Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La Isla Bonita 1410

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość La Isla Bonita 1410
Jarek - Bo to Polska

Gość La Isla Bonita 1410
Rycerz - Nawet szkoda mi na Cb słów

I bardzo dobrze robisz!! Bo w tym naszym kraju przyszłości nie ma i nie będzie. Zawsze będzie bity po dupie ten najbiedniejszy. Niby za ślub co ,laska a cena wynosi od 800zł do 1500zł

Gość La Isla Bonita 1410
Jarek - Wszystko jest tu do dupy powiedzmy sb szczerze

No właśnie to Polska i trzeba spierdalać z tego kraju. Bo tylko Księża i złodzieje mają dobrze

Gość rycerz niebieski
rozstąpią się morza i niebo a z góry spłyną rycerze niebiescy,chwila jest juz bliska więc na kolana nierządnico!módl się aby Pan przyjął Cię do grona Jrgo wyznawców bo szczeżniesz w otchłani piekielnej wraz z sobie podobnymi

Gość La Isla Bonita 1410
Jarek - Nie no ja tu tak źle nie mam ...Nawet git ale i tak nie lubie tego kraju a tak właściwie to po co jeszcze siedzisz w Pl skoro jej tak nienawidzisz?

Gość La Isla Bonita 1410
Rycerz - nie no teraz to dowaliles hahahaha xD

Właśnie jest do dupy!! Zapierdalam po 12 godzin na budowie by zarobić na życie za 2000zł A byle jaki Urzędas siedzi za biurkiem i nawet 4 liter nie chce mu się ruszyć gdy się przydzie coś załatwić a zarabia do 3000 i więcej.

Gość La Isla Bonita 1410
Jarek - Współczuję

Gdybym miaał możliwość wyjechać to już dawno bym wyjechał. Byłem trochę we Francji zarobki trochę lepsze niż tu ale kokosów niema niestety!!

Gość La Isla Bonita 1410
W Niemczech podobno jest dobrze ;p

Gość rycerz niebieski
podaj mi swe imię ladacznico abym mógł przedstawić Cię Panu memu zanim gniew Jego zniweczy twe bluzniercze zycie

Właśnie dlatego jest w Polsce źle że więcej jest pracowników umysłowych niż fizycznych. Nie ma fachowców bo polikwidowali szkoły zawodowe Tylko sami studenci którzy mają tylko teorię a nie mają praktyki. Czego oni mogą się nauczyć np na kursach budowlanych?? Z pracownika umysłowego Państwo nie ma \grosza bo taki praacownik nie wypacowuje przerobu. Mam tu na myśli materiały budowlane i spożywcze i nawet inne. Piekarz piecze chleb daje prace Rolnikowi Kierowcy sprzedawcy w sklepie. A jaki przerób jest z urzędasa???

do Rycerza Niebieskiego!! Podobno jesteś taki wierzącym Katolikiem! Więc gdzie ta twoja wiara?? Ubliżając osobie której tak naprawdę nie znasz?? Wiara katolicka nie uznaje obelg pod czyimś imieniem.