przekręcając słowa z wikipedii?? a na przykładzie tego co sie slyszy w tv pedofile to wlasnie tacy faceci jak opisałam - czyli pasujesz do opisu...

"predystynowała nas do pewnych zachowań i lewackie bredzenia o "uniseksie" są po prostu bzdurne." ­ a do czego jesteście predystynowani? :) ­ biorąc pod uwagę, że wojny i polowania już nie w modzie?

nie wiem do czego. nie mam odpowiedzi na wszystkie pytania. ale sądząc po sytuacji demograficznej tzw "cywilizowanego świata" który postawił na emancypację i uniseks to najwyraźniej nie do rodzenia i zajmowania się dziećmi. coś się ten model nie sprawdza raczej.

!offerma piszesz że psycholodzy to szarlatani, więc jak mozna Ciebie nazwać i co ty możesz wiedzieć o seksualności człowieka :) śmieszny to jesteś ty, a moje "brednie" wcale takie nie są po prostu slysząc o aferach o zboczeńcach w TV to jest typowy zboczeniec- taki typ faceta jakiego opisłam ja i przykro mi ze pasujsesz do opisu. jakby ciebie ustawić w rzędzie osób nadających się do opieki nad dziećmi to JESTEŚ ZA HOMOSEKSUALISTAMI!

kurdupelka, nie zerżnij się w pory, pani z warzywniaka ci tego nie wybaczy. :D

!offerma ani z baba ani z facetem to co takiemu może siedzieć w głowie ? strach sie bać i pisac a uważam, że samo pisanie o czynnościach fizljologicznych innych ludzi już dobrze nie świadczy

Gość aaaaaa aa
"uważam, że tacy ludzie nie mający pojecia o seskualności człowieka nie powinni sę brac za wygłaszanie bezsprzecznych ich zdaniem prawd..." Myślę, że prawdę o naturze człowieka w tym także jego seksualności zna najlepiej jego Stwórca, czyli Pan Bóg. Prawda o seksualności człowieka jest obecna w nauczaniu Kościoła, a tam praktykowanie homoseksualizmu jest nazwane grzechem. Ludzie czasem Bogu nie wierzą, do czasu aż się na własnej skórze przekonają.

wierzący niech się zajmują swoją seksualnością, a nie seksualnością ogółu - nie twoja dupa nie twoja broszka :)

nazwa bóg, natura czy pacia mama to są tylko nazwy. chodzi o to jaki człowiek jest. no i wszyscy wokół widzimy jacy jesteśmy. co jest normalne a co normalne nie jest. i obrzydzenie do pedałów jest czymś zupełnie normalnym. no ale lewacy starają się normalność wykorzenić i na jej miejsce zaszczepić swoją chorą ideologię w której "normalne" jest gdy dziecko ma "dwóch tatusiów" i "nie można dyskryminować osób o odmiennej orientacji". konsekwencje tego są takie że na zachodzie europy coraz więcej arabów i murzynów a "postępowa" europa wymiera. ale to głupich lewaków nie zniechęca do kontynuowania walki z naturą, ewolucją czy bogiem (jak zwał tak zwał).

!offerma facet hetero skupia swoje zainterosowanie seksem na swoim pociągu do kobiet a nie zastanawianiem się co para gejów robi w łóżku :) skoro budzi to w tobie obrzydzenie to nie myśl o tym co pary robia w łóżku.

no i co, że ludzie twojego pokroju nie zaakceptują gejów to zmieni ich to w hetero i nagle spłodza pełno dzieci i zaludnią europe punkij się w głowę?? a jaki jest twój wkład w zaludnienie europy??

zdaje się nie zrozumiałaś niczego z tego co napisałem. nie dziwi mnie to.

a mnie wcale nie dziwi, ze nie masz wkładu w zaludnienie europy i się na to nie zaniosi, twój byt reprodukcyjny jest wart tyle samo co pospolitego geja tylko taki gej jesli ma parnera raczej nie narzeka na brak przyjemnosci:)

Gość aaaaaa aa
"wierzący niech się zajmują swoją seksualnością, a nie seksualnością ogółu" Prawda o seksualności człowieka jest jedna i taka sama zarówno dla wierzących, jak i nie wierzących. Podobnie prawa w fizyki, też są wspólne dla jednych i drugich. Ludzie tych praw nie tworzą, a jedynie odkrywają. Mogą też w swych odkryciach błądzić - np. uważać, że Ziemia jest płaska, albo że homoseksualista to wzór cnót wszelakich.