Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia Kubusia :)

Jak usadzić swoje dzicko na muszli klozetowej, podtrzymywać je ?

Polecane posty

Czy samo powinno podpierać się rączkami, bo obawiam się zeby nie wpadł do muszli :( Nie wiem też czy ubrać kubusiowi zielone rajstopki czy może fioletowe ? Podać na obiadek ziemniaczki czy kaszę ? Podetrzeć mu dupkę czy sam powinien ? Pada deszcz a ja nie wiem na którą parasolkę się zdecydować, biała czy niebieska ? Dzisiaj będzie u nas teściowa, nie wiem co ugotować, doradzicie ? Nie wiem też co na siebie włożyć, co wypada ubrać ? dodam że teśiowa jest bardzo konserwatywną osobą. Może ktoś będzie się orintował jeszcze w takiej sprawie, otóż wczoraj miałam zatwardzenie, a dzisiaj rozwolnienie, co to może oznaczać ? Aaa jak już tak pytam to jeszcze może ktoś będzie znał się na sprawach łóżkowych, booo mój maż wczoraj odmówił mi seksu, myslicie że ma kochankę ? Nie mam z kim o tym porozmawiać, bardzo was proszę o pomoc. Prosiłabym bardzo o szybkie odpowiedzi, bo wczoraj nam odcieli internet, bo nie mieliśmy za co opłacić rachunków i piszę z kafejki internetowej. Mamusia Kubusia.

hahahhahahah - cudne :) uśmiałam się strasznie :) Miłego poniedziałku Mamo Kubusia :)

Gość Rety .
Oj dobre pytanie tez mam ten problem. Przy okazji chcialam zapytac: dostalam okres 3.11 seks uprawialam 12.10 chlopak mial na sobie prezerwatywe a ja biore tabletki anty ale mimo wszystko czy moge byc wciazy? Dni plodne przypadaja na 27.18:O

Gość Czy wy;
Tego jeszcze nie było:-D hahaha.

Gość Czy wy;
Ja synkowi założyłam różowe,bo tak pięknie w nich wyglądał:-D

Kochana mamo Kubusia 🌼 Twoje pytania są jak najbardziej uzasadnione. Już Ci na nie kochana odpowiadam ❤️ Na sedes kup odpowiednią nakładkę, wówczas synuś nie wpadnie. Załóż mu rajtuzki fioletowe, modniejsze są. Na obiadek lepsza kasza. Podetrzyj mu pupeczkę, sam może się nie upomnieć. Na deszcz lepsza niebieska, nie pobrudzi się. Na obiad dla teściowej coś standardowego, może bitki wołowe?? Ubierz się klasycznie, bez dekoltu, spódnica do kolan. Skoro miałaś zatwardzenie a dziś rozwolnienie nie to jutro będzie normalna kupa. Myślę, że mąż może być zmęczony, nie bój się Kochana. Z poważaniem Mamusia Brajanka ❤️🌼:D

Gość FBI---------------(
no i podejrzewam ze maz mnie zdradza, znalazlam jakies zdiecie przez przypadek,przez ezypadek zajrzalam do kompa i przez przypadek nie zjadl obiadu. co wy na to pomozcie:)

Gość rogata bestia
A propo - czy jeśłi wczoraj kochałam się z mężem, a dziś dwa razy zakłuł mnie lewy jajnik i zjadłam na śniadanie 3 kromki,(a zawsze jem dwie)to może oznaczać że jestem w ciąży? Dodam, że stosunek był w prezerwatywie, która nie pękła, ale może najczulszy z czułych testów wykaże już 0,5-dniową ciążę??

rogata bestia myślę, że to ciąża wewnątrzjelitowa, pierwsze jej objawy to zjadanie o jedną kromkę chleba więcej niż zwykle i kłucie w jajnikach Idź z tym do gastrologa.

Gość tikal
Wy to macie błahe promblemy, ja włąsnie dowiedzialam się, że jestem w ciązy i nie wiem co zrobic z podpaskami i tamponami - help pls

rogata bestia odpowiem na twoje pytanie Ja też mysle że to ciaza wewnątrz jelitowa ale nie jestem pewna czy gastrolog pomorze

adsadsa-Dziękuję Ci bardzo kochana za wszystkie cenne rady, przywracasz mi wiarę w ludzi na tym marnym forum. Dodam jeszcze że teśiowa jest wegetarianką :( A jeszcze chciałam zapytać, bo dodałam zdjęcie na NK i jedna osoba mnie zapytała, jak sobie radzę przy dziecku z pięciocentymetrowymi tipsami, i nie wiem czy napisać prawdę że sobie nie radzę, czy kłamać że tipsy to cudowny wynalazek i bardzo polecam ? :( nie wiem mam tyle pytań, tyle dylematów :(

Jak to co zrobić - wyrzucić! Podpaski przeterminują się po kilku miesiącach, a tampony zajmują za dużo miejsca w domu i nie ma sensu ich trzymać.

co do tamponów oddaj potrzebujacym a podpaski możesz zatrzymać po porodze moze ci się przydadzą

Gość justek76
padłam...

Gość Droga mamusiu Kubusia
Wiadomo chcesz jak najlepiej dla Kubusiusiusiusia;) -Posadź na nocnik,prościej;) -obstawiam na różowe w fioletowe paski-masz takie? Jak nie to musisz kupić,połowa kaferii takie ma. Teraz są modne. -zdecydowanie ziemniaczki -po co wgl podcierać,wieczorem go wykapiesz;) -zdecydowanie niebieska,zaraz biała się pobrudzi i nie będziesz wiedziała jakiego proszku użyć;) -dla teściowej....zamów coś gotowego prościej:-) -bikini -ciąża,jak rozwolnienie to 100%ciąża -Pewnie ma, zaproponuj trójkąt i wszystko wróci do normy. Pozdrawiam

tikal- To może mi wyslij, bo ja wczoraj znalzałm cudowny przepis na poduszeczki i szyłam wczoraj do północy, ale zabrakło mi podpasek, to takie poduszeczki na igły, świetna sprwa, już zrobiłam dla całej rodziny, a jeszcze bym chciała zrobić prezent przyjaciólkom, a teraz z pieniędzmi ciężko, bo mąż miał cięcia godzin, więc pisz do mnie na mejla Kocicaróż@interia.pl ja podam Ci adres do wysyłki.

Mamusia Kubusia :) ty masz wiekszy problem niz myślałam jak możesz miec tipsy 5 centymetrowe

Gość tikal
dzięki moje kochane!!!!, nie wiem co bym bez was zrobiła, może ktoś jeszcze się wypowie?

Mamusia Kubusia :) Nie ma za co Kochana 🌼 Nie przyznawaj się, że sobie nie radzisz! Teściowa powie, ze jesteś beznadziejną matką :( Teściowej zrób kotlety sojowe :)

Droga mamusiu Kubusia- ojej, ale adsa pisała że kasza a ty że ziemniaczki to może ryż będzie dobry ? :D A co do nocniczka to nie mogę, bo ja własnie chiałam już go usamodzielinić i przejść na kibelek, a na deskę nie berdzo nas teraz stać, a myślisz, że taką deskę mogę sama zrobić ? Oj kochane jesteście, tyle zaintersowania z waszej strony :)

Gość tikal
Mamusia Kubusia świetny pomysł na prezenty dla bliskich, buziaki pa

Gość Czy wy;
Mamusiu Kubusia,pokrój w kostkę warzywa na talerzu i podaj teściowej. Z tipsami kłam, bo wyjdziesz na głupią:) A co z zużytymi podpaskami? Mam takie i nie wiem co zrobić,a wyrzucać szkoda....

Gość Czy wy;
Mamusiu Kubusia, nie zastanawiaj się czy ziemniaczki czy kasza,niech zje z babcią warzywka,babcia będzie takaaa dumna:-) Jak najbardziej,masz męża niech coś pomyśli z deską,możesz ją obkleić podpaskami i rożne wzroki porobić(to i z podpaskami kłopot się rozwiąże) a deska będzie miękka(bo za pewne masz ich dużo) i kolorowa.

adsadsa- Jesteś cudowna, chciałbym mieć taką przyjaciółkę. Mam kilka przyjaciłek, zawsze siedzimy na ławce pod blokiem, bo wiecie z dzieciakmi do piaskownicy trzeba zejść, ale mniejsza z tym, booo one są takie, że zawsze mnie krytykują :( Lidka mi ostanio powiedziała, że różowa spódniczka nie pasuje mi do czerwonej kurteczki lateksowej, a białe kozaczki mam za krótkie i za niksi obcasik :( czujecie ? :-o "przyjaciółki" się znalzały. Aaa nie gadam nawet bo Marika i Elzia też nie źle po mnie jadą, bo Kubuś to ma czasami atkie napday, że wyciaga siska i sika do piasku, a ona do mnie że tak nie powinien i wogóle, ehh szkoda gadać, a gdzie dziecko ma siku zrobić ??? przcież na dworze każdy może :// A idę dziewczyny bo mi się już czas kończy, gościu mi macha, że już pora wstawać :/ to dzięki dziewuszki, dzięki wielkie, ja jutro będę o tej samej porze. Jutro wypłata to posedzę z 3 godziny, a teraz lecie bo Kubuś tam w piaskownicy się bawi 🖐️

tikal znalazłam odpowiedz co zrobić z tamponami na innym topiku dziewczyna radziła że niedługo grudzień choinka wiec może zamiast bąbek powieś na choince a z podoasek poduszeczki i prezenty gotowe :)

Gość hehehe...
W koncu jakiś sensowny temat:D

Gość malwina___
padłam :D

Gość A ile Kubuś ma lat?
?

Gość iglesiassss
dobre......dla tesciowej proponuje potrawke z muchomora-napewno sie nie poskarzy ze nie dobry-nie zdazy