mój chłopak ma urodziny... 0 Napisano Listopad 5, 2012 ktoś usunął wczesniejszy temat napiszę jeszcze raz. Chciałam zrobić dla chłopaka sesję zdjęciową, kilka aktów :) Znalazłam bardzo dobrego fotografa sliczne zdjęcia ślubne, oraz akty dokładnie takie jakie chce dać mojemu chłopakowi... byłam zdecydowana, już się umówiłam na jutro kiedy weszłam na jego stronę "o mnie" to zaczęłam się zastanawiać czy rozbiorę się przed nim... dlaczego?? http://zapodaj.net/1cd24e5715bd6.jpg.html poszłybyście na tą sesję?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no fakt... Napisano Listopad 5, 2012 ja też bym się nie rozebrała on jest za przystojny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisalem do tego fotografa Napisano Listopad 5, 2012 ze wklejasz jego foty bez jego zgody i ze jestes z nim jutro umowiona na sesje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*She 0 Napisano Listopad 5, 2012 jaram się nim :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kurwaaaa!!!! Napisano Listopad 5, 2012 to ja, autorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*She 0 Napisano Listopad 5, 2012 hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mój chłopak ma urodziny... 0 Napisano Listopad 5, 2012 hahahahahaahahtak to ja :D :D:D:D ja chyba odwołam tą sesję nie dam rady przed nim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorkjo Napisano Listopad 5, 2012 on jest boski i też bym się przed nim nie rozebrała ten fac et to sam sex musiałby wyciera c podgłogę po tej sesji ma idealną twarz. Każda by z takim chciała a zazdrtosne prawiki piszą głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:* 0 Napisano Listopad 5, 2012 A Twój chłopak nie miałby nic przeciwko jakbyś rozebrała się przed innym facetem? Bez jego obecności? Uważaj bo możesz mu zrobić bardzo brzydki prezent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mój chłopak ma urodziny... 0 Napisano Listopad 5, 2012 w sumie dla niego to tylko sesja, praca... ma to na codzień ma komentarz że 100% profesjonalizmu itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mój chłopak ma urodziny... 0 Napisano Listopad 5, 2012 tylko po prostu wolałabym żeby robił to gruby łysy pryszczaty niż takie ciacho ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:* 0 Napisano Listopad 5, 2012 Nie boisz się, że Twój chłopak pochwali się zdjęciami kumplom? Albo w razie rozstania wykorzysta je jako zemstę? Tak bardzo mu ufasz? Odważna jesteś, osobiście takie zdjęcia trzymałabym tylko u siebie. Jeśli zdjęcia będą wyglądały ładnie przecież logiczne będzie, że robił je profesjonalny fotograf. Kiedyś tez chciałam zrobić sobie taką sesję, rozmawiałam o tym ze swoimi chłopakami, z jednym, z drugim i każdy zaprotestował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mój chłopak ma urodziny... 0 Napisano Listopad 5, 2012 nie pomyślałam nawet o tym jesteśmy razem 5 lat... ale nie zrobiłabym wulgarnych zdjęć. Akty które ten fotograf ma na swojej stronie są takie, że jedyną rzeczą jaką widac jest jak coś kawałek piersi. Ma zajebiste pomysły, jedną dziewczynę rozebrał całą ma zdjęcia na łonie natury, wianek na głowie ale wogóle nie są erotyczne to sztuka... ja nie chciałabym żeby było mi widac cokolwiek ale chciałabym być naga. nie zgodzę się też na publikację zdjęć na jego stronie. problem w tym, że on na pewno zobaczy wszystkie części mojego ciała a bardzo mnie onieśmiela jest za przystojny żeby się przed nim rozebrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
;) 0 Napisano Listopad 5, 2012 I co z tego, że jesteście razem już 5 lat/.... Nie bądź naiwna, miłość się wypala, nawet z pozoru najtrwalsze związki potrafią się rozpaść :P Zrób takie zdjęcia jakich nie wstydziłabyś się pokazać każdemu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Listopad 5, 2012 wszędzie ta sama fota: http://www.likely.pl/zdjecie/104321/przystojniak-w-garniturze http://www.carolinapalmgrenphotography.com/Gilt-Groupe-MEN http://pinterest.com/re1978/activity/ nie poć się już laska nad opisami rzekomego fotografa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Listopad 5, 2012 pewnie chłopak jest tak samo wymyślony jak fotograf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:* 0 Napisano Listopad 5, 2012 I teraz autorka się już nie odezwie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zab-x jako doswiadczony Napisano Listopad 5, 2012 prowokator od razu demaskuje innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj łatwo takich zdemaskować Napisano Listopad 5, 2012 wystarczy wkleić fotę w grafikę google :D:D:D już nie jedną imbecylkę tutak zdemaskowano :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Murek841 Napisano Styczeń 21, 2017 Jeżeli szukasz informacji o takich sesjach to powinnaś odwiedzić tą stronę - http://fotobeskidniski.pl , znajdziesz tutaj wiele przydatnych informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach